«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Στήνουν σκηνικό ελληνικού αφοπλισμού



Επειδή θα δείτε θα ακούσετε και θα διαβάσετε αυτές τις ημέρες παντού τις χλευαστικές δηλώσεις του τούρκου πρωθυπουργού Ερντογάν :«Oι δαπάνες για τους εξοπλισμούς πίσω από την ελληνική οικονομική κρίση»  δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι τα ίδια ακριβώς έλεγε και η Ελλάδα μετά τις οικονομικές κρίσεις στην Τουρκία  η οποία τελικά είχε προσφύγει στο ΔΝΤ μετά την οικονομική κατάρρευση του 2001.

Η Τουρκία όμως αντέδρασε στον ζυγό του ΔΝΤ και αποδεσμεύτηκε από τη θηλιά του ΔΝΤ, διακόπτοντας τις συνομιλίες για πιθανή χορήγηση δανείου με ταυτόχρονη συμφωνία εποπτείας του «ευαγούς ιδρύματος» στα δημοσιονομικά της χώρας.(12/3 Έθνος)
Αντίθετα στήριξε την οικονομική ανάπτυξη του κράτους της, στην τοπική κατασκευή όλων των αμυντικών συστημάτων, και έφτασε σε βαθμό του να είναι περιφερειακή υπερδύναμη με αξιοζήλευτη οικονομική ανάπτυξη και εξαιρετικό ρυθμό ανάπτυξης που αυξητικά μόνο με την Κίνα μπορεί να συγκριθεί.

Θα χρησιμοποιήσουν τις δηλώσεις αυτές του Ερντογάν κάθε καρυδιάς ανθελληνικό καρύδι που έρπει στην κουκουλοφορεμένη πολιτική ή « αντιεξουσιαστική»  σκηνή της πατρίδας μας.
Δείτε και εδώ Στήνουν σκηνικό ελληνικού αφοπλισμού – Πάνε για λύση “a la ΔΝΤ” στο Αιγαίο υπέρ της Τουρκίας 

Η Τουρκία εξοπλίζεται σε απίστευτους ρυθμούς - μέχρι δικό της κατασκοπευτικό δορυφόρο θα θέσει σε τροχιά - για να ολοκληρώσει το σχέδιο υποδούλωσης της Ελλάδας, και την Ελλάδα οι (με ή χωρίς κουκούλες) Εφιάλτες θα την αναγκάσουν να ξεγυμνωθεί και να περιμένει το μοιραίο!
Διαβάστε και εδώ : Αλλάζει προς το χειρότερο το αμυντικό δόγμα της Ελλάδας.Σοβαρό θέμα ασφάλειας της χώρας

Θυμηθείτε όταν ο πρέσβης της Παγκόσμιας Κυβέρνησης  που ταυτίζεται με τον Πρωθυπουργό μας ένα χρόνο πριν χωρίς λόγο δήλωσε: « απωλέσαμε την εθνική μας κυριαρχία»

Σκεφτείτε τι θα κάνει αν μας αναγκάσει να αφοπλιστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου