«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ελλάς: Το σημαντικότερο Πείραμα της Νέας Τάξης και η μεγαλύτερη αποτυχία της...


Είναι γνωστή η προ τριακονταετίας περίπου, φράση του Χένρυ Κίσινγκερ για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Υπήρξαν αρκετές κινήσεις με τις οποίες προσπάθησαν να δημιουργήσουν την αίσθηση πως είναι απλά ένας αστικός μύθος και πως στην ουσία δεν έχει ειπωθεί ποτέ. Χρησιμοποίησαν ακόμη και επιφανή στελέχη της δημοσιογραφικής οικογένειας ώστε μέσα από το βήμα που έχουν τόσο το τηλεοπτικό όσο και της πένας να καταφέρουν να συντηρήσουν την μυθοπλασία που έστησαν.
Όσο καλούς υπαλλήλους να έχουν όμως , όσο πλούσια μέσα και χρήμα και αν χρησιμοποιήσουν η ίδια η πραγματικότητα τους ξεμπροστιάζει στα μάτια των ανθρώπων αυτής της χώρας.
Το πείραμα λοιπόν είναι πασιφανές και έχει να κάνει με την ισοπέδωση κάθε έννοιας εθνικής ταυτότητας, ιστορικής μνήμης και βέβαια των αντιστάσεων που πηγάζουν μέσα από αυτούς του συνδετικούς κρίκους μιας ομάδας ανθρώπων.
Δεν είναι μόνο αυτοί αλλά αποτελούν από τις θεμελιώδεις αρχές στην διαμόρφωση της εθνικής συνείδησης.
Ο σκοπός τους απλός , η πρακτική πολτοποίηση κάθε έννοιας αντίστασης στα σχέδια τους για την παγκόσμια εκμετάλλευση του ανθρώπινου δυναμικού και των πλουτοπαραγωγικών πηγών του πλανήτη.
Γιατί η Ελλάδα; Είναι θα έλεγα πασιφανές.
Ένα έθνος που αποτελεί ένα από τα 4-5 (Εβραίοι-Κινέζοι-Αιγύπτιοι-Πέρσες) στον πλανήτη με ιστορική συνέχεια εδώ και περίπου 4.000; χρόνια, που έχει επιβιώσει μέσα από απίστευτες δοκιμασίες με την απειλή της αφομοίωσής του να κάνει την εμφάνιση της πάρα πολλές φορές.
Ένα έθνος με ιστορική μνήμη στα βάθη των αιώνων, ιδιαίτερα απρόβλεπτο και κυρίως δύσκολα διαχειριζόμενο.
Εάν καταφέρουν να πετύχουν εδώ θα πετύχουν πρακτικά παντού στον πλανήτη.
Άρχισαν λοιπόν να εκμεταλλεύονται τα ελαττώματα της φυλής μας, όλα εκείνα που μας έχουν κάνει σε όλους τους αιώνες ικανούς για το καλύτερο και το χειρότερο.
Άρχισαν να ψάχνουν εκείνους που εσωτερικά θα ήταν πρόθυμοι για τους δικούς τους λόγους να σπέρνουν τους σπόρους της αμφισβήτησης της εθνικής μας ταυτότητας και τα ζιζάνια της διχόνοιας και του διχασμού.
Άρχισαν να ποτίζουν την γλάστρα με το δέντρο όλων εκείνων των δυνάμεων που έχουν αποκλίνουσα συμπεριφορά στις έννοιες της εθνικής μας συνείδησης.
Άρχισαν να ταυτίζουν τον πατριωτισμό με τον εθνικισμό και στην συνέχεια στα μάτια του απλού κόσμου να τον ανάγουν σε φασισμό.
Άρχισαν να δημιουργούν στο βωμό της προοδευτικής σκέψεις ομάδες τέτοιες που φωνασκούν υπέρ του εθνομηδενισμού απαξιώνοντας όλους εκείνους που στο παρελθόν έδωσαν την ζωή τους για να μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα.
Φρόντισαν τα τελευταία τριάντα πέντε χρόνια να δημιουργήσουν ένα κράτος παρία μέσα στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια τρέφοντας ακόμη και στον απλό λαό πρακτικές δουλοπρέπειας και συναλλαγής, κατασπαταλώντας (sic) όχι μόνο το δημόσιο χρήμα από τον πλούτο που παρήγαγε η χώρα αλλά και όλη την οικονομική βοήθεια από τα ΚΠΣ.
Σιγά-σιγά εξέτρεφαν το σαράκι εκείνο που θα δημιουργούσε τις ιδανικές συνθήκες για να υποτάξουν τον λαό αυτόν.
Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 άρχισε και οι ταχύτατη αλλοίωση πληθυσμού με την αθρόα εισροή των λαθρομεταναστών,αυτό όμως, η ιθαγένεια και ο Καλλικράτης είναι άλλη συζήτηση σχετικά με τις πραγματικές επιπτώσεις... της πιθανής αυτονόμησης κάποιων περιοχών σε λίγα χρόνια.
Όλα με σχέδιο, όλα σταθερά και προγραμματισμένα με τους εσωτερικούς υπαλλήλους τους να κάνουν καλά την δουλειά τους και εμάς να είμαστε ικανοί μόνο για ζήτω και για παλαμάκια στις προεκλογικές συγκεντρώσεις.
Φτάσαμε λοιπόν στο 2010 και τα πράγματα έχουν πάρει την τροπή που κάποιοι γραφικοί λέγαμε πριν δέκα χρόνια, τότε που για πολλούς ήμασταν τρελοί, κάποιοι προφητολάγνοι, κάποιοι χωρίς ζωή να ασχοληθούμε και για αυτό κινδυνολογούσαμε.
Φτάσαμε λοιπόν στο 2010 για να μάθουμε:
Πως είμαστε Έλληνες γιατί απλά κάποιοι μας το είπαν το 1821!!!
Πως θα πρέπει να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες!!!
Πως είμαστε φασίστες οπισθοδρομικοί κολλημένοι με δεισιδαιμονίες αν θελήσουμε να προσκυνήσουμε μια εικόνα ή να κάνουμε τον σταυρό μας(Βέβαια τους δρόμους τους κλείνουμε να προσευχηθούν οι Μουσουλμάνοι, άνθρωποι είναι και αυτοί).
Πως στην Σμύρνη το 1922 είχε συνωστισμό στην προκυμαία (Αλήθεια η κα Ρεπούση είχε σχέση με την Μικρά Ασία όπως πολλοί από εμάς(;)... μάλλον τώρα γίνομαι γραφικός).
Πως είναι ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τα μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας να έχουν την... Ελληνική Σημαία στην στολή τους. Αλήθεια αν βάζαμε... των ΗΠΑ θα υπήρχε πρόβλημα;
Πως οι παρελάσεις έχουν υπέρογκο κόστος για να συμπεριλαμβάνουν μηχανοκίνητους σχηματισμούς (Την έννοια της προβολής ισχύος την έμαθαν στα πανεπιστήμια που φοίτησαν οι εθνοπατέρες; Μάλλον το 1.000.000€ στα τέσσερα γνωστά ιδρύματα κάνουν καλύτερη δουλειά).
Πως σε αυτή την χώρα δεν χρειαζόμαστε Ένοπλες Δυνάμεις γιατί δεν πρόκειται ποτέ να μας επιτεθεί κανείς (Τα αεροσκάφη πάνω από το Φαρμακονήσι είναι Τούρκικα νομίζω, εκτός αν το εν λόγω νησί δεν είναι Ελληνικό...).
Και πολλά άλλα που τα βλέπετε καθημερινά...
Η αποδόμηση της έννοιας του κράτους και των συνεκτικών ιστών του καθώς και όσων μπορεί να έφερναν αντιρρήσεις ή να αντιδράσουν είναι συνεχείς επί καθημερινής βάσης.
Το ζήτημα είναι πως ότι και να κάνετε όσο και αν προσπαθείτε δεν θα τα καταφέρετε και ξέρετε γιατί;
Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είναι μπολιασμένα μέσα στην ψυχή και την καρδιά του κάθε Έλληνα και όσο και αν προσπαθείτε δεν θα τα ξεριζώσετε ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΠΝΟΗ.
Θερμοπύλες, Σαλαμίνα, Αρτεμίσιο, Πλαταιές, Μαραθώνας, Πίνδος, Κορυτσά,Καλαμάς, Τρεμπεσίνα, Χειμάρα, Αργυρόκαστρο, Καλπάκι, Κλεισούρα, Πρεμετή,Πόγραδετς, Ρούπελ, Κρήτη, Ελ Αλαμέϊν, Ρίμινι, Ρουβικών, Δωδεκάνησα,Κορέα, Κύπρος
ΚΑΙ
Λεωνίδας, Θεμιστοκλής, Περικλής, Μέγας Αλέξανδρος, Νικηφώρος Φωκάς,Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, Μαντώ Μαυρογένους, Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Γεώργιος Καραϊσκάκης, Οδυσσέας Ανδρούτσος, Κωνσταντίνος Κανάρης, Παύλος Μελάς και όλοι οι Μακεδονομάχοι, Οι Μαχητές στα Βουνά της Ηπείρου τον 1940, Βασίλειος Παναγόπουλος και τα παιδιά του ΝΙΚΗ 4 που καταρρίφθηκε στην Κύπρο,Καραθανάσης , Γιαλοψός, Βλαχάκος από την νύκτα των Ιμίων, Ηλιάκης θύμα της 192 Filo και των παιχνιδιών τους στο Αιγαίο
Όλα αυτά είναι βαθιά χαραγμένα στην ψυχή μας και δεν έχουν να κάνουν ούτε με φασιστικές ιδεολογίες ούτε με εθνικοφροσύνες ούτε με εθνικισμούς.
ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Όλα αυτά δεν αποτιμώνται με κανένα διπλωματικό διαβατήριο και ένα Chivas μπροστά στο τζάκι κάποιου προαστίου του Λονδίνου.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ
Αν με λέτε ρομαντικό ξανασκεφτείτε το.
Ευχαριστώ για τον Χρόνο σας

newworldorder-wakeup.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου