«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Ο Webster Griffin Tarpley κάνει απίστευτες αποκαλύψεις για την επίθεση του Σόρος στην σκηνοθετημένη οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας.

Στο φώς όλη η σκευωρία του George Soros και των τραπεζών-ζόμπι κατά της Ελλάδας της Ευρώπης και του ευρώ. Ο Webster Tarpley μιλάει για το άθλιο παρασκήνιο της πλαστής και κατευθυνόμενης οικονομικής κρίσης και για το τι μας επιφυλάσσουν στην συνέχεια βάσει του σχεδίου μετά από την μυστική συνάντηση του Soros σε βίλα στο Μανχάταν στις 8 Φεβρουαρίου 2010 , στην οποία συμμετείχαν κερδοσκόποι των αμοιβαίων κεφαλαίων όπως οι: Monness, Crespi και Hardt, οι σύμβουλοι επενδύσεων SAC, η Greenlight Capital, η Brigade Capital και πάνω από όλους το Ταμείο Διαχείρισης του Soros.
Ο Webster Griffin Tarpley είναι δημοσιογράφος λέκτορας και κριτικός της αμερικάνικης εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής.




πηγή Επανελληνισμός
bananiagr.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου