«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Συνεχίζονται ακάθεκτες οι δολοφονίες απροστάτευτων Ελλήνων από Αλβανούς

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 88χρονου στη Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 88χρονου Έλληνα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, όπου διέμενε μόνος του, στη περιοχή Βασιλάδα του Δήμου Ανδρούσας, στη Μεσσηνία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Δύο αδέλφια αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 31 και 20 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν, οι οποίοι στη συνέχεια ομολόγησαν την πράξη τους, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας χθες, Τετάρτη, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι δύο δράστες παραδέχθηκαν πως γνώριζαν το θύμα, διότι στο παρελθόν είχαν εργαστεί στο αγρόκτημα του, και πως πήγαν στο σπίτι του με σκοπό να τον ληστέψουν, πιστεύοντας ότι κατείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.
Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι και στη συνέχεια επιτέθηκαν και ακινητοποίησαν τον 88χρονο, τον έδεσαν και τον φίμωσαν με αυτοκόλλητη ταινία.
Αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και διέφυγαν, εγκαταλείποντας τον ηλικιωμένο στο δάπεδο της οικίας του, όπου ανευρέθη νεκρός.  


http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=211093

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου