«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Το ΠΑΣΟΚ και το Πακιστάν εκστρατεύουν κατά του διαδικτύουΠάνω που πήγαμε και εμείς να τα βάλουμε  με το νέο ΠΑΣΟΚ, επειδή όπως φαίνεται δεν το βολεύουν τα νέα διαδικτυακά και ανεξάρτητα μέσα επικοινωνίας, δηλαδή τα μπλόγκς, έρχεται μια είδηση από το μακρινό Πακιστάν, που τα βάζει όλα στη θέση τους.
Το παλιό ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! Το θυμάστε; Εκείνο ντε, το ΠΑΣΟΚ που κόντεψε κάποτε να μας βάλει όλους να φοράμε παλαιστινιακές μαντίλες και να λατρεύουμε τον Καντάφι ως τον νέο Μεσσία. Το ΠΑΣΟΚ που αγκάλιασε τους μουσουλμάνους αδελφούς όπου γης, και που έκανε τα τεράστια ανοίγματα προς κάθε πικραμένο ισλαμιστή, με απώτερο σκοπό τα πετροδολάρια. Το ΠΑΣΟΚ που έβλεπε καμηλιέρη και δονούνταν από συγκίνηση. Το θυμάστε;
Ε, λοιπόν, όπως φαίνεται, το σημερινό ΠΑΣΟΚ έχει ανοιχτή γραμμή με το μουσουλμανικό Πακιστάν. Και όχι μόνο ανοιχτή, αλλά και κοινή γραμμή.
Θυμάστε τις ευχαριστίες του πρωθυπουργού του Πακιστάν προς τον ομόλογό του τον Γιώργο επειδή άνοιξε το δρόμο για να ξεφορτωθεί εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες του που θα έλθουν να πλένουν τζάμια στην Αθήνα ως Έλληνες πολίτες πλέον;
Τι ς τελευταίες ώρες αναπτύσσεται νέο κοινό πεδίο δόξης λαμπρόν. Όχι φυσικά πολεμώντας Ταλιμπάν και παρόμοιες αηδίες. Η κοινή γραμμή Αθήνας – Καράτσι αφορά τον πανικό και των δυο από τις αποκαλύψεις του Διαδικτύου και τη λυσσαλέα επίθεση που αμφότερες οι χώρες εξαπέλυσαν  εναντίον του διαδικτύου.
Στα καθ`ημάς έχουμε τον κ. Πεταλωτή, που ως άλλος Αγιατολάχ κατακεραυνώνει τους Έλληνες μπλόγκερς, απειλώντας τους με ακατονόμαστες τιμωρίες.
Στο Πακιστάν, έχουμε τους ιμάμηδες να απαιτούν το κλείσιμο του Facebook και του YouTube. Οι δικοί μας μπλόγκερς κατηγορούνται από την επίσημη κυβέρνηση ότι προωθούν την φημολογία και απειλούν τη σταθερότητα του πολιτεύματος και μπλα μπλα μπλα…  Οι του Πακιστάν ότι είναι και καλά…ασεβείς.
Στο Πακιστάν μάλιστα, μπλόκαραν τα δυο παραπάνω δημοφιλή σάϊτς μαζί με 450 άλλα λίνκς, συμπεριλαμβανομένων  και σελίδων της Wikipedia! Τόσο καλά. Για λόγους λέει, θρησκευτικής ασέβειας.
Συνεπώς, τι χρείαν έχομεν λοιπών μαρτύρων; Το όνειρο του πρώιμου ΠΑΣΟΚ για πλήρη αδελφοσύνη και συνεργασία  με τους μουσουλμάνους φίλους μας, μπορεί να απέτυχε πολιτισμικά, πολιτικά, και εμπορικά, κατάφερε όμως να ολοκληρωθεί μέσα από τη κοινή πίστη πως το διαδίκτυο κάνει κακό.
Για τους Πακιστανούς  ιμάμηδες, το διαδίκτυο  βλάπτει την επαφή με τα θεία, για τους δικούς μας «πολιτικούς ρασοφόρους», βλάπτει την επαφή με τη βλακεία… που θέλουν να μας επιβάλλουν τηλε-κατευθυνόμενη.
Αλαχού Ακμπάρ λοιπόν, και ραντεβού … στο κήπο του Αλλάχ!
Strange Attractor
antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου