«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Υπογραφές εναντίον της κατασκευής Τζαμιών και όχι και εναντίον της ολοκληρωτικής αποχριστιανοποίησης και bar-codικωποίησης του Έλληνα πολίτη;

Ελληνικό ιστολόγιο :

Ένα πολύ λογικό και εύλογο ερώτημα που θέτει ο φίλος διαχειριστής της Κλασσικοπερίπτωσης, το οποίο δεν θα μπορούσαμε να μην αναδημοσιεύσουμε γνωρίζοντας την μεθοδικότητα και τον τελικό σκοπό της Νέας Τάξης, ο οποίος είναι η πλήρης και με κάθε τίμημα υποταγή του ανθρώπου σ΄αυτόν που θα μας παρουσιάσουν σαν σωτήρα, ενώ θα είναι η καταστροφή του ανθρώπου. 
Για να φτάσουμε εκεί, ένα στάδιο είναι η πλήρης αριθμοποίηση του ανθρώπου που προετοιμάζει το τελικό του σφράγισμα. Το σφράγισμα του «θηρίου».


Κλασσικοπερίπτωση
Ναί έτσι είναι και  δεν θα μασήσουμε τα λόγια μας  ούτε και αυτή τη φορά.
Είναι πράγματι  καλός ο σκοπός της  "πρωτοβουλίας"  μερικών να συλλέξουν υπογραφές προκειμένου να ζητήσουν δημοψήφισμα  με το έρωτημα αν συμφωνεί ο  λαός  να πληρώσει απο την τσέπη του για την κατασκευή Τζαμιών στην Ελλάδα.Ωστόσο  υπάρχει ένα  τεράστιο ζήτημα που είναι ακριβώς μπροστά μας και  όπως φαίνεται δεν έχει απασχολήσει καθόλου αυτούς τους Ελληναράδες των διαφόρων  επιτροπών "σωτηρίας" ,  "αφύπνισης" , "εθνικής ενότητας"  και δεν συμαζεύεται.
Μιλάμε για το ΜΕΙΖΟΝ  θέμα της αναγκαστικής  κατοχής και χρήσης  της "καρτας πελάτη"  και λίγο αργότερα  της  "κάρτας του πολίτη" που θα αντικαταστήσει  όλες τις κάρτες ,τις ταυτότητες,τα διαβατήρια, τα βιβλιάρια υγείας  κλπ. 
Το ότι δηλαδή  η κατοχική κυβέρνηση  εκτελώντας  με ακρίβεια τις νεο-ταξικές εντολές των "ανωτέρων" της ,θέλει με το ζόρι εδώ και τώρα    να αριθμοποιήσει  και να bar-codικωποιήσει  τον Έλληνα πολίτη  ώστε να τον μεταμορφώσει σε έναν   απόλυτα ελεγχόμενο σκλάβο, δεν σημαίνει  απολύτως  τίποτα για αυτούς  που ανέλαβαν  αυτή τη  νεα "πρωτοβουλία".
Αν  λοιπόν  το ελληνορθόδοξο συναίσθημα  μερικών συμπολιτών μας  προσεβλήθη (και δικαίως) με την απόφαση της κυβέρνησης  να χτίσει Τζαμιά που θα τα πληρώσει ο ελληνικός λαός, τότε  γιατί δεν  ανατρίχιασαν  ως  Έλληνες βαπτισμένοι Ορθόδοξοι  με την νεο-εποχήτικη μεθόδευση του Παπανδρέου να μας αναγκάσει   να βάλουμε  το  "βραχιολάκι του φυλακισμένου"  (κάρτα  πελάτη και καρτα πολίτη) το οποίο  έχοντας σαν βάση το σύστημα bar-code ΕΑΝ -13  μας καθιστά αυτομάτως  δέσμιους και  καθημερινούς  κατόχους και χρήστες του δυσώνυμου αριθμού 666.
Προφανώς οι ελλαδέμποροι που  κρύβονται πίσω απο τέτοιες  "αγνές" εκ πρώτης όψης  "πρωτοβουλίες"  χρησιμοποιούν   ότι απέμεινε απο ελληνορθόδοξο  λαϊκό φρόνημα  όχι για να ομολογήσουν την πίστη  αλλά για να συσπειρώσουν κόσμο  γύρω απο τις κρυμένες κομματικές τους συνιστώσες  .
Αν  μας καλούσαν σε αγώνα  για την υπεράσπιση  του ανθρώπινου προσώπου μας , βασικά στοιχεία του  οποίου   είναι η ελευθερία και το αυτεξούσιο,  και έλεγαν  ξεκάθαρα στον κόσμο  "υπογράψτε   ένα κείμενο στο οποίο θα δηλωνετε  ότι  σαν Ορθόδοξοι Χριστιανοί  αρνείσθε να γίνετε νούμερα και bar-code, ότι δενσκοπεύετε να πουλήσετε την ψυχή σας στο διάβολο  προκειμένου να εξασφαλίσετε  μια πρόσκαιρη και αμφισβητούμενης ποιότητας επιβίωση", τότε ναι θα υπογράφαμε  και με τα δυό μας τα χέρια.
Όχι δεν θα  ρίξουμε  νερό στο μύλο των ελλαδεμπόρων που  απλώς χρησιμοποιούν τα ελληνορθόδοξα  αισθητήρια του λαού μόνο και μόνο για να τον παρασύρουν σε ένα άλλο  κομματικό νεο-εποχήτικο μαντρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου