«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Σοκαριστικό. Στελέχη του Ουράνιου Τόξου σε ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ


Το post του καλά ενημερωμένου taxalia είναι κόλαφος! Αφορά στη συνεργασία στελεχών του ΠΑΣΟΚ με το φιλοσκοπιανό "Ουράνιο Τόξο". Διαβάστε και... κλάψτε:

Αφού πέρασε γενεές δεκατέσσερις όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, (θυμάστε τον άρθρο ποταμό για τον Πάγκαλο;),
http://www.vinozito.gr/news/2009/december18_g.asp

http://taxalia.blogspot.com/2010/01/blog-post_2035.html
-αφού, μας είπαν ότι δεν κατεβαίνουν στις εκλογές (εδώ)
διαπιστώνουμε, ότι τα περισσότερα στελέχη του, κατεβαίνουν ! Με ποιόν λέτε;

Με το... ΠΑΣΟΚ!

Με το συνδυασμό της κυρίας ΟΛΓΑΣ ΜΥΛΩΝΑ-ΜΟΥΣΙΟΥ στη Φλώρινα, που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ.
Δεν πιστεύω να τολμά κανείς να το αμφισβητεί; Κυρία Μούσιου, δημοκρατικό σας δικαίωμα είναι να βάζετε όσα στελέχη του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ θέλετε στο ψηφοδέλτιό σας, αλλά και ημών είναι υποχρέωση, να το λέμε, αφού πρώτα θυμίσουμε τι έλεγαν για το ΠΑΣΟΚ, οι Ουρανοταξίτες.
Εκτός αν, οι Αναστασιάδης, Δήμτσης, Πούγιος, Πασόης και λοιποί που κατεβαίνουν με το ΠΑΣΟΚ, σε
Φλώρινα και Έδεσσα, αποκηρύξουν όσα είναι γραμμένα στην ιστοσελίδα του vizonito εναντίον του ΠΑΣΟΚ και μας πουν ότι δε συμφωνούν.
(Το ίδιο συμβαίνει και στην Αριδαία, όπου το Ν.1 πρωτοπαλήκαρο του Vinozito κατεβάινει με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ)

Σαν Ελληνικό ιστολόγιο να θυμήσουμε μερικά «φιλλεληνικά» πρόσωπα από την παρουσίαση του λεγόμενου «Μακεδονικού αναγνωστικού» όπου θα δούμε τον σκπιανό αρχηγό του «ουρανιου τόξου», τον αρχηγό των πράσινων (λόγω δολλαρίων) οικολόγων Τρεμόπουλο, τον διευθυντή της Διεθνούς έκθεσης Θεσσ/νίκης, τον Άπατρη -Άεθνο -Άθεο, Τριαρίδη που έκανε μύνηση στους Έλληνες για την αποκαθήλωση των ιερών και εθνικών συμβόλων, Οθωμανούς, δηλαδή όλα τα καλά παιδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου