«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Επίκαιρη ερώτηση για τον Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη

Για αδράνεια στην κατασκευή του αγωγού «Μπουργκας – Αλεξανδρούπολη» κατηγορούν την κυβέρνηση, με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, 15 βουλευτές της ΝΔ.
Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης τονίζουν ότι «το έργο κινδυνεύει να ματαιωθεί, κάτι που σε αυτή την αρνητική οικονομική συγκυρία αποδυναμώνει ακόμη πιο πολύ τη χώρα μας, οικονομικά και γεωπολιτικά».
Οι 15 βουλευτές κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ για τακτική παλινδρομήσεων και αδράνειας ως προς το έργο,

επισημαίνοντας ότι «από τον Οκτώβριο και μετά δεν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από την κυβέρνηση, ώστε να έρθει σε συνεννόηση με τη Βουλγαρία για να προωθηθεί ο αγωγός».
Τονίζουν επίσης ότι εδώ και 9 μήνες εκκρεμεί η ψήφιση του νομοσχεδίου για τη «Διαδρομή - Εγκατάσταση του αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη», το οποίο, όπως αναφέρουν, ήταν σχεδόν έτοιμο από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

πηγή Star.gr
Αναδημοσίευση madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου