«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Σχεδίαζαν τη δολοφονία Καραμανλή!


Το περιοδικό αποκαλύπτει τα άκρως απόρρητα έγγραφα του Σχεδίου «Πυθία Ι»... που είχε στόχο τη δολoφονία του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα  Καραμανλή.

Σύμφωνα με τα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» τo απόρρητο έγγραφο περιέχει αποσπάσματα Δελτίου Πληροφοριών που προέρχονται από Ρώσο Αξιωματούχο με φερόμενη πηγή προέλευσης την FSB (Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας).

«Ομάδα Εργασίας» δεκαεννέα (19) ατόμων της FSB, που δραστηριοποιούνταν από το Μάρτιο του 2008 στην Αττική, με αφορμή «απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής» συνομιλιών που διαμείβονταν μεταξύ των κ.κ. Κ. Καραμανλή, V. Putin και G. Parvanov κατά την υπόψη περίοδο, διαπίστωσε και κατέγραψε γεγονότα που οδηγούν σε ενδείξεις για ενδεχόμενο σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή.

cretalive.gr

2 σχόλια:

  1. Το σύστημα έχει ανάγκη για σωτήρες, προκειμένου να διατηρηθεί. Δεν είχαν κάτι νωπό και ψάχνουν στην κατάψυξη. Ο τύπος ήταν στην κοσμάρα του (απών από παντού) και κοιμόταν. Μόνο για παϊδάκια και αν πεινούσε κάποιος τόσο πολύ θα τον "σκότωνε". Θεωρώ φυσικά όλα αυτά αστειότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλλον εσενα σου εχει καψει το μυαλο η προπαγανδα της διαπλοκης τοσα χρονια εναντια στον καραμανλη..
    φωτιες, υποκλοπες,εξεγερσεις, τρομοκρατια, καθημερινες επιθεσεις απο τα δελτια των οκτω εναντια στην κυβερνηση του..
    Ωσπου τα καταφεραν και εφεραν τον "λεφτα υπαρχουν"...για να καταστρεψει την χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή