«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Παρά την κατακραυγή του ελληνικού λαού στο ΠΑΣΟΚ βρήκαν το θράσος και ψήφισαν το "Μεσοπρόθεσμο"


Ψήφιση επί της αρχής για το Μεσοπρόθεσμο 

Ψηφίστηκε επί της αρχής και μόνο από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.
Η υπερψήφισή του αυτή καθεαυτή δεν λέει από μόνη της τίποτα, καθώς ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα ψηφιζόταν.
Η διαφορά είναι πως τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, για να προχωρήσει στη Βουλή και να φτάσει και να γίνει και η δεύτερη ανάγνωσή του, την ερχόμενη εβδομάδα, στην επιτροπή Οικονομικών, επιβάλλεται να μην υπάρχουν πολιτικές εξελίξεις.
Εφόσον όλα βαδίσουν καλώς, τότε θα πάρει το δρόμο προς την ολομέλεια της Βουλής.
Προκαλεί πάντως εντύπωση πως νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, είχε τοποθετηθεί με απολογιστικό ύφος για τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, ενώ παραδέχτηκε και λάθη.
Εντούτοις, επανέλαβε για πολλοστή φορά την ανάγκη να προχωρήσουν οι παρεμβάσεις στην οικονομία.

"Η χώρα παραμένει όρθια και μπορεί να συζητάει το μέλλον της, έχουμε περάσει όλα τα τεστ μέχρι σήμερα", ενώ πρόσθεσε ότι "αυτή η εθνική προσπάθεια που ξεκίνησε η κυβέρνηση θα συνεχιστεί και από την νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τον ανασχηματισμό"

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου