«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Στην φυλακή ο εγκληματίας Στρος Καν, βιαστής και φίλος του πρωθυπουργού μας, που μαζί "ακοποιούν" το ελληνικό έθνος


Από τα σαλόνια στα αλώνια ο Στρος Καν 

- Οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στις διαβόητες φυλακές της νήσου Ρίκερς
- 20 Μαϊου θα εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο
- Θα ζητήσουν έφεση οι δικηγόροι του για αποφυλάκιση με εγγύηση

Ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, ένας πολιτικός που είχε συνηθίσει κατά τη διάρκεια της θητείας του να διαμένει σε σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων και να ταξιδεύει πάντα στην πρώτη θέση των αεροπλάνων θα φιλοξενηθεί το άμεσο προσεχές διάστημα στις διαβόητες φυλακές της πόλης της Νέας Υόρκης, στο νησί Ρίκερς.

Ο Στρος Καν μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί, από το κεντρικά κρατητήρια που βρίσκονται στο Ποινικό Δικαστήριο του Μανχάταν, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Τμήματος Εφέσεων της Νέας Υόρκης.



Νωρίτερα τη Δευτέρα η δικαστής Μελίσα Τζάκσον είχε αρνηθεί να ορίσει εγγύηση για τις κατηγορίες που του αποδίδονται, περί σεξουαλικής επίθεσης και προσπάθειας βιασμού της καμαριέρας του ξενοδοχείου που διέμενε και όρισε ως επόμενη ημέρα εμφάνισης του ενώπιον του δικαστηρίου, την Παρασκευή.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Γάλλου πολιτικού είπαν ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να εφεσιβάλουν την απόφαση για αποφυλάκιση με εγγύηση. Αν η δικαστής επιμείνει στην απόφασή, τότε ο Ντομινίκ Στρος Καν μπορεί να παραμείνει στις φυλακές της νήσου Ρίκερς καθ'όλη τη διάρκεια της δίκης του.

 sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου