«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Κινηματογραφική καταδίωξη, αναζητείται φορτηγό με παράνομους μετανάστες



Ένα άτομο συνελήφθη αργά το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του Ασπροπύργου γιατί με άγνωστο συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, ακινητοποίησαν υπό την απειλή όπλων αστυνομικούς της διεύθυνσης αλλοδαπών Αττικής και αφού τους αφαίρεσαν τα όπλα, τράπηκαν σε φυγή με φορτηγό το οποίο μετέφερε παράνομους μετανάστες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αστυνομικοί της διεύθυνσης αλλοδαπών που είχαν στήσει μπλόκο σε δρόμο με κατεύθυνση προς Κόρινθο εντόπισαν φορτηγό το οποίο μετέφερε παράνομους μετανάστες. Μόλις ο οδηγός του οχήματος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή.
Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να μεταφέρουν το φορτηγό στη Διεύθυνση αλλοδαπών προκειμένου να
γίνει έλεγχος, όμως στην περιοχή του Ασπροπύργου δύο άτομα πυροβολώντας στον αέρα, ακινητοποίησαν το όχημα. Στη συνέχεια ένας εξ αυτών τράπηκε σε φυγή με το φορτηγό και τους παράνομους μετανάστες, ενώ ο δεύτερος έφυγε με ΙΧ αυτοκίνητο.
Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Τελικά μετά από καταδίωξη συνελήφθη ο δράστης που είχε διαφύγει με το ΙΧ και αναζητείται πλέον ο συνεργός του.



philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου