«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Αποκάλυψη: Σκότωσαν τον “πεθαμένο”. Τώρα, οι ισλαμοφασίστες ξαναγίνονται “μαχητές της ελευθερίας”.


Από την “μισητή Αλ Κάιντα” στην “δημοκρατική μουσουλμανική αδελφότητα”. Οι φονιάδες των λαών καθαγιάζουν τους ισλαμοφασίστες για να τους ξαναχρησιμοποιήσουν.

Το ερώτημα που πλανάται σχετικά με την πρόσφατη “δολοφονία” του Μπιν Λάντεν είναι το “Γιατί τώρα…”
Η απάντηση είναι απλή: Δεν δολοφονήθηκε ο “μπαμπούλας” Μπιν Λάντεν. Σήμερα, οι ΗΠΑ ξεφορτώθηκαν την Αλ Κάιντα, ένα δικό τους δημιούργημα που το χρησιμοποίησαν κατά το δοκούν. Πλέον, με τον ηγέτη της δολοφονημένο, η Αλ Κάιντα δεν αποτελεί κίνδυνο και στις συνειδήσεις των Αμερικανών οι ισλαμιστές παύουν να αποτελούν κίνδυνο για την “πολιτισμένη Δύση”.

Γιατί τώρα; Γιατί οι πορτοκαλί επαναστάσεις στην γειτονιά μας που γίνονται από αλλαλάζοντες ταλιμπάν που κυματίζουν την ημισέληνο και βιάζουν μαζικά γυναίκες δημοσιογράφους, είναι πλέον “αγώνας για δημοκρατία”. Η φρικτή και σατανική “Αλ Κάιντα” γίνεται “Μουσουλμανική Αδελφότητα” που μάχεται ενάντια στους δικτάτορες τύπου Καντάφι.

Τι και αν οι ηγέτες των χωρών καταγγέλουν εμφανή την υπόθαλψη των εξεγέρσεων από την Αλ Κάιντα. Από σήμερα, η Αλ Κάιντα παύει να υπάρχει. Οι ισλαμιστές δεν είναι πλέον κακοί. Η Αμερική πρέπει να βοηθήσει τους “ευσεβείς ανθρώπους” για να ρίξει τους κακούς δικτάτορες.


Μόνο τυφλοί δεν μπορούν να διακρίνουν την πραγματικότητα, μία εφιαλτική μεθόδευση που επαναλαμβάνεται. Ποιός θα ξεχάσει τις ορδές Ταλιμπάν που έσφαζαν Σέρβους στη Βοσνία; Τότε όμως οι Σέρβοι ήταν οι κακοί.

Πόσο γρήγορα ξεχάστηκαν οι αποκαλύψεις για την ενεργοποίηση μουτζαχεντίν στο Κοσσυφοπέδιο που κομμάτιαζαν γυναικόπεδα; Τότε ήταν “Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσσόβου”. Η Αλ Κάιντα βέβαια υπήρχε, έστελνε αβέρτα τα γενοκτόνα κτήνη της, αλλά τότε όλοι έβλεπαν τους “κακούς Σέρβους”. Μετέπειτα μάθαμε για τους Μουτζαχεντίν, για το εμπόριο οργάνων, όταν πλέον όλοι είχαν κάνει την δουλειά τους.

Μα και η ίδια η Αλ Κάιντα ιδρύθηκε, εκπαιδεύτηκε και χρηματοδοτήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως είχαμε αποκαλύψει εδώ: Το Αφγανιστάν απαιτεί την Ελληνική του κληρονομιά που κατέστρεψαν οι μουλάδες της USAID
Για να βοηθήσει στον πόλεμο εναντίον της ΕΣΣΔ.

Στο μεσοδιάστημα, έστελνε τις ορδές της στα Βαλκάνια, την Αφρική, την Τσετσενία και αλλού, προβαίνοντας σε γενοκτονίες -τι σύμπτωση, πάντα σε αντιαμερικανικά καθεστώτα-, ενώ στο μεσοδιάστημα έκανε και τρία χτυπήματα κατά “Αμερικανικών στόχων”.

Όταν λοιπόν οι Ταλιμπάν κατέλαβαν την εξουσία στο Αφγανιστάν και έκοψαν την καλλιέργεια της οπιούχου παπαρούνας που αποτελούσε την πρώτη ύλη του 95% της Ηρωΐνης παγκοσμίως, ξάφνου οι Αμερικανοί ξαναανακάλυψαν την Αλ Κάιντα.

Ποιός δεν θυμάται το πλάνο με τον μουλά να δέρνει την κοπέλα που “ξεσήκωνε τις ανθρωπιστικές αντιδράσεις”. Σήμερα που στο “απελευθερωμένο Αφγανιστάν” βρέχει οξύ σε γυναίκες και παιδάκια, δολοφονούνται κορίτσια για πλάκα από τον “εθνικοαπελευθερωτικό όχλο”, δεν μιλαει κανείς. Γιατί; Μα γιατί η παραγωγή του άνθους ξεκίνησε και πάλι μετά την “απελευθέρωση” και τα τρις του εμπορίου θανάτου ξαναγεμίζουν τα ταμεία κυβερνήσεων, κομμάτων και πολιτικών. Ποιός νοιάζεται για τις Αφγανοπούλες;

Κάτσε τώρα Καντάφι να μιλάς για Αλ Κάιντα. Η πολιτισμένη Δύση, θα κάνει τις απελευθερωμένες και περήφανες γυναίκες στη Λιβύη, κουκουλοφόρα αντικείμενα, για να πάρουν μία γεύση καπιταλιστικής ελευθερίας.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου