«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Νέα παραίτηση βουλευτή ΠΑΣΟΚ. Παραιτήθηκε ο βουλευτής Λάρισας Εκτορας Νασιώκας


Δεύτερη παραίτηση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Λάρισας Εκτορας Νασιώκας δήλωσε ότι υποβάλλει την παραίτησή του.

Δεύτερη παραίτηση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.
"Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να παραιτηθώ από την έδρα που κατέχω", είπε ο Εκτορας Νασιώκας από το βήμα της Βουλής, αναφέροντας ότι στόχος της κίνησής του είναι "να ανατραπεί το σημερινό αδιέξοδο".
Ο βουλευτής Θεσσαλίας του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε: "Για το λόγο αυτό θα καταθέσω την επιστολή παραίτησής μου στο προεδρείο αμέσως μετά".
Ο Εκτορας Νασιώκας σημείωσε: "το μέλλον των παιδιών μας βρίσκεται σε επικίνδυνο δρόμο [...] Τιμώ την ψήφο των πολιτών της Λάρισας, θα πάω εκεί, θα κάνω ομιλία και σε αυτούς θα παραδώσω την έδρα", είπε χαρακτηριστικά.


Λοβέρδος: Να μείνουμε όρθιοι (!!)
Η πρώτη αντίδραση για την παραίτηση Νασιώκα ήρθε από τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος αμέσως μετά την τοποθέτηση του βουλευτή Λάρισας, ζήτησε και έλαβε το λόγο από το βήμα της Βουλής.

"Είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε όρθιοι. Η χώρα θα βρει το δρόμο της. Δεν θα υπάρξει το παραμικρό κενό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Α. Λοβέρδος.

Παρέμβαση Κακλαμάνη
Τον λόγο ζήτησε και πήρε, μετά τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, για να τονίσει, αναφερόμενος στην παραίτηση του βουλευτή Λάρισας:

"Δεν υπηρετούμε την πατρίδα αποχωρούντες. Την υπηρετούμε από εδώ, που μας έστειλε ο λαός",

"Είμαστε δεσμευμένοι απέναντι στον λαό μέχρι τις προσεχείς εκλογές να εκτελούμε τις εντολές του", τόνισε με έμφαση ο Απ. Κακλαμάνης.

Ωστόσο, η παρέμβαση του πρώην προέδρου της Βουλής, προκάλεσε νέα τοποθέτηση του Εκ.Νασιώκα, ο οποίος τόνισε απευθυνόμενος στον Απόστολο Κακλαμάνη, ότι ο λόγος που παραιτήθηκε είναι ότι "τις τελευταίες ημέρες επλήγη η σοβαρότητα και η αξιοπρέπειά ΄μου".

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου