«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Χρειάζεται επιφυλακτικότητα στο ποιός είναι πίσω από τους "αγανακτισμένους πολίτες". Βαλβίδα εκτόνωσης;


Στο καιρό που είμαστε συντάκτες ιστολογίων έχουμε δει και έχουμε διδαχτεί πολλά πράγματα.
Ένα από αυτά είναι η προσπάθεια κάθε κυβερνήσεως όταν βρίσκεται μπροστά σε σκληρά ανθελληνικά, αντιλαϊκά μέτρα, για να εκτονώσουν κατευθυνόμενα την κοινωνική συσσωρευμένη οργή, προσπαθούν να βρουν "βαλβίδες εκτόνωσης".
Αυτές έχουν ανά εποχές πολλές μορφές. Το περασμένο καλοκαίρι γίναμε μάρτυρες μερικών νεοφανών επαγγελματικών ιστοσελίδων που καλούσαν σε απεργίες, κινητοποιήσεις και ταραχές διαρκείας στις αρχές του Σεπτέμβρη του 2010 και εμφάνιζαν τα πάντα έτοιμα για μεγάλες συγκεντρώσεις και μεγάλες λαοθάλασσες.
Τελικά τίποτα από αυτά δεν έγιναν και οι "επαγγελματικές" ιστοσελίδες εξαφανίστηκαν όπως εμφανίστηκαν.
Υπήρξαν δημοσιογράφοι ὑποτίθεται παλαιοί πρασινοφρουροί οι οποίοι ξαφνικά μετάνοιωσαν, και τώρα μετατράπηκαν στους μεγαλύτερους υβριστές πρωθυπουργών, υπουργών και άλλων.
Εμείς αναρωτιόμασταν πάντα πως μπορούν να υβρίζουν ασύστολα, χωρίς να βρεθούν πίσω από κάγκελα. Αν το κάναμε εμείς τώρα δεν θα γράφαμε καν.

Σε παρόμοια περίπτωση που κάποιο ιστολόγιο "ενόχλησε" τον Ραγκούση σε χρόνο ρεκόρ η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος παρουσίασε τον διαχειριστή του ιστολογίου σε κόλλα χαρτιού μπροστά στον Ραγκούση. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν στέλεχος της ΝΔ και την γλύτωσε.
Ο δημοσιογράφος που αναφέρω ποαραπάνω συνεχίχει παρόλες τις ύβρεις να είναι κρατικοδίαιτος όπως ήταν από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου.

Μια ημέρα σε στούντιό του κάποιοι άνθρωποι με στοιχεία ομιλούσαν κατά της Σαλέχ, του ρόλου της και του παρελθόντος της και τότε τους εποιτέθηκε και τους φίμωσε.
Δηλαδή ενώ καταξεφτύλιζε πρωθυπουργούς -υπουργούς μόλις έφτασαν στην Σαλέχ έγινε έξαλλος να φιμώσει τους πάντες!
Ακόμα και πολιτικά κόμματα δημιούργησαν έτσι ώστε να υποκλέψουν στην αρχή την αγανάκτηση των Ελλήνων και κατόπιν παρέδωσαν στην κατοχική κυβέρνηση, στον ΔΝΤ και στους Μεγαλοτραπεζίτες την ψήφο τους.

Πριν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Κάρτα Πολίτη στις 6/2 στο Σύνταγμα ξαφνικά γέμισαν τα πάντα από "κάλεσμα" να δείρουμε τα ΜΑΤ να εισβάλουμε στην Βουλή, και να την κρατήσουμε άγνωστο αριθμό ημερών.
Όλα αυτές οι προβοκατόρικες προσπάθειες έγιναν για να απαγορευτεί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για την Κάρτα Πολίτη.
Είναι πάρα πολλά αυτά που έχουμε εμπειρικά ζήσει, και έχουμε κατασταλάξει σε μια ειδοποιό παρατήρηση. Αν είναι κατασκευασμένη από το σάπιο σύστημα μια εξέγερση διαφημίζεται από όλα εκείνα τα μέσα στήριξης της κατοχικής κυβέρνησης και των Παγκόσμιων Τραπεζών.

Στις κινήσεις και τις προσπάθειες που ξεκινούν γνήσια από τον ελληνικό λαό κράτησαν "άκρα του τάφου σιωπή" ή στην καλύτερη ανέφεραν στις ΄μισθωμένες ειδήσεις τους ότι "100 φονταμεταλιστές ...." ενώ υπήρχαν 50.000 λαού!
Στην προκειμένη λοιπόν διαμαρτυρία των "αγανακτισμένων" η είδηση αναγγελία διαφημίστηκε πρώτα από τα μισθωμένα μέσα της Παγκόσμιας Τάξης με τους εδώ εκπροσώπους τους και κατόπιν πραγματοποιήθηκαν!
Μετρήσαμε 70 άρθρα από συγκεκριμένες μισθωμένες κατοχικές ηλεκτρονικές εφημερίδες, σελίδες, έντυπα, περιοδικά κ.λ.π Ενδεικτικά Βήμα, Νέα, Έθνος, Ελευθεροτυπία, Ημερησία, Ναυτεμπορική, Reporter.gr, Πρώτο Θέμα, Αυγή, Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, Capital.gr, Zougla, star.gr κ.λ.π.
Σήμερα τα αποτελέσματα είναι 360 θέματα από τα συγκεκριμένα μέσα.


Αυτό και μόνο αρκεί να μας κάνει να ανησυχούμε ως προς τον σκοπό της "αγανάκτισης"
Μαζί με ένα ακλόνητο στοιχείο, αυτό της έλλειψης της ελληνικής σημαίας από τους "παγκόσμιους αγανακτισμένους πολίτες", πρέπει να δούμε από που προέρχονται. Ποιός κατευθύνει, ποιά η ιστορία του, η ηθική του διαδρομή κ.λ.π Αν δεν βρίσκουμε υπεύθυνο πρόσωπο, φορέα, οργανισμό και τα πάντα ξεπηδούν από το πουθενά, τότε πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί.

Εδώ έχουμε ένα φαινομενικό ηγέτη του "κινήματος των αγανακτισμένων" ο οποίος όπως θα δούμε δηλώνει απερίφραστα :«Εξεγερθείτε, Αγανακτήστε! Εγκαταλείψτε τα εθνικά σύνορα για μια Παγκόσμια Κυβέρνηση». Τάδε έφη ο Στεφάν Εσέλ ο εμφανιζόμενος ιδεολογικός ηγέτης των "αγανακτισμένων"

Διαβάστε μερικές σκέψεις από άλλα ιστολόγια

Μας σπρώχνουν απροκάλυπτα ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ κι εμείς σαν πρόβατα ακολουθούμε!

Η Ιστορία δεν είναι υστερία 

Οι Ύποπτες «Επαναστάσεις»

"ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ...ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ "ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ"

Ποιος είναι ο εμπνευστής της “κίνησης των αγανακτισμένων”;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου