«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

«Επισπεύστε το ξεπούλημα της Εθνικής ταυτότητας»

Η προσωρινή ολιγοήμερη μετατόπιση της κατάθεσης του λαθρονομοσχεδίου, όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητη από τους εισβολείς και τους ντόπιους προστάτες τους, αλλά φρόντισαν και οι δυο να θυμίσουν προς πάσαν κατεύθυνση πως βρίσκονται όλοι τους σε μια αγωνιώδη στάση αναμονής.

Μόλις χθες επιχειρήθηκαν δυο παρεμβάσεις πίεσης με οργάνωση παράλληλων διαδηλώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σημασία δεν έχει το εύρος της κινητοποίησης.
Σημασία έχει το άμεσο και κυρίως ο χαρακτήρας της απάντησης.



του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το μήνυμα ήταν σαφές:

«ΕΠΙΣΠΕΥΣΤΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ»

Κι αυτή η αγωνιώδης αναμονή, δε συνιστά ανυπομονησία για το χειροκρότημα της «ευγνωμοσύνης», όπως επιμένουν να βαυκαλίζονται τα κομψευόμενα πράσινα άλογα της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Αυτή η «αναμονή» ισοδυναμεί με την ανησυχητική ηρεμία πριν το ξέσπασμα της θύελλας και της γενικευμένης επίθεσης σε βάρος ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας, που θα φέρει η πρωτοφανής για τα παγκόσμια δεδομένα, στάση μιας κυβέρνησης που υποθηκεύει ανερυθρίαστα την ίδια της τη χώρα, αμφισβητώντας τη γενικευμένη κατακραυγή για την επικίνδυνη και εθνικά εγκληματική πολιτική της.
Θα πρόκειται σε πρώτη φάση για μια γενικευμένη επίθεση «αιτημάτων», ψευδεπίγραφων «δικαιωμάτων», «νομιμοποιημένων» απαιτήσεων και λοιπών διεκδικήσεων, που θα θέσουν σε καθολική αμφισβήτηση την ελληνική κοινωνία, τις πατροπαράδοτες αξίες της, την καθημερινότητα και την ίδια την κοινωνική συνοχή σε τελευταία ανάλυση.

Σε δεύτερη φάση, και σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη εκχωρητική εξωτερική πολιτική που ασκείται, ο δούρειος ίππος θα βρίσκεται πλέον και νομιμοποιημένος εντός των τειχών, πρόθυμος κι έτοιμος, χαλιναγωγημένος και φανατισμένος, να θέσει σε αμφισβήτηση ακόμη κι αυτή την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Η εμπειρία και τα προβλήματα της λοιπής δυτικής Ευρώπης ( η οποία σημειωτέον έχει και αποικιοκρατικό παρελθόν), που σε εποχές ανύποπτες εφήρμοσε πολιτικές σχετικά χαλαρής διακίνησης του μεταναστευτικού ( και όχι λαθρομεταναστευτικού), πείθουν και τον πλέον αφελή για τη δήθεν βιωσιμότητα της αυταπάτης περί δήθεν αφομοίωσης, κοινωνικής ενσωμάτωσης και λοιπής πολιτικής φανφαρολογίας.

Και σήμερα που οι εποχές είναι πλέον υποψιασμένες…
σήμερα που οι υπερεθνικοί σχεδιασμοί είναι όχι μόνο εμφανείς αλλά και απροκάλυπτοι…
σήμερα που όλοι οι υπόλοιποι επανεξετάζουν προς το αυστηρότερο τη διαχείριση των ζητημάτων που σχετίζονται με τη μετανάστευση…
σήμερα που κοινωνικά «ήσυχοι» λαοί (Ελβετία) αφυπνίζονται και ξεσηκώνονται συναισθανόμενοι το μέγεθος της απειλής…

Η ελληνική κυβέρνηση, ανίκανη να δει ένα βήμα πέρα από τη μύτη της, επιλέγει πολιτικές που διχάζουν το λαό, και βαδίζει αποφασισμένη να ανοίξει τις πύλες της κολάσεως.

Το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» είχε επισημάνει έγκαιρα, πως σύντομα η Ελληνική κυβέρνηση θα είναι αλυσοδεμένη και ανίκανη να πάρει πίσω ακόμα και τις πλέον απερίσκεπτες υποσχέσεις της. Και πολύ φοβούμαστε ότι αυτή η στιγμή είναι πλέον γεγονός αδιαμφισβήτητο.

Τα μηνύματα δεν είναι ευχάριστα…

Όλα δείχνουν πως το δίκτυο των εμπρηστών της ομαλότητας οργανώνεται και περιμένει το σύνθημα…
Και το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας βρίσκεται υπό καθεστώς μιας ιδιότυπης ομηρείας και μάλιστα εν μέσω κρίσης κι γενικευμένης εξαθλίωσης.

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να αντιληφθεί ότι παίζει με τη φωτιά.
Στοχοποιεί επικίνδυνα την Ελληνική κοινωνία και αυτό αποθρασύνει τους εισβολείς και τους προστάτες τους.
Οι μεγαλοστομίες για «κοινωνική ένταξη» και οι αηδιαστικές πολυπολιτισμικές φιλολογίες, δεν είναι τίποτε περισσότερο από παραπλανητικά φιλολογήματα που στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό του ελληνικού λαού και την άνευ όρων παράδοσή του στις επιλογές της Νέας Τάξης.

Καλό είναι η Ελληνική κυβέρνηση να συναισθανθεί έστω και την τελευταία στιγμή το μέγεθος της ευθύνης της.

Πρόκειται για πράξη εθνικής διάλυσης, και δεν έχει το δικαίωμα να οδηγήσει τα πράγματα εκεί με την απερίσκεπτη και ασπόνδυλη πολιτική της.

Καλό είναι η Ελληνική κυβέρνηση, να μην προχωρήσει σε μέτρα και πρωτοβουλίες που θα διχάσουν τον Ελληνικό λαό…
Καλό είναι να μην αποφασίσει να ρίξει την τελευταία σταγόνα προκειμένου να μην ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής στο σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας.

Αν αυτός ο λαός ξεσηκωθεί – και οφείλει να ξεσηκωθεί – για το Σύνταγμα που παραβιάζεται, για την πατρίδα του, για τις αξίες του, για τη ζωή και την εθνική του αξιοπρέπεια, τότε θα είναι αργά για όλους.

Η Ελληνική κυβέρνηση οφείλει να καταλάβει ότι παίζει με τη φωτιά. Οτι παίζει πρώτα το κεφάλι της, και στη συνέχεια την κοινωνική ζωή και το μέλλον της Ελλάδας στα ζάρια.

Οι λαοί στην Ευρώπη ξεσηκώνονται. Αυτή την αλήθεια οφείλετε να μη την αγνοήσετε και να συναισθανθείτε το μέγεθος της μεγάλης σας ευθύνης πριν να είναι αργά.

Πάρτε πίσω τώρα το λαθρονομοσχέδιο και μην ξεσηκώνετε τον εισβολέα εναντίον της Πατρίδας.
ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου