«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ήρθε το τέλος του "Έθνους" και της "Ημερησίας" του Μπόμπολα;


Εξελίξεις στην Πήγασος Εκδοτική του Μπόμπολα.

Στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της έχει εισέλθει το συγκρότημα της Πήγασος Εκδοτική [PEGr.AT] Σχετικά άρθρα .
Οι εξελίξεις αυτής της εβδομάδας πρόκειται να κρίνουν την τύχη τουλάχιστον δύο εκ των βασικών εντύπων του Συγκροτήματος, των εφημερίδων «Εθνος» και «Ημερησία».
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιοκτησία της εισηγμένης, απαντώντας χθες στην 48ωρη απεργία που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ στα έντυπα του Ομίλου, εξαιτίας της απόλυσης της δημοσιογράφου Πόπης Χριστοδουλίδου, την περασμένη Παρασκευή, προειδοποίησε με αναστολή έκδοσης των δύο προαναφερόμενων εντύπων, ενώ για το θέμα αυτό θα ενημερωθεί σήμερα η ΕΣΗΕΑ από τη διοίκηση της εταιρείας.
Τέλος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, χθες, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, προκλήθηκε ένταση μεταξύ μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ενωσης και εργαζομένων στην εφημερίδα «Ημερησία», που διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για την αρνητική τροπή των εξελίξεων.

Ναυτεμπορική 14 Ιουνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου