«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Μυρίστηκαν αθώο αίμα και όρμησαν να προλάβουν. Χαιρετίζει η ΔΗΜΑΡ τους «αγανακτισμένους»


Μετά την προσπάθεια καπελώματος των "αγανακτισμέων" από τους Θεοδωράκη, την Παπαρήγα -ΚΚΕ (βλέπε ΕΔΩ) στον χορό για το ξεκοκάλισμα της λείας των ακομάτιστων που μετέχουν στις εκδηλώσεις αντίδρασης,  όρμησε ακάθεκτος και ο "αγανακτισμένος" Κουβέλης με την ΔΗΜΑΡ.
Και φυσικά τον προώθησαν τα έμμισθα όργανα με πυχαίους διαφημιστικούς τίτλους
Ελευθεροτυπία 5 Ιουνίου σε ρόλο προώθησης:
______________

«Σε δήλωση στήριξης των πολιτών που διαδηλώνουν στις κεντρικές πλατείες της χώρας προχώρησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης. «Το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του οφείλει να αφουγκραστεί την κριτική των διαδηλωτών για τον τρόπο λειτουργίας του», ανέφερε και ζήτησε θεσμικές και ριζοσπαστικές αλλαγές.

Απηύθυνε προειδοποίηση ότι "το ισχυρό μήνυμα που στέλνουν οι χιλιάδες συμπολίτες μας δεν πρέπει να παρερμηνευτεί από ακραίες φωνές και επιλογές κάποιων που επιδιώκουν να καπελώσουν τον αυθορμητισμό και την αγωνία των διαδηλωτών, αλλά και ούτε να αξιοποιηθεί για πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου