«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Τυπώνει βιβλία στα Αλβανικά με χρήματα από το αίμα των Ελλήνων

Τυπώνει βιβλία για τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα για να μην ξεχάσουν τη μητρική τους γλώσσα.
Εν μέσω οικονομικής κρίσης με χρήματα του Ελληνικού λαού.Ευχαριστήριο δώρο για τις...ευγενικές διεκδικήσεις της Αλβανίας εις βά­ρος της Ελλάδας.
Ανταποδίδει για τις αντίστοιχες ενέργειες των Αλβανών στους Βορειοηπειρώτες Ελληνες
Αφού κατήργησε το «ΕΘΝΙΚΗΣ» από το Υπουργείο Παιδείας το αντικατέστησε με το «ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ»

Τα βάφτισε «βοηθήματα για Αλ­βανόφωνους μαθητές»
Ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος ερωτά την Υπουργό Παιδείας να τον πληροφορήσει πόσα χρήματα χρειάστηκαν για την ε­κτύπωση;Για ποιες τάξεις προορίζονται αυτά τα βιβλία;Για δικαιολογία, χρη­σιμοποιούν την προσπάθεια προσέγγισης των αλλοδαπών μαθητών.  Αυτό θα το διαπιστώσετε από τον πρόλογο του βιβλίου της Βιολογίας της Α' Γυμνασίου που προ­ορίζεται για Αλβανούς μαθητές. Τους προετοιμάζουμε ώστε στο εγγύς μέλλον να είναι σε θέση να ηγηθούν κομμάτων μειοψηφίας Λησμονούμε πώς συμπεριφέρο­νται στους Βορειοηπειρώτες.
Ξεχνάμε τις εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της Ελλάδας.
Αντί να κάνουμε προσπάθεια οι αλλοδαποί μαθητές που φοιτούν στα Ελληνικά Σχολεία να πλησιάσουν την Ελληνική Παιδεία και να γίνουν κοινωνοί του Ελληνικού πνεύματος, του πολιτισμού και της Ιστορίας του Τό­που η Αννα Διαμαντοπούλου φροντίζει να τα κρατήσει μακριά και ταυτοχρόνως τυπώνει βιβλία για να μην ξεχά­σουν την μητρική τους γλώσσα. Σε πρώτη φάση εισάγει την Αλβανική στα Ελληνικά Σχολεία και έπεται η συνέ­χεια. Αυτή η Υπουργός έχει δείξει από την ημέρα που ανέλαβε το Υπουργείο ότι είναι πιστή εντολοδόχος της νέ­ας Εποχής γι' αυτό κάθε μέρα αποκαλύπτει το μίσος και την απέχθειά της προς κάθε τι Εθνικό.
Φιλούμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου