«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Τα δόλια τεχνάσματα των «ίσων αποστάσεων» του Χριστόφια



Η γνωστή τσαρλατάνικη και μπαμπέσικη μέθοδος κάθε έμμισθου πολιτικού υπαλλήλου που θέλει να δικαιολογήσει τα αφεντικά του είναι αυτή των «ίσων αποστάσεων» και των τυπικών «συμψηφισμών».
Ο Χριστόφιας, αυτό το πιόνι του αμερικανισμού, φαίνεται ότι έχει εκπαιδευτεί καταλλήλως στις σπερμολογικές εξισωτικές απάτες.
Σε ομιλία του, στην έδρα των αφεντικών του, την Ουάσιγκτον, στο ίδρυμα Brookings, ξεστόμισε το εξής απίθανο: «Οι δύο αποκαλούμενες μητέρες πατρίδες ουσιαστικά εισέβαλαν και οι δύο».

Δηλαδή ο ανεκδιήγητος Χριστόφιας έθεσε την Ελλάδα και την Τουρκία στον ίδιο παρανομαστή («πατρίδες» της Κύπρου!!!) και τις κατηγόρησε και τις δύο ως ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…

Μόνο, ένα ανδρείκελο της Νέας Τάξης και του αμερικανισμού θα προέβαινε σε τέτοια κυνικά παραπλανητική και ασύστολα ψευδή δήλωση, η οποία:

α). Καταγράφει και την Τουρκία ως «πατρίδα» της Ελληνικής Κύπρου.
Αποδέχεται δηλαδή τις «φόρμες» της τουρκικής προπαγάνδας

β). Δικαιολογεί τη θηριώδη εισβολή και κατοχή της Κύπρου από την ιμπεριαλιστική Τουρκία με το συμψηφιστικό τέχνασμα του χουντικού πραξικοπήματος κατά του Μακαρίου.

Το χουντικό πραξικόπημα στο εσωτερικό του ελλαδικού χώρου το ταυτίζει με ΕΙΣΒΟΛΗ στην
Κύπρου και το εξισώνει με τη στρατιωτική πολεμική επίθεση και εισβολή της Τουρκίας στην ελληνική Κύπρο, σε ξένη χώρα!!!

γ). Με αυτή την εξίσωση Ελλάδας και Τουρκίας και με το συμψηφισμό των εγκλημάτων της χούντας και της θηριώδους τουρκικής εισβολής και κατοχής της Κύπρου, ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΕΙ, ΕΞΩΡΑΙΖΕΙ και ΑΘΩΩΝΕΙ, τους στρατηγικούς σπόνσορες, οργανωτές και κατασκευαστές του κυπριακού δράματος: Τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και τους διεθνείς μηχανισμούς της Νέας Τάξης.

Ο Χριστόφιας, αφού εξισώνει τα δύο εκτελεστικά όργανα του διεθνούς ιμπεριαλισμού (η χούντα εκτελεστικό όργανό του ήταν), εστιάζει τις ευθύνες στα «εκτελεστικά όργανα» για να επικαλύψει τους στρατηγικούς σχεδιασμούς της πλανητικής χούντας και να αθωώσει τα αφεντικά του, τους Αμερικανούς, που πάγια και σταθερά προωθούν τη διχοτόμηση της Κύπρου και τη μετατροπή της σε προτεκτοράτο των διεθνών κέντρων εξουσίας.

Το Σχέδιο Ανάν, ο διαμελισμός της Κύπρου και η προτεκτορατοποίησή της αποτελούν πάγιο στρατηγικό σχέδιο της Νέας Τάξης, αίτημα άμεσα εκτελεστό…
Αν έχουν αποτύχει αυτά τα στρατηγικά και άμεσα σχέδια αυτό οφείλεται στην αντίσταση του κυπριακού λαού.
Ο Χριστόφιας έκανε ό,τι μπορούσε για να περάσει το Σχέδιο Ανάν, όπως και τα ανδρείκελα του ΠΑΣΟΚ…
Σήμερα προωθεί με πιο ύπουλες και δόλιες τακτικές τα αμερικανικά σχέδια, τύπου Ανάν και τη μετατροπή της Κύπρου σε προτεκτοράτο της πλανητικής εξουσίας εναντίον του αραβικού κόσμου.
Αυτούς τους εφιαλτικούς σχεδιασμούς προωθούν τέτοιες δηλώσεις του Χριστόφια.
Και η εσπευσμένη ενέργεια στήριξης του Χριστόφια από την ηγεσία του ΚΚΕ, αποκαλύπτει τον ύποπτο ρόλο που παίζει αυτή η ηγεσία και στα εθνικά μας θέματα…

resaltomag.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου