«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Αλβανός ο δολοφόνος Έλληνα στην Λεωφόρο Σουνίου


Ετσι, παγίδευσε τον ερωτικό του αντίζηλο. Ο 26χρονος Αλβανός ζήλευε παθολογικά στην πρώην φίλη του, μια 25χρονη από τη Βουλγαρία, με την οποία θεωρούσε ότι ο 31χρονος Έλληνας είχε ερωτικές σχέσεις μαζί της. Ο 31χρονος βρέθηκε δολοφονημένος στις 19:15 το απόγευμα της 8ης Μαΐου 2010 στο 40ο χιλιόμετρο της Λ. Αθηνών-Σουνίου σε υπαίθριο χώρο κοντά σε εστιατόριο, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Το θύμα καθόταν στη θέση του οδηγού σκυμμένος πάνω στο τιμόνι, με τραύματα από πυροβόλο όπλο σε διάφορα σημεία του σώματός του. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο της δολοφονίας περίμεναν τρεις νεαροί άνδρες, ο 26χρονος από την Αλβανία και δύο ακόμη άτομα.

Μόλις έφθασε ο 31χρονος Έλληνας στο σημείο με το αυτοκίνητό του περιμένοντας να δει μπροστά του την κοπέλα με την οποία συνομιλούσε στο facebook, τον πλησίασε ο 26χρονος και άδειασε ένα πιστόλι πάνω στο κορμί του.



Αιτία σύμφωνα με τους αστυνομικούς ήταν η παθολογική ζήλεια του 26χρονου Αλβανού για την πρώην φίλη του από τη Βουλγαρία, με την οποία θεωρούσε ότι το θύμα είχε ερωτικές σχέσεις.

Έφτιαξε το γυναικείο προφίλ στο facebook, με τη βοήθεια 23χρονης φίλης του, και με ερωτόλογα κατάφερε να οδηγήσει το θύμα στο δολοφονικό ραντεβού.

Μετά από αναζητήσεις ενός χρόνου, ο 26χρονος δολοφόνος εντοπίστηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην παραλία Αλίμου.

Όταν κατάλαβε τους αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει βουτώντας στη θάλασσα, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και μεταφέρθηκε βρεγμένος στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής.

newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου