«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Το όνειρο του Παπανδρέου για μείωση των εθνικών συνόρων προχωρεί. Στη Θράκη μοίρασαν στα παιδιά μπλούζες της «ανεξάρτητης δυτικής Θράκης»!

Γράφει ο Δημήτρης Κακογιάννης

Με τη λήξη των μαθημάτων στα Ιεροδιδασκαλεία των Μουσουλμάνων στη Θράκη, όπου διδάσκεται το Κοράνιο από επιλεγμένους ιμάμηδες ώστε να φανατίζονται τα παιδιά για να αποκτήσουν «εθνική συνείδηση», μοιράστηκαν στους μαθητές μπλούζες που έγραφαν επάνω «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ».

Αν λάβουμε υπόψη μας τα όσα μαθαίνουμε σχετικά με τα τεκταινόμενα στον εθνικά ευαίσθητο χώρο της Θράκης, δυστυχώς οι διαπιστώσεις είναι πολύ σοβαρές, αλλά αυτοί των Υπουργείων Εξωτερικών και Παιδείας ή είναι ηλίθιοι σε επικίνδυνο βαθμό, ή ενεργούν με απώτερο στόχο τον αφελληνισμό και την παράδοση της Θράκης στους «γείτονες» σε ένδειξη «καλής θέλησης».
Από πληροφορίες που αντλούνται από την περιοχή, η Τουρκία τοποθετεί επικεφαλής στο Προξενείο της στην .......
.Κομοτηνή διπλωμάτες καριέρας, που γνωρίζουν ακριβώς τι να κάνουν και το κάνουν καλά.
Το δικό μας Υπουργείο των Εξωτερικών κοιμάται τον ύπνο του προδοτικού δικαίου χωρίς να ασχολείται καθόλου με την δραστηριότητα του Προξενείου.
Μέχρι πριν λίγα χρόνια έρχονταν από την Τουρκία εκπρόσωποι των θρησκευτικών ή άλλων οργανώσεων για τάχα «ενημερώσεις» και «επαφές» με τους μουσουλμάνους κατοίκους, τέσσερις με
πέντε φορές το χρόνο, ενώ τώρα οι επισκέψεις αυτές γίνονται με συχνότητα τέσσερις με πέντε φορές το μήνα.
Η όλη ιστορία με την Δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, την ηρωική δασκάλα που έβαλε σκοπό της ζωής της να κάνει σωστά το λειτούργημά της να μάθει δηλαδή ελληνικά σε ελληνόπουλα μουσουλμανικού θρησκεύματος και διώχτηκε γι αυτό, έρχεται να επιβεβαιώσει τις υποψίες ότι υπάρχει σε εξέλιξη σχέδιο αφελληνισμού της περιοχής στο οποίο ενέχονται επίσημοι φορείς που υποτίθεται ότι ορκίστηκαν στο Σύνταγμα του Κράτους για να το υπηρετούν πιστά.
Στην τήρηση του ιδίου αυτού Συντάγματος έχουν ορκιστεί και οι βουλευτές της εκεί περιοχής, που βγάζουν πύρινους λόγους σε συναθροίσεις μουσουλμάνων και δηλώνουν φανατικά ότι «είμαστε Τούρκοι». Το είδαμε στην εκπομπή του Κ.Χαρδαβέλα την 1/6/2010.
Ο βουλευτής δε του ΠΑΣΟΚ, ναι της κυβέρνησης, Τσετίν Μάντατζι, σε ομιλία του στη Κομοτηνή στο ξενοδοχείο "Chris & Eve" την 11/7/2009, είχε δηλώσει «το μήνυμά μου προς την Τουρκία είναι να έρθει εδώ να μας διεκδικήσει»!!!
Και αυτός ο άνθρωπος κατέχει βουλευτική έδρα στο ελληνικό κοινοβούλιο στην κυβερνώσα παράταξη.
Γιατί κύριε βουλευτή δεν πηγαίνεις τότε στην Τουρκία να μείνεις μια που τόσο διακαώς επιθυμείς????
Πέρα από αυτά όμως, οι λοιποί βουλευτές τι κάνουν? Εκτός από τα μεταξύ τους μαλλιοτραβήγματα που «τάχα» επιχειρούν προκειμένου να μας πείσουν ποιος είναι περισσότερο διεφθαρμένος από τον άλλο, μήπως μπορούν να ασχοληθούν με σοβαρότερα θέματα ώστε να διερευνηθούν οι ρόλοι τόσο του Υπουργείου Εξωτερικών όσο και του Υπουργείου Αντεθνικής Παιδείας (άλλωστε μόνοι τους κατήργησαν το Εθνικής) και ιδιαίτερα της Γενικής Γραμματέας του της διάσημης πλέον κυρίας Δραγώνα για να ενημερωθεί ο Ελληνικός Λαός αν αυτοί που ψήφησε πράγματι υπερασπίζονται την Πατρίδα ή είναι «Εφιάλτες» ???
Για δημοσιογράφους και κανάλια δεν μιλάμε, αφού αυτοί δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με ψιλά γράμματα, καθώς έχουν άλλα πιο σοβαρά θέματα να αποκαλύψουν ή να συγκαλύψουν με μίζες, με e-mails, με fax, με πορνοστάρ, και άλλα μορφωτικά και πατριωτικά θέματα.

Ελληνικό καφενείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου