«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην εγκληματικότητα και την υποβάθμιση του Ασρποπύργου


Κυριακή 15 Μαΐου - ώρα: 18.00 - πλατεία Νεοκτίστων Απροπύργου

Δελτίο Τύπου - Κοινοποίηση

ΠΡΟΣ:

τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

τα Πολιτικά Κόμματα

τα εκλεγμένα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

τον Συνήγορο του Πολίτη

τους φορείς, τους συλλόγους και τους Έλληνες κατοίκους της Αττικής

Μέσω του παρόντος κάνουμε γνωστή σε όλους την αγωνία, την αγανάκτηση και τον προβληματισμό μας. Στέλνουμε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα πως ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
Η κατάσταση που βιώνουμε εμείς και τα παιδιά μας στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια. Οι κλοπές, οι επιθέσεις, το εμπόριο ναρκωτικών, οι ριπές πυροβόλων όπλων με τις σφαίρες να σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια μας, αποτελούν για εμάς καθημερινότητα. 
Επίσημο κράτος για να μας προστατεύσει δεν υπάρχει. Η Πολιτεία υπάρχει μόνο για να παίρνει τα λεφτά μας μέσω της φορολογίας. Το ότι η ζωή μας έχει ολοκληρωτικά υποβαθμιστεί, το ότι η ζωή μας καθημερινά κινδυνεύει, δε λέει τίποτα και σε κανένα.
Μη αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση, αποφασίσαμε να αντισταθούμε. Αποφασίσαμε να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην εγκληματικότητα και την υποβάθμιση της ζωής μας. Ζητάμε την υποστήριξη ΟΛΩΝ των Ελλήνων πολιτών, ΟΛΩΝ των πολιτικών κομμάτων στον δίκαιο Αγώνα μας. Την ερχόμενη Κυριακή στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ανοικτή, ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία των Νεοκτίστων Ασπροπύργου. Με μία ελληνική σημαία στο χέρι θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΚΤΙΣΤΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου