«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Κόρακας κοράκου μάτι ..... Η απόφαση της ντροπής. Δεν δίνει τα ονόματα των τ. βουλευτών ο Καστανίδης για τα αναδρομικά


Σχόλιο Ελληνικού ιστολογίου. Από αυτούς τους ανθρώπους περιμένουμε να τιμωρήσουν όσους ενέχονται σε οικονομικά σκάνδαλα, χρηματισμούς διασπάθιση δημοσίου χρήματος;  Είμαστε πολλοί γελασμένοι γιατί όπως δείχνει η παρακάτω είδηση «Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει»!

Ο κόρακας στην προκειμένη περίπτωση είναι ο υπουργός Δικαιοσύνης (?)  Χάρης Καστανίδης.
____________

Αρνήθηκε να ανακοινώσει τα ονόματα των 821 τέως βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χ. Καστανίδης, απαντώντας στο σχετικό αίτημα που είχαν υποβάλει με ερωτήσεις τους  οι βουλευτές Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) και Π. Μαρκάκης με ερωτήσεις τους στη Βουλή!


«Περαιτέρω αναφορά σε ονόματα πρώην βουλευτών θα ήγειρε αμφισβητήσεις ως προς την προστασία των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων», υποστηρίζει στο απαντητικό έγγραφο του ο κ. Καστανίδης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι 821 προσφυγές  βρίσκονται στη Δικαιοσύνη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης είχε ζητήσει από  την κυβέρνηση να απαντήσει αν σκοπεύει να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των πρώην βουλευτών που αναδρομικά διεκδικούν αυξήσεις στη σύνταξή τους.

Είχε επίσης ζητήσει να ενημερωθεί αν υπάρχουν ανάμεσα στους προσφεύγοντες στη Δικαιοσύνη, πρόσωπα στα οποία έχουν ανατεθεί από την κυβέρνηση υψηλές κρατικές θέσεις, αλλά και  να ενημερωθεί  για το νομικό τρόπο με τον οποίο σκοπεύει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τις διεκδικήσεις.

Να διαβιβαστεί στη Βουλή η λίστα των ονομάτων των τέως βουλευτών ζητήσει στην ερώτησή του και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Π. Μαρκάκης.

 star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου