«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Η χαμένη τιμή των Ελλήνων

  • "..Η μεθοδολογία  της εθνοκτονίας με επιστημονική  συνέπεια επικεντρώθηκε στους δύο  κεντρικούς άξονες αναπαραγωγής μιας ανθρώπινης κοινωνίας,την παιδεία και την δημογραφία.. 
  • ...η φάση του  "αποπρογραμματισμού"  του ιστορικού  υποκειμένου Έλλην περατώθηκε πλέον επιτυχώς  και τώρα μπορεί να αρχίσει  η αντίστροφη  διαδικασία "αναπρογραμματισμού" του  εκκενωθέντος απο κάθε ιστορική μνήμη ανθρώπινου πλάσματος  με νέα περιεχόμενα.. "
  • Kαι η πτώχευση  της χώρας;
  • "...Ο διάβολος  δεν κρατάει το λόγο του. 
Γιατί να ξοδεύεται εσαεί γι΄αυτούς  που τώρα  πια είναι  ένα τίποτα; Αφού οι Έλληνες έχασαν οικειοθελώς την τιμή τους, να χάσουν τώρα  και το ...αντίτιμο. Άλλωστε δεν τα έδωσαν  όλα  ακόμα,ποιός ξέρει αν πιεζόμενοι δεν θα δώσουν  και τα υπόλοιπα!.."

Γράφει ο  καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου  Π.Ρωμανός

Ο Σημίτης έδωσε και πάλι  τη βασική φόρμουλα για την ανθρωπολογική μετάλλαξη των Ελλήνων όταν είπε  ότι το κύριο εμπόδιο  στην ανάπτυξη  ήταν η ιδιαιτερότητα των Ελλήνων.Να παρατηρήσουμε εδώ  ότι δεν αναζήτησε  την αιτία της "κακοδαιμονίας" μας σε κάποιο  επιμέρους συστατικό στοιχείο  της ελληνικής ταυτότητας (π.χ την Ορθοδοξία ή τον κοραϊσμό ή τον ραγιαδισμό, τον ατομικισμό κ.λ.π) το οποίο εξοβελίζοντας θα μπορούσαμε  να ελπίσουμε  σ΄ένα πιο θετικό μέλλον.
Όχι, ολάκερη  η ιδιαιτερότητα των Ελλήνων, δηλαδή  ό,τι συνιστά  την ελληνικότητα αυτήν καθαυτήν μπηκε στο στόχαστρο του "εκσυγχρονιστικού" λόγου. Το στοίχημα  ήταν οι έλληνες να πάψουν να είναι Έλληνες προκειμένου να ...προοδεύσουν. Η πρόοδος,η ανάπτυξη, ο εκσυγρονισμός ήταν  ο προβαλλόμενος στόχος. Η ανθρωπολογική μετάλλαξη  των Ελλήνων, το μέσον  για την επίτευξη  του στόχου αυτού.
Απο την αρχή της διακυβέρνησης Σημίτη ως σήμερα η αποελληνοποίηση της Ελλάδος έγινε στην αρχή ψιθυριστά, αργότερα φωναχτά, αλλά πάντα  με συνέπεια και αμείωτη ένταση.Το μεσοδιαστημα της κυβέρνησης των συντηρητικών δεν άλλαξε τίποτα  στη ροή αυτή των πραγμάτων.Μάλιστα συνέτεινε,μπορεί να πεί κανείς, στην απρόσκοπτη λειτουργία  του σχεδιασμού αποδόμησης του έθνους με το να ...
δεσμεύσει ένα  πατριωτικό δυναμικό το οποίο, χωρίς τη χειραγώγηση των συντηρητικών,  θα  μπορούσε να είχε απειλήσει  τους ανθελληνικούς σχεδιασμούς.Έτσι π.χ η εκδηλωθείσα αντίσταση του λαού στην παραποίηση της ιστορίας στα νεα σχολικά βιβλία των ετών  2006-2007 έσβησε πρόωρα  μόλις η  κυβέρνηση έκανε τον απλό ελιγμό να αποσύρει  ένα και μόνο βιβλίο (απο τις εκατοντάδες) απο την κυκλοφορία και την αρμόδιο υπουργό  απο την υπηρεσία.
Η μεθοδολογία  της εθνοκτονίας με επιστημονική  συνέπεια επικεντρώθηκε στους δύο  κεντρικούς άξονες αναπαραγωγής μιας ανθρώπινης κοινωνίας,την παιδεία και την δημογραφία.Με άκρα μυστικότητα επετεύχθη  η αλλαγή των περιεχομένων της σχολικής παιδείας και η ιδεολογική μετατόπιση της κατεστημένης ακαδημαϊκής και πολιτικής νομενκλατούρας, με τους συμπληρωματικούς στόχους να αμφισβητηθεί η ελληνικότητα αφενός και να γίνει αποδεκτός  ως τετελεσμένο γεγονός  ο εποικισμός  της σκόπιμα αφύλακτης χώρας απο εκατομμύρια λαθρομετανάστες αφετέρου. 
Όπως ήταν προβλεπόμενο, η εισαγωγή  σε μεγάλη κλίμακα των τελευταίων  στα ελληνικά σχολεία θα έκανε  επιτακτική πλέον  και νόμιμη τη μετάλλαξη της εθνικής παιδείας  σε πολυεθνική.(Η μαζική εισαγωγή  λαθρομεταναστών  στα ελληνικά σχολεία  ήταν  βεβαίως αντισυνταγματική εφόσον  το Σύνταγμα καθορίζει  ότι η παιδεία  είναι δωρεάν  και υποχρεωτική  για όλους τους Έλληνες - αποκλείοντας έτσι τους μη  Έλληνες.)Ταυτόχρονα  θα παγίωνε  την εθνογραφική αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού προσφέροντας  "πατημα" για ην ελληνοποίηση των ξένων μόλις θα  έφταναν στην ηλικία των 18 ετών.
Η ελληνοποίηση με τη συνακόλουθη αλλαγή του κώδικα ιθαγένειας έγινε τον Μάρτιο του 2010 απο την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ολοκληρώνοντας την προηγηθείσα  νομιμοποίηση της  ΝΔ  του τέλους  του 2008 (καθεστώς του "επι μακρόν διαμένοντος").
Η νεοταξική αριστερόστροφη προπαγάνδα για την καλλιέργεια  οικειοφοβίας, δηλαδή  απο μάκρυνσης απο την ελληνικότητα  με τη συνακόλουθη απαίτηση να αλλοτριωθούμε  αγκαλιάζοντας τον "Άλλο" ως "διαφορετικότητα",αποτελεί δυστυχώς  χρόνια τώρα  μια θλιβερή σταθερά της καθημερινότητας του Έλληνα. Είναι η ίδια προπαγάνδα που απαντάται  ως γκράφιτι  των Εξαρχείων, ως  ανάλυση των ΜΜΕ και ως διδακτικό περιεχόμενο των σχολικών βιβλίων.
 Συνοψίζεται στις παροτρύνσεις να μην είμαστε "ξενοφοβικοί" (παραβλέποντας ότι καθόλου  δεν γνωρίζουμε  τις προθέσεις του ξένου που μπήκε απο το παράθυρο),να μην είμαστε "ρατσιστές" (δηλαδή να αδιαφορήσουμε για τους προγόνους , το γένος και τη φυλή μας) και να μην είμαστε "εθνικιστές" (δηλαδή να παραιτηθούμε  απο την  αξίωση  να έχουμε  ως έθνος δικό μας κράτος - προστάτη ή ακόμα και απλώς να υπάρχουμε  ως διακριτό έθνος ανάμεσα στα άλλα έθνη)
Πρόκειται για προπαγάνδα  επιστημονικής αποδόμησης η οποία συν τοις άλλοις  κατασκευάζει ενοχικά σύνδρομα  που αφορούν  το ήθος  και τις συλλογικές  δράσεις  του "κακού Έλληνα" μέσα στην ιστορία.Οι κατηγορίες είναι δανεισμένες απο το παλαιό  και το νεώτερο ρεπερτόριο  του ανθελληνισμού.Υποθέτω ότι  η πλήρης εσωτερίκευσή  τους οδηγεί στην απαξίωση  του Έλληνα  ως ανθρωπολογικού τύπου.
Αυτό στην γλώσσα των κομπιούτερ στο πλαίσιο μιας "κοινωνικής μηχανικής"  ("social engineeering")  θα σήμαινε  ότι η φάση του  "αποπρογραμματισμού"  του ιστορικού  υποκειμένου Έλλην περατώθηκε πλέον επιτυχώς  και τώρα μπορεί να αρχίσει  η αντίστροφη  διαδικασία "αναπρογραμματισμού" του  εκκενωθέντος απο κάθε ιστορική μνήμη ανθρώπινου πλάσματος  με νέα περιεχόμενα. 
Με άλλα λογια, εκεί  όπου ήδη επιτεύχθηκε η παραγωγή  "γυμνού" ανθρώπου μπορεί να προχωρήσει  η νέα εποχή  στην πειραματική κατασκευή  κάποιου νεοφανούς  μιγαδικού  πολιτισμικοφυλετικού ανθρωπολογικού τύπου  στη νοτιοανατολική Ευρώπη (πρώην Ελλάδα).
Ίσως για την έναρξη του σχεδιαζόμενου  αναπρογραμματισμού το υπουργείο Παιδείας  μελετά επί του παρόντος (όπως ακούγεται) την εισαγωγή  νέων σχολικών βιβλίων  που θα αντικαταστήσουν  τα υπάρχοντα που στόχο  είχαν τον αποπρογραμματισμό.Ίσως  ο αναπρογραμματισμός  των - πρώην - Ελλήνων να είναι στη συνέχεια  και η αποστολή των  πολυαρίθμων  ΜΚΟ ( Μή Κυβερνητικών Οργανώσεων) που η νέα κυβέρνηση  δεν κατήργησε  παρά τα  υποτιθέμενα μέτρα περιορισμού  των εξόδων στη σημερινή κρίση.
Αν επιμείνει κανείς  στο ερώτημα ποιός θα είναι (επιτέλους) ο σχεδιαζόμενος  απο τα κέντρα  εξουσίας ανθρωπολογικός τύπος  του μετα - Έλληνα θα βρεί  ήδη σήμερα  προτεινόμενες φαντασιακές ταυτότητες, οι οποίες  ξαφνιάζουν  με την αφέλεια  που τις διακρίνει: "πολίτης  μιας σύγχρονης  ευρωπαϊκής  πολυπολιτιστικής κοινωνίας" ή "πολίτης της Γης" ή απλώς "Άνθρωπος"...
Μια στοιχειώδης κριτική δείχνει ότι με τα ανοικονόμητα  εκατομμύρια  Αφρικανών, Ασιατών και Βαλκάνιων  λαθρομεταναστών  και τα συνεπακόλουθα  προβλήματα της γκετοποίησης, της εγκληματικότητας, της επιδημιολογικής μόλυνσης (450.000 κρούσματα ηπατίτιδας στην Ελλάδα!-"Ελευθεροτυπία" 19 Μαϊου 2010) και γενικότερης επαπειλούμενης  κατάρρευσης των ελληνικών υποδομών , η  Ελλάδα  αντί να πλησιάζει, αντιθέτως συνεχώς  απομακρύνεται  απο τον ευρωπαϊκό μέσο όρο  ομοιάζοντας όλο και περοσσότερο με τριτοκοσμικό  κρατικό μόρφωμα.Επίσης η κριτική δείχνει ότι δεν υπάρχουν διαβατήρια  για "πολίτες της Γης" ούτε ελευθερία εγκατάστασης σε όποια μέρη του πλανήτη  θα προσπαθήσουν  να καταφύγουν  άφρονες Έλληνες  μετά την καταστροφή  της πατρίδας τους. 
Τέλος "Άνθρωπος" χωρίς  εθνοτικό,πολιτισμικό, θρησκευτικό, πολιτικό προσδιορισμό  δεν  υπάρχει, μόνο ο σκύλος , η γάτα και το όποιο ζώο είναι απλώς σκύλος  και γάτα  οπουδήποτε  χωρίς  περαιτέρω  προσδιορισμό. 
"Άνθρωπος" χωρίς ιδιαιτερότητα  δεν είναι παρά ένα ζώο!Προφανώς τέτοια ζώα, τέτοια ανθρώπινα μηδενικά, βδελύγματα  πάνω στο πρόσωπο της Γης, θα κατασκευάσουν  οι σκοτεινοί κύριοι  προγραμματιζόμενων εθνοκτονιών.
Πραγματικά  αποφάσισαν  λοιπόν οι  Έλληνες, θα πεί  κανείς, να απεμπολήσουν την ιδιαιτερότητά τους για να γίνουν πιο άνθρωποι ή πιο Ευρωπαίοι, τέλος πάντων  για να εκσυγρονισθούν  και να αναπτυχθούν  όπως το ήθελε ο Σημίτης; Αν πιστέψει κανείς  ότι αυτοί που δεχθηκαν  να μεταλλαχθούν  (και δεν ήσαν προς Θεού όλοι) το έπραξαν  για ιδανιστικούς αποκλειστικά λόγους, απατάται  σίιγουρα.Δεν ξέρει  δηλαδή  να διαβάζει  το πραγματικό  μήνυμα της εξουσίας ανάμεσα  στις γραμμές των επισήμων διακηρύξεων.
Εδώ το μήνυμα  ήταν ένα και μοναδικό:Ξεχάστε αυτά που πιστεύατε  ως Έλληνες και εμείς σας εγγυώμεθα υψηλή κατανάλωση και ευημερία!Ως Έλληνες  δεν έχετε μέλλον στην Ελλάδα, γιατί οι ανώτερες εξουσίες έχουν άλλα σχέδια γα την Ελλάδα! Ως απλές βιολογικές  υπάρξεις  όμως, αφημένες στα δικά μας χέρια να τις μορφώσουμε  όπως καλύτερα  ξέρουμε  εμείς, επιτρέπουμε  να επιβιώσετε  και μάλιστα  σε υψηλό  επίπεδο.Όσοι  τυχόν  αρνηθούν  και αντισταθούν θα αποκλεισθούν απο όλες  τις απολαβές, κοινωνικές, επαγγελματικές, πολιτικές.Θα ζούν  με τον φόβο του κράτους  και μαζί του παρακράτους  που χτυπάει  εκεί  όπου δεν φτάνει  ο νόμος. Αν δε επιμείνουν ότι η "Ελλάδα ανήκει στουςΈλληνες" θ αβρούν απέναντί τους και  τους συνασπισμένους  "ελληνοποιημένους" αλλοδαπούς  πραιτωριανούς.
Αυτοί  ήταν  οι όροι  του συμβολαίου που η εξουσία  πρότεινε στους Έλληνες  και πολλοί δελεάσθηκαν . "Η τιμή τιμή δεν έχει και  χαράς τον που τη ...χάνει!" σκέφτηκαν.'Ομως  αυτό που επέμεινε  να διαχειρισθεί  η εξουσία χωρίς εξαιρέσεις  ήταν τα παιδιά. Τα αφελληνισμένα  σχολεία περίμεναν τα ελληνόπαιδα με τον Χασάν στο ίδιο θρανίο, υλικό για μετάλλαξη.Τι θα έπρατταν  άραγε οι γονείς, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων;Θα δημιουργούσαν προβλήματα επιδή τα παιδιά τους  διδάσκονταν ανθελληνικά βιβλία και θα αμφισητούσαν τη νομιμότητα  της εισαγωγής λαθρομεταναστών χωρίς τα νόμιμα  δικαιολογητικά στο σχολείο  που πλήρωσαν γενεές επι γενεών Ελλήνων φορολογουμένων;
Ή θα άφηναν ό, τι πολυτιμότερο είχαν, τα παιδάκια τους δηλαδή, τα μοναχοπαίδια τους μάλιστα (διότι δεν κάνουν πάνω απο ένα παιδί) βορά στο αντεθνικό υπουργείο Παιδείας;Γνωρίζουμε δυστυχώς την απάντηση...
Πώς όμως να ερμηνεύσει  κανείς την παρούσα πτώχευση της Ελλάδας, την περικοπή  μισθών  και συντάξεων, την αύξηση των φόρων  στα καταναλωτικά αγαθά κ.λ.π, δεδομένης  της ανειλημμένης  υποχρέωσης της εξουσίας  να ανταμείψει  πλουσιοπάροχα όσους δέχθηκαν  τον αφελληνισμό τους;Η απάντηση είναιγνωστή  απο τα αρχαία χρόνια: Ο διάβολος  δεν κρατάει το λόγο του.Γιατί να ξοδεύεται εσαεί γι΄αυτούς  πουτώρα  πια είναι  ένα τίποτα; Αφού οι Έλληνες έχασαν οικειοθελώς την τιμή τους, να χάσουν τώρα  και το ...αντίτιμο. Άλλωστε δεν τα έδωσαν  όλα  ακόμα,ποιός ξέρει αν πιεζόμενοι δεν θα δώσουν  και τα υπόλοιπα!
Η ανυποληψία  όσων ανθρώπων  πρόδωσαν το λίκνο  της Ευρώπης, τους προγόνους  και το όνομά τους  για τον Μαμμωνά δεν διέφυγε την προσοχή  των Ευρωπαίων  των οποίων των οποίων ο παραδοσιακός  φιλελληνισμός υπο το κράτος  της ματαίωσης γύρισε  τώρα στο εξίσου παραδοσιακό του αντίθετο,τον ανθελληνισμό.
Έτσι  η διάθεση να μας απαξιώσουν , ηθικά  και διανοητικά με κάθε τρόπο μιλάει  καθημερινώς  μέσα απο χίλια  και ένα άρθρα του ευρωπαϊκού τύπου  για τη χρεοκοπημένη, ψεύτικη, αδηφάγα, πρόστυχη Ελλάδα, η οποία  τώρα  πρέπει να τιμωρηθεί, να ταπεινωθεί, να ματώσει με κάθε τρόπο , στο τέλος  δε και  να εκδιωχθεί  απο την Ευρώπη! Ακόμα  κι έναν Τούρκο να π..... έναν τσολιά  σκιτσάρησε  Ευρωπαίος  γελοιογράφος...Οχι: τέτοιο μένος , τέτοιο διασυρμό  δεν επιφυλάσσει κανείς  σε δανειολήπτη που απλώς  αδυνατεί  να πληρώσει.Τον επιφυλάσσει μόνο σε άνθρωπο  που έχασε την τιμή του.
Αν δεν θέλει να χάσει τα πάντα ο ελλαδικός Ελληνισμός πρέπει να κινητοποιήσει  τις υγιείς δυνάμεις που διαθέτει το αρχαίο του κύτταρο για να γίνει τιμωρός των πρωταιτίων της προδοσίας και παιδαγωγός των παραστρατημένων, που όμως βαθιά  μέσα τους φέρουν το φως της Ελλάδος.
(Δημοσιεύθηκε  στην εφημερίδα  "ΤΟ ΠΑΡΟΝ" της Κυριακής 6 Ιουνίου 2010)
Κλασσικοπερίπτωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου