«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ακροδεξιούς βλέπει ο ταρζάν πίσω από τους ταμπουρωμένους λαθρομετανάστες


Τον βρώμικο ρόλο του zougla τον ξέρουμε χρόνια. Αλλά οι προβοκάτσιες που επιχειρούν να στήσουν εδώ και μέρες οι ρουφιανοι του καθεστώτος βγάζουν μάτι, δείγμα του πόσο προχειροφτιαγμένες είναι και πάντα καταφέρνουν στο τέλος να αυτοξεφτιλίζονται.

Εδώ και μια ώρα κυκλοφορεί η παρακάτω είδηση…
Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας για την σύλληψη δύο κακοποιών, οι οποίοι έχουν ταμπουρωθεί σε νεοκλασικό σπίτι και εκτιμάται ότι διαθέτουν βαρύ οπλισμό.

Λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα αλλοδαπός κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας από ενόπλους στην Οδό Αριστοτέλους 61. Αμέσως κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας, που ούτως ή άλλως ήταν σε επιφυλακή λόγω των συγκεντρώσεων.
Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τους δράστες, που εκτιμάται ότι ήταν αλλοδαποί, να μπαίνουν σε νεοκλασικό κτήριο στην συμβολή των οδών Σμύρνης και Φυλής. Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί ισχυρές δυνάμεις, που έχουν κυκλώσει την περιοχή.

Υπάρχει ο φόβος ότι οι δύο δράστες έχουν στα χέρια τους βαρύ οπλισμό, ίσως και καλάσνικοφ. Για τον λόγο αυτό η αστυνομία κάνει προσεκτικές κινήσεις, επιδιώκοντας να εξουδετερώσει και να συλλάβει τους δύο δράστες.
http://www.madata.gr/epikairotita/social/106380.html

Τώρα οι αλλοδαποί έγιναν ξαφνικά ακροδεξιοί! Παντού ακροδεξιοί! Και στα Εξάρχεια στην επίθεση με μολώτοφ ακροδεξιοί! Και για το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με το νεκρό Μπαγκλαντεσιανό ακροδεξιοί! Σε λίγο αν στραβωκαταπιεί ο ζούγκλας θα λέει ότι το προκάλεσαν ακροδεξιοί! Για την εξέλιξη της υπόθεσης θα σας κρατάμε ενήμερους

egersis
greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου