«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Συνελήφθησαν δύο ΙΝΔΟΙ για το βιασμό της 30χρονης ξεναγού στο Ρέθυμνο


Kαταγγελία για βιασμό έκανε μια 30χρονη γερμανίδα που εργάζεται ως ξεναγός στην πόλη.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία της 30χρονης το περιστατικό συνέβη στον Πλατανιά Ρεθύμνου την Κυριακή το βράδυ όταν η ξεναγός βγήκε για να κάνει τζόκιν στην παραλία. Εκεί δέχτηκε επίθεση απο δύο άντρες Ινδικής καταγωγής οι οποίοι άσκησαν σωματική βία προκειμένου να την μεταφέρουν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, την έδεσαν και ύστετρα την βίασαν απο κοινού.
Οι δράστες, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε η 30χρονη εγκατέλειψαν το σημείο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση αφού πρώτα της αφαίρεσαν το κινητό της και τριάντα ευρώ που είχε πάνω της.
Η 30χρονη, με όση δύναμη της είχε απομείνει, έφτασε στην κοντινότερη ταβέρνα απο όπου ειδοποίησε την Αστυνομία. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο προκειμένου να βρού ίχνη που θα τους οδηγήσουν στους δύο δράστες.
Ωστόσο, η 30χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου εξετάστηκε απο ιατροδικαστή.

Η αστυνομία εντόπισε τους δύο δράστες οι οποίοι συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη για την πράξη τους.


rethymnoguide.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου