«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Μπαράζ παραιτήσεων από το ΠΑΣΟΚ: Ανεξαρτητοποίηση Λιάνη, παραίτηση Κοτσακά από το Ε.Σ.!


Άρχισαν τα όργανα εν όψει μεσοπρόθεσμου, δίνοντας... βραχεία προοπτική πλέον σε πρόωρες εκλογές! Ο Γιώργος Λιάνης, βουλευτής Φλώρινας, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του. Λίγες ώρες πριν, το ιστορικό στέλεχος Αντώνης Κοτσακάς, πρώην υπουργός, παραιτήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γ. Λιάνης

Ο κ. Λιάνης απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο με την οποία κάνει γνωστή την αποχώρησή του από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ και την ανεξαρτητοποίησή του.
Μεταξύ άλλων ο βουλευτής Φλώρινας εκφράζει τη διαφωνία του στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα ενώ ζητεί συγνώμη από τους ψηφοφόρους της εκλογικής του περιφέρειας για τα σκληρά μέτρα.

Ο Α. Κοτσακάς


Ο κ. Κοτσακάς, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Κινήματος και πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, το γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου, Μιχάλη Καρχιμάκη και με κοινοποίηση προς τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ο κ. Κοτσακάς αναφέρει μεταξύ άλλων ότι παραιτείται από το "τέως ΠΑΣΟΚ, διευκρινίζοντας εξ αρχής ότι δεν φεύγω εγώ από το κίνημα, αλλά το ΠΑΣΟΚ έφυγε από το ΠΑΣΟΚ".
Επικαλούμενος την αποστροφή του πρωθυπουργού ότι "θα προχωρήσει με αυτούς που θέλουν να αλλάξει η Ελλάδα", ο κ. Κοτσακάς προσθέτει ότι ανήκει σε αυτούς που υποστηρίζουν μεγάλες αλλαγές για να αντιμετωπιστεί το αύριο, "όμως ο κ. Παπανδρέου δεν διευκρινίζει την κατεύθυνση και τον στόχο και τα συμπεράσματα από τα δείγματα γραφής δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Θέλω να παραμείνω συνεπής σε αρχές και αξίες που υπηρέτησα στην πολιτική μου διαδρομή".
 
corfupress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου