«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Και βιαστής και "μάγκας" ο αλβανός δολοφόνος στην Γλυφάδα.


Γράφει ο βασίλης χήτος . Στον πόλεμο ανάμεσα στις δυο «άγουρες» συμμορίες των Νοτίων Προαστίων, αποδίδεται η εκτέλεση που έγινε χθες στις 21.14 το βράδυ στη Γλυφάδα, στην οδό Αρκαδίας   έξω από τον Ιερό Ναό του Αγ. Παύλου.

Δυο  Αλβανοί έδωσαν ραντεβού στο προκαθορισμένο σημείο για να τσακωθούν με δυο Ελληνόπουλα με τα οποία οι συμμορίες τους είχαν παλιές διαφορές. Αφού συνεπλάκησαν μεταξύ τους οι δυο Αλβανοί  μπήκαν στο  αυτοκίνητο τους για να φύγουν, τότε οι άλλοι δυο εξακολουθούσα να τους προκαλούν.

Ο συνοδηγός έβγαλε πιστόλι και τότε ο νεαρός από την αντίπαλη ομάδα φέρεται να του φώναξε: «πυροβόλησε ρε … αν είσαι μάγκας!».
Ο συνοδηγός τράβηξε τη σκανδάλη και η σφαίρα βρήκε τον 23χρονο στο στήθος, μεταφέρθηκε στο  νοσοκομείο, αλλά στις  23.00 το βράδυ κατέληξε.


Ο 23χρονος στο παρελθόν είχε συλληφθεί έχοντας πάνω του ναρκωτικά.  Η ταυτότητα του Αλβανού δράστη πάντως  είναι γνωστή στην  Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής, καθώς στις 22 Αυγούστου του 2010 είχε εμπλακεί σε άλλο επεισόδιο των αντίπαλων συμμοριών και είχε καρφώσει  κατσαβίδι στο μάτι  ενός νεαρού παιδιού. Παλαιότερα είχε βιάσει και  μια κοπέλα στην Βάρη αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Την υπόθεση χειρίζεται ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αντώνης Μπάκας, που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και για την συμπλοκή του περσινού καλοκαιριού.

CrimesonAir
Αναδημοσίευση από olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου