«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ηλιθιότητα ή πλήρης υποταγή Σαμαρά στις Στοές;


Κοιτούσαμε δύο ημέρες αυτήν την φωτογραφία και δεν θέλαμε να πιστέψουμε αυτό το μασωνικό σύμπλεγμα που βλέπαμε το οποίο δεν προμήνυε καμιά αισιοδοξία.

Επίσης δεν θέλαμε να πιστέψουμε ότι ο Σαμαράς θα ενδώσει σε συμφωνία με τον Παπανδρέου για κυβέρνησης αποδοχής προσωπικοτήτων τόσο εύκολα όταν υπάρχει εμπειρία από ολέθριες αποτυχημένες συνταγές δοκιμασμένες και στο παρελθόν.

Το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα για να υπογραφεί η εκ νέου δανειακή σύμβαση με τους αιμοσταγείς "δανειστές" μας, αλλά η αντισυνταγματικότητά του, οι εύρεση των καταχραστών του δημοσίου χρήματος από το 1974 μέχρι σήμερα, και η εξ΄ολοκλήρου επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης, αφαιρώντας οποιαδήποτε κυριαρχικές απαιτήσεις, οικονομικές απαιτήσεις κ.λ.π που συνγκρούονται στην "εθνική κυριαρχία", και στην ανέχεια του ελληνικού λαού ο οποίος συντηρεί και ταΐζει κάθε φυλή του πλανήτη.
Πρέπει να τεθεί και αυτή η παράμετρος λαμβάνοντας μέτρα πλήρους απομάκρυνσης κάθε λαθρομετανάστη έτσι ώστε να υπάρξουν θέσεις εργασίας για τους Έλληνες και να σταματήσει η άκρατη εγκληματικότητα.

Επίσης πρέπει να δουν την κόκκινη γραμμή πέρα από την οποία δεν είναι δυνατή η οποιαδήποτε διαπραγμάτευση. Τον δρόμο τον έδειξε και η Πορτογαλία και οι βουλή Ρουμανίας αλλά και η Ιρλανδία με ένα εξωτερικό χρέος /ΑΕΠ πολλαπλάσιο του δικού μας. (1004%)
Αν μπορεί η Ιρλανδία πόσο περισσότερο εύκολο θα είναι για εμάς όταν έχουμε ανοιχτή την επιλογή της εξώρηξης των πετρελαίων που μας περιβάλλουν.
 Ελπίζουμε να μην προχωρήσουν στην ΝΔ σε τέτοια λύση η οποία θα κατατάξει σαν συμέτοχο την ΝΔ και θα διαιωνίσει το πρόβλημα της Μνημονιακής αντισυνταγματικἠς σύμβασης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου