«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ἡ Βρετανία καταργεῖ τήν κάρτα τοῦ πολίτη πού θέλουν νἀ μᾶς ἐπιβάλλουν (κάρτα μέ τσιπ-καταδότη).


Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ Σ' ΕΜΑΣ. 

ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 21 ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ἤ ΘΑΝΑΤΟΣ»;

καί τό πιό σημαντικό: ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΙΟΥΔΕΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (666); 
(Σχόλιο δικό μας) 
 
 
Η «ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ» ΚΑΙ Η «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΤΑ» ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ-ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ e-ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ



              ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ
«ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ» ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ



«ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ»
Ηλεκτρονική Ταυτότητα με τσιπ

   Η περιλάλητη ηλεκτρονική κάρτα με τσιπ, που ονομάστηκε «ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ» για να δώσει την ψευδαίσθηση της οικειότητας και της φιλικότητα προς τον χρήστη-θύμα, τα στοιχεία, αλλά και τη ζωή του οποίου με τα προσωπικά του μυστικά θα αποθηκεύει, όχι μόνο σε τσιπ, αλλά και σε βάσεις δεδομένων, μπορεί να εξελιχθεί σε έναν άνευ προηγουμένου εφιάλτη για το λαό μας, που έχει δώσει μέσα στους αιώνες τιτάνιους και επικούς αγώνες για την Ελευθερία!
  Η ηλεκτρονική Κάρτα-Ταυτότητα, θα μπορεί να έχει αποθηκευμένα όλα τα στοιχεία μας, την οικογενειακή μας κατάσταση, τις διευθύνσεις κατοικίας μας, όλες κατά σειρά ετών, τον ΑΜΚΑ, αλλά και δακτυλικά αποτυπώματα, ψηφιακές σαρώσεις του προσώπου μας, αλλά και ψηφιακές σαρώσεις της ίριδας του ματιού μας μελλοντικά, το φάκελο με το ιστορικό της υγείας μας καθώς και πλήθος άλλων στοιχείων, άλλων ορατών και άλλων πιθανών «κρυφών», τα δεύτερα εκ των οποίων θα μπορούν να αναγνωσθούν μελλοντικά μόνο με ειδικό λογισμικό… για λόγους δήθεν …κρατικής ή διακρατικής ασφαλείας…
  Οι Ηλεκτρονικές Κάρτες-Ταυτότητες θα διαθέτουν τσιπς αποθήκευσης δεδομένων, τα οποία θα μπορούν να διαβάζονται από έναν card reader συνδεδεμένο σε Η/Υ…

  Ταυτοχρόνως και επειδή τα στοιχεία μας θα αποθηκεύονται και σε Βάσεις Δεδομένων του «Κράτους», είναι ευνόητο, πως θα κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιηθούν από την εκάστοτε εξουσία, ή τους διαχειριστές τους συστήματος, ενώ είναι δυνατόν τα δεδομένα αυτά να περιέλθουν και σε τρίτους ή ξένα κέντρα, ιδιώτες ή οργανώσεις, ή Διεθνείς «Οργανισμούς», βάση συμβάσεων ή διακρατικών συμφωνιών, με αποτέλεσμα τα προσωπικά μας στοιχεία να είναι δυνατόν να βρεθούν π.χ.  σε βάσεις δεδομένων των ΗΠΑ ή της Γερμανίας και από εκεί ποιος ξέρει ακόμη πού και σε ποιους! Πρόκειται για εφιάλτη! Για διεθνές «σκλαβοπάζαρο»!

  Επίσης, είναι δυνατόν, τα στοιχεία μας, σε όποια κρατική ή ξένη βάση δεδομένων καταλήξουν, να μπορούν εκτός των άλλων να υποκλαπούν, μέσω των τρομακτικών δυνατοτήτων της τεχνολογίας! Θυμίζουμε το πρόσφατο στην Ελλάδα σκάνδαλο τηλεφωνικών υποκλοπών ακόμη και του κινητού τηλεφώνου του ίδιου του Πρωθυπουργού, μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων συνακρόασης, που κατασκευάστηκαν υποτίθεται για λόγους …ασφαλείας και χρησιμοποιήθηκαν για λόγους …κατασκοπείας!

   Υπάρχει από την άλλη το ενδεχόμενο να κατασκευασθούν πλαστές ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΛΙΤΗ, πράγμα που θα καθιστά απόλυτα επικίνδυνη τη χρήση τους, καθώς θα μπορούν εγχώριοι τρομοκράτες ή ξένοι δολιοφθορείς να παρεισφρήσουν στα πλέον ασφαλή στεγανά της διοίκησης του Κράτους και της Εθνικής Ασφάλειας ή και Άμυνας! Η κατασκευή τέτοιων καρτών, είναι σήμερα πολύ απλή και κυκλοφορούν πολλοί σχετικοί «επαγγελματικοί» εκτυπωτές στο εμπόριο (φωτ.)!

   Ακόμη υπάρχει το ενδεχόμενο, να γίνουν αντίγραφα των σκληρών δίσκων των κρατικών βάσεων δεδομένων των «Καρτών Πολιτών» και να αποθηκευτούν σε άλλους χώρους ή στο εξωτερικό, για λόγους ασφαλείας ή και επαναφοράς των δεδομένων σε περίπτωση φθοράς ή βλάβης!
   Έτσι τα στοιχεία μας, τα ευαίσθητα «προσωπικά» μας δεδομένα, δεν θα είναι καθόλου «προσωπικά», αλλά θα κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να καταστούν αντικείμενο λαθροχειρίας και εκμετάλλευσης!

  Π.χ. τα στοιχεία της υγείας μας, οι ασθένειες, οι ιατρικές επισκέψεις μας, το ιστορικό μας, ένα από τα πλέον απόρρητα προσωπικά στοιχεία μας, θα βρίσκονται σε «κοινή θέα» των διαχειριστών και των υπηρεσιών της εκάστοτε κομματικής εξουσίας, η οποία θα μπορεί να έχει «νόμιμη» πρόσβαση σε αυτά!

  
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ- ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ
Φορολογική μέγγενη με bar code
  Απαράδεκτη είναι και η χρήση της νέας «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ» ή απλά «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑΣ», μετά από σχετική ηλεκτρονική αίτησή του πολίτη, ο οποίος αφού δηλώσει τον ΑΦΜ του, θα του δίδεται μια μοναδική κάρτα με bar code!
   Το πιθανότερο είναι πως η Φοροκάρτα θα χορηγείται από Τράπεζες-μεσολαβητές, που θα μπορούν να του την προσφέρουν σε κάποια στιγμή και ως χρεωστική, ώστε να μην πληρώνει σε χρήμα, να μην κουβαλάει επάνω του χρήματα, αλλά τα ποσά που θα χρεώνονται στην κάρτα θα πηγαίνουν αυτόματα μέσω τραπέζης στον λογαριασμό του σημείου αγοράς, ενώ ταυτόχρονα σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεται ηλεκτρονικά και άμεσα η Εφορία,  μέσω των συνδέσεων των σημείων πώλησης (POS) με Τράπεζες και ΚΕΠΥΟ!

   Έτσι όμως η εκάστοτε «εξουσία», αλλά και οι Τράπεζες, θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουν πού βρισκόμαστε, πού αγοράζουμε, τι αγοράζουμε, από ποιον το αγοράζουμε, ποιο προϊόν ή υπηρεσία, ή τι πουλούμε, πόσο και σε ποιόν, κατασκοπεύοντας κυριολεκτικά κάθε δευτερόλεπτο τη ζωή μας, στερώντας το κατοχυρωμένο Συνταγματικά και Ιστορικά δικαίωμα της Ελευθερίας του Ατόμου και του Πολίτη! Θα έχουν δηλαδή τη δυνατότητα να γνωρίζουν αλλά και να επεξεργάζονται όχι απλά καταναλωτικά, αλλά ευαίσθητα προσωπικά μας δεδομένα, για κάθε στιγμή της ζωής μας και των κινήσεών μας! Κάτι που είναι αντίθετο με την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

   Η «Φορολογική Κάρτα» θα χορηγείται «προαιρετικά» κατ΄ αρχήν στον πολίτη, ώστε να «γλυτώσει» δήθεν το βάσανο της συλλογής, υπολογισμού και αποστολής αποδείξεων κατ΄ έτος στην Εφορία, προκειμένου να πιστοποιηθεί ότι έχει καλύψει το αναγκαίο ποσό αποδείξεων για να επιτύχει το αφορολόγητο όριο ή να λάβει πρόσθετες φορολογικές εκπτώσεις.
   Με την «Φοροκάρτα» όμως, ναι μεν οι αποδείξεις μας θα δηλώνονται απ΄ ευθείας στην Εφορία, αυτόματα, ηλεκτρονικά και σε χρόνο μηδέν, αλλά θα δηλώνεται ταυτόχρονα δε και η παρουσία μας και η αγορά συγκεκριμένων προϊόντων ή υπηρεσιών, σπάζοντας το απόρρητο και την προστασία της προσωπικής μας ζωής, 24 ώρες το 24ωρο, επί 365 ημέρες το χρόνο!
  Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα ανιχνεύεται η προσωπική ζωή του ατόμου, από του πού βάζει βενζίνη για το αυτοκίνητό του, το πού και πότε διασκεδάζει, με ποιους διασκεδάζει, το τι διαβάζει, τι αγοράζει, από πού το αγοράζει, πότε και πόσο, πού πηγαίνει διακοπές, πού συχνάζει, πότε συχνάζει, πόσα ξοδεύει, πού τα ξοδεύει, αν δικαιολογείται βάση των εισοδημάτων του να τα ξοδεύει (τεκμήρια - πόθεν έσχες) και πού βρίσκεται την κάθε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, ως και το πότε και με ποιον/ποια βγαίνει …ραντεβού! Και όλα αυτά θα παραμένουν αποθηκευμένα «για κάθε χρήση»… ή «κατάχρηση»!

  Είναι εύκολο λοιπόν να φανταστεί κανείς πόσο σημαντικά θα είναι αυτά τα στοιχεία για την εκάστοτε εξουσία και πώς θα τη «διευκολύνουν» να κατασκοπεύει τους αντιπάλους της, ακόμα και εάν είναι Πολιτικοί Αρχηγοί, Βουλευτές, Δημόσιοι Υπάλληλοι ή απλοί πολίτες, ακτιβιστές ή συνδικαλιστές, υπερασπιστές των εθνικών ή οικολογικών θεμάτων, αφού ανά πάσα στιγμή θα έχει τις κινήσεις και τα πάρε δώσε τους on line! Αλλά και σε αποθήκευση για κάθε χρήση μετέπειτα! Και θα τους έχει στο …χέρι!

   Από την άλλη θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο, ότι κάποια στιγμή θα γίνεται και επίσημη «άρση απορρήτου», για αστυνομικούς ή δικαστικούς λόγους!

Δεν εξασφαλίζονται με τη Φοροκάρτα τα φορολογικά έσοδα
   Και όλα αυτά, χωρίς να εξασφαλίζονται με τη «Φοροκάρτα» τα φορολογικά έσοδα, αφού πολλοί δεν θα τη χρησιμοποιούν, είτε για να πετύχουν καλύτερες τιμές σε συνθήκες σκληρής καθημερινής επιβίωσης, είτε για να γλυτώσουν την «κατασκοπεία», είτε πάλι διαρκώς θα τη χάνουν ή θα την …ξεχνούν, ενώ μόλις συμπληρώνουν το απαραίτητο ποσό για το αφορολόγητο θα την «αποσύρουν»…

Το οικονομικό δόγμα που κάνει θαύματα
   Ο μόνος τρόπος για την ομαλή και έντιμη απόδοση του ΦΠΑ και την αύξηση των φορολογικών εσόδων, είναι να υπάρξει ενιαίος χαμηλός συντελεστής της τάξης του 5% για τα εγχώρια προϊόντα και υπηρεσίες όπως τρόφιμα, οικοδομή, τουρισμός και 10% για τα εισαγόμενα όπως αυτοκίνητα, ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά είδη, είδη πολυτελείας κ.α., ώστε να μην είναι μεν μεγάλη η διαφορά για να μην το πληρώσεις, ενώ θα πέσει αμέσως δε το γενικό κόστος ζωής και ο πληθωρισμός, θα αυξηθούν τελικά κατακόρυφα τα φορολογικά έσοδα, θα πάρει μεγάλη ανάσα η αγορά, θα ανέβουν οι εξαγωγές, θα μειωθεί η ανεργία και θα γίνει καλύτερη, θετικότερη και σταθερά ασφαλέστερη η καθημερινότητα! Χωρίς «Κάρτες», «καταδότες» και «κατασκόπους»!
   Είναι πραγματικά τραγικό να μην το αντιλαμβάνεται κανείς αυτό το τόσο απλό «οικονομικό δόγμα»: «καλύτερα λίγοι έμμεσοι φόροι σε πολλούς καταναλωτές, παρά πολλοί έμμεσοι φόροι σε λίγους»! Επειδή οι μεγάλοι έμμεσοι φόροι, και ωθούν στη φοροαποφυγή και βγάζουν εκτός αγοράς και κατανάλωσης πολλούς… Με τραγικές κοινωνικές, οικονομικές και εθνικές συνέπειες!
   Γιατί η οικονομία, ως παράγων κοινωνικής και εθνικής ευδαιμονίας και ανάπτυξης, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο…

Ακόμη και σε 12χρονους μαθητές η Φοροκάρτα
   Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η είδηση για την πρόθεση χορήγησης της «Φοροκάρτας» σε ανήλικους μαθητές, ακόμη και σε 12χρονα μόλις παιδιά, για να μην ξεφεύγει από το Κράτος- δηλαδή από το ΔΝΤ και την Τρόικα – ούτε ένα ευρώ από αυτά που οι πολιτικοί μας φρόντισαν να χρωστούμε στους ξένους!
   Έτσι προβλέπεται μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και Φοιτητές, να πάρουν την «Φοροκάρτα», για να προσμετρούνται οι αγορές τους από κυλικεία, ψιλικατζίδικα, βιβλιοπωλεία, καντίνες, ακόμη και από το … «μαλλί της γριάς»!..
   Κάτι τέτοιο όμως θα έχει ολέθρια αποτέλεσμα στην εκπαιδευτική και καταναλωτική συμπεριφορά των παιδιών και το χτίσιμο του χαρακτήρα τους, αφού θα συνηθίσουν από μικρά να εκχωρούν προσωπικά τους δεδομένα σε κέντρα εξουσίας ή παραεξουσίας, και να «κατασκοπεύονται» …φιλικά, κάτι που θα αποβεί μοιραίο για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους και την κοινωνική και εθνική τους δραστηριοποίηση, ενώ ταυτόχρονα θα είναι «φακελωμένα» και «ψυχογραφημένα» από το σύστημα παιδιόθεν!
   Σε περίπτωση που οι Φοροκάρτες αυτές, για λόγους «διευκόλυνσης» μετατραπούν αργότερα μέσω Τραπεζών σε χρεωστικές, τα πράγματα γίνονται εφιαλτικά, αφού έτσι τα παιδιά θα συνηθίσουν στο πλαστικό χρήμα, θα εθιστούν να γίνουν αλόγιστοι «μανιακοί» και άκριτοι καταναλωτές και μάλιστα «βερεσέ», θα αδυνατούν να αντιληφθούν το μέγεθος και την ουσία των πραγματικών συναλλαγών σε χρήμα, θα αδυνατούν να συλλάβουν την έννοια της έρευνας αγοράς και της οικονομίας, θα αδυνατίσουν «μαθηματικά», αφού θα αχρηστευτεί στην ουσία το πρακτικό, βιωματικό μαθηματικό μέρος του εγκεφάλου τους και θα «τινάζουν» ασυναίσθητα και συχνά στον αέρα τις αποταμιεύσεις και το χρεωστικό ποσό κάρτας των γονέων τους, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις θα το πληροφορούνται κατόπιν εορτής…

   Αυτά όλα όμως σημαίνουν «παραγωγή» παιδιών-νέων-πολιτών «αδύναμων» και «δευτερευόντων», παιδιών «κομπάρσων», που θα έχουν εκχωρήσει την ατομική και οικογενειακή τους ζωή και ελευθερία σε «κέντρα και παράκεντρα εξουσίας», χωρίς δράση και ανάληψη πρωτοβουλιών «αφού όλα θα ελέγχονται» και δεν θα μπορούν να οραματιστούν τίποτα παραπέρα από «πλαστικές ιδέες και πλαστικά καταναλωτικά λάβαρα»…

   Και κάτι ακόμη πολύ ανησυχητικό. Παιδιά μεγαλωμένα και κυρίως εθισμένα έτσι, δεν θα έχουν λόγους να αντισταθούν μεθαύριο, όχι σε μια ντόπια ή Παγκόσμια Χούντα Νέας Τάξης Πραγμάτων, όχι σε ένα πλαστικό χάραγμα κάρτας, αλλά σε ένα κατάσαρκο ατομικό χάραγμα (σφράγισμα), για το οποίο ο ίδιος ο Χριστός μάς προειδοποίησε ρητά στην Πάτμο να μην το λάβουμε με κανέναν τρόπο, μέσω του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού:
   «Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλουσίους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα σημάδι χαραγμένο εις το δεξί τους χέρι* ή εις το μέτωπόν τους*, ώστε να μη μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ είναι αναγκαία η σοφία. εκείνος που έχει νόηση ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου. είναι αριθμός ανθρώπου. και ο αριθμός αυτού είναι χξς (666)»  (Αποκάλυψις Ιωάννου, 13, 16-18, σε νεοελληνική απόδοση)…


________________________________________________________________________________________________________________
*   Το χάραγμα-σφράγισμα με το σημείο-όνομα του Αντιχρίστου (είτε στο δεξί μας χέρι με το οποίο κάνουμε το σημείο του Σταυρού, είτε στο μέτωπο όπου λαμβάνουμε με το Βάπτισμα και το Χρίσμα τη ζωοποιό Σφραγίδα του Αγίου Πνεύματος και απ΄ όπου ξεκινούμε να κάνουμε στον εαυτό μας το νικητικό σημείο του Σταυρού που μας προφυλάσσει λέγοντας «εις το Όνομα του Πατρός») θα έχει το νόημα της οριστικής απάρνησης του Χριστού και του Παραδείσου Του και της ταύτισης και συστράτευσης με το θηρίο και τα δαιμόνιά του. Της πλήρους δηλαδή και αμετάκλητης παράδοσης του ανθρώπου στο Διάβολο! Αφού θα έχει αρνηθεί τη σφραγίδα του Χριστού και θα έχει λάβει τη μιαρή σφραγίδα του Αντιχρίστου, για να μπορεί να φάει, να πιεί ή να αγοράσει και να πουλήσει, δηλαδή για ένα πιάτο φαΐ, που και αυτό, επειδή δεν θα είναι ευλογημένο αλλά δαιμονικό, θα τον εξοντώσει φρικτά  και σωματικά και πνευματικά στη γη, αλλά και για πάντα στην φοβερή αιωνιότητα της Κολάσεως (στερήσεως της Θείας Χάριτος και Ελέους, της ίδιας της Ζωής, που είναι ο Χριστός)… Άρα θα πρέπει να αποτελεί πρωταρχική μέριμνα της Πολιτείας η ανατροφή και αγωγή παιδιών Ελευθερίας, σεβασμού και αληθούς γνώσεως, παιδιών δυνατών, γεμάτων Ελπίδα και ψυχή και όχι παιδιών δουλείας, ασέβειας και υλιστικής άγνοιας και πλάνης, δηλαδή παιδιών αδύναμων, αναποφάσιστων και νωθρών, γεμάτων φοβίες, δισταγμούς και ηττοπάθεια. Παιδιών ενός προδρομικού ηλεκτρονικού Ολοκληρωτισμού (e-Ολοκληρωτισμός)




ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ – ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ
  Από όλα τα παραπάνω, είναι φανερό πλέον, πως η «ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ» και η «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ - ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ» - εκτός όλων των άλλων θρησκευτικών ή συνειδησιακών λόγων, τους οποίους εύλογα μπορεί να επικαλεστεί κανείς – είναι ΚΑΡΤΕΣ-ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ της προσωπικής μας ζωής, ΚΑΡΤΕΣ-ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ, που θα καταδίδουν κάθε δευτερόλεπτο στο σύστημα, τους διαχειριστές και την εξουσία, πού είμαστε, με ποιόν είμαστε, τι είμαστε, τι πιστεύουμε, πού διασκεδάζουμε, τι αγοράζουμε και τι πουλούμε, πότε, πόσο και σε ποιόν, από τι πάσχουμε, ποια είναι τα ενδιαφέροντά μας, οι αδυναμίες ή οι «αχίλλειες πτέρνες» μας…

  Οι ΚΑΡΤΕΣ-ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ, οι ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, είναι ΚΑΡΤΕΣ-ΦΥΛΑΚέΣ, που θα κατασκοπεύουν σαν αόρατες κάμερες τη ζωή μας σε κάθε της βήμα και θα μας φυλακίζουν στα σκοτεινά και δυσώδη ηλεκτρονικά μητρώα για πάντα!


ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ!
   Και ενώ η «σοσιαλιστική» Κυβέρνηση του Μνημονίου ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα την «ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ» με το τσιπ, την ίδια ώρα η Βρετανία την καταργεί πλήρως, για λόγους ακριβώς σεβασμού της ατομικής Ελευθερίας του Πολίτη και του Ατόμου!

   Ήδη η νέα Κυβέρνηση Συντηρητικών (!) του Ντέιβιντ Κάμερον, κατέθεσε  αστραπιαία δια της Υπουργού Εσωτερικών Τερέζας Μέι, στις 26 Μαΐου, ως πρώτο της Νομοσχέδιο, το Νομοσχέδιο κατάργησης της Ηλεκτρονικής Εθνικής Κάρτας-Ταυτότητας (National Identity CardID) και έθεσε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα 100 ημερών, προκειμένου να προετοιμάσει το απαραίτητο δαιδαλώδες νομοθετικό πλαίσιο που απαιτείται, για την κατάργηση του σχετικού Νόμου των Ταυτοτήτων του 2006 που τις είχε συστήσει!

   Ήδη το σχετικό νομοθέτημα έχει πλέον περάσει από τη Βουλή των Κοινοτήτων στις 15 Σεπτεμβρίου 2010 και αναμένεται να περάσει τώρα και από τη Βουλή των Λόρδων!

   Παράλληλα, η Βρετανία απαλλάσσεται έτσι από το τεράστιο κόστος της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας-Τσιπ, που περιλαμβάνει τη δυσβάσταχτη αγορά δεκάδων χιλιάδων αναγνωστών κάρτας (ID readers) που απαιτούνται σε χιλιάδες σημεία και υπηρεσίες της χώρας, τη δημιουργία και συντήρηση των Βάσεων Δεδομένων (Εθνικό Μητρώο Ταυτοτήτων - National Identity RegisterNIR) τη συλλογής και της επικαιροποίησης κάθε τόσο των στοιχείων, συνολικού ύψους τουλάχιστον 835 εκατομμυρίων λιρών για την πρώτη μόνο δεκαετία λειτουργίας!

Καταστρέφουν τις Βάσεις Δεδομένων
   Υπάρχει ρητή Βρετανική Κυβερνητική διαβεβαίωση και σχετική πρόβλεψη στο Νομοσχέδιο, πως μόλις τις αμέσως ερχόμενες εβδομάδες ολοκληρωθεί το πλήρες νομοθετικό πλαίσιο κατάργησης των ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ με το τσιπ, θα καταστραφούν ακαριαία, μέσα σε ένα το πολύ μήνα, όλες οι κρατικές Βάσεις Δεδομένων των Μητρώων Ηλεκτρονικών Ταυτοτήτων (NIR), όπου είναι αποθηκευμένα τα ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία των Πολιτών! Και αυτές ακριβώς οι «Βάσεις» αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή για την Ελευθερία!

   Μάλιστα λόγω της σπουδαιότητας αυτής της κατάργησης, οι Βρετανοί Πολίτες, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, μπορεί να παρακολουθεί ήδη διαδικτυακά βήμα βήμα όλη τη νομοθετική πορεία, μέχρι την πλήρη κατάργηση των Ταυτοτήτων με το τσιπάκι-κατάσκοπο, στη σχετική ηλεκτρονική  δ/νση του Βρετανικού Κοινοβουλίου  http://services.parliament.uk/bills/2010-11/identitydocuments.html  



   Και αναρωτιέται κανείς, εάν σε μια χώρα όπως η Βρετανία, με ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά τρομοκρατικών ενεργειών και δολιοφθορών στην Ευρώπη, καταργείται η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ, γιατί στην Ελλάδα προσπαθούν κάποιοι να τη φέρουν;

  Σε τι αποσκοπούν; Πού αποβλέπουν; Γιατί θέλουν να προχωρήσουν στο μεγάλο, μαζικό ηλεκτρονικό φακέλωμα του Έλληνα Πολίτη;

  Ο Βρετανικός λαός και η δημοκρατική, ως φαίνεται, νέα Βρετανική Κυβέρνηση δίνουν τις λύσεις!



ΑΦΕΡΕΓΓΥΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
 
   Η Ελευθερία είναι πολύ μεγάλο, το κορυφαίο κεκτημένο της ανθρωπότητας, για να την εκχωρήσει κανείς σε ηλεκτρονικά τσιπ και αφερέγγυους, αλλά και «ευάλωτους» μηχανισμούς, πολιτικούς ή κόμματα, που όπως έχει καταστεί παγκοσμίως γνωστό, έπαιρναν μίζες από ξένες εταιρείες… υπακούοντας στο χρήμα και όχι στη Δημοκρατία, τον Άνθρωπο και την Ελλάδα…

  Πώς είναι δυνατόν να εξασφαλιστεί ή να τους εμπιστευτεί κανείς;

  Ποιος μπορεί να βάλει την Ελευθερία του ενέχυρο στα διαρκή κομματικά και διακρατικά παιχνίδια; Σε μια εποχή μάλιστα, που κάποιοι δε διστάσανε να εκχωρήσουν «εθνική κυριαρχία» με το Μνημόνιο Εθνικής Υποτέλειας, φορτώνοντας με νέα δυσβάσταχτα και «κατοχικά» χρέη τη χώρα, που δεν μπορούσε, λόγω των χειρισμών τους, να ξεπληρώσει καν τα προηγούμενα…

www.NOIAZOMAI.net

ΠΗΓΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ:http://boraeinai.blogspot.com
 
Αναμετάδοση από hristospanagia3.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου