«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Και η σφαγή συνεχίζεται: Νεκρός από πυρά ληστών 35χρονος Έλληνας κοσμηματοπώλης


Κανένας δεν συγκινήται, δεν απολογήται, δεν παραιτήται από την δεδομένη εξολόθρευση των Ελλήνων. Από την άνευ προηγουμένου σφαγή, τους ατελείωτους βιασμούς, κλοπές, απαγωγές, εκβιασμούς, προπυλακισμούς, που βιώνουν οι Έλληνες, οι οικογένειές μας, και τα παιδιά μας.
Θα πρέπει να δικαστεί για όλα αυτά και ο σημερινός υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ Παπουτσής, και ο προηγούμενος του, μέγας υπερασπιστής των μουσουλμανικής σαρίας, Χρυσοχοίδης.
(Μην νομίσει ότι ξέχασε ή ότι θα ξεχάσει ο ελληνικός λαός το ανθελληνικό αποδομητικό έργο του, και τον ρόλο που έπαιξε).

Η είδηση από defencenet.gr

Άλλο ένα θύμα προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο της εγκληματικότητας που μαστίζει πια την ελληνική κοινωνία. Ένας ακόμη νέος άνθρωπος  Έλληνας πολίτης, δολοφονήθηκε σήμερα από δύο αδίστακτους ληστές οι οποίοι αποπειράθηκαν να ληστέψουν ντο κοσμηματοπωλείο του.
Ο 35χρονος  κοσμηματοπώλης προσπάθησε να υπερασπίσει την περιουσία του και  πάλεψε με τους δράστες, αλλά δεν είχε καμία ελπίδα να τους αντιμετωπίσει καθώς οι τελευταίοι δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους εναντίον του. Το περιστατικό συνέβη στην Λυκόβρυση στην οδό Πλαστήρα. Οι γείτονες βρήκαν τον νέο άνθρωπο πεσμένο στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος. Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο ΚΑΤ αλλά δεν άντεξε και απεβίωσε. 

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές οι ληστές δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί και συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό τους. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ομάδα αλλοδαπών ληστών είχε αποπειραθεί να ληστέψει κοσμηματοπωλείο στα Πατήσια και οι ληστές είχαν πυροβολήσει χωρίς δισταγμό τον ιδιοκτήτη του καταστήματος τρείς φορές στον λαιμό. Το θύμα νοσηλεύεται ακόμα σε νοσοκομείο της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου