«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Το φιάσκο του Βατοπαιδίου - Δήλωση Ρουσσόπουλου


  • Ενώ στη Siemens χορεύουν δισεκατομύρια κλεμμένα Ευρώ από τα δημόσια ταμεία…
  • Στην εξεταστική της υπόθεσης Βατοπαιδίου, ακόμα ψάχνουν να βρουν ΕΝΑ Ευρώ που χάθηκε από τον κρατικό κορβανά. 
  • Ακόμα και λωτοφάγους έχουν επιστρατεύσει για να ανακαλύψουν εμπλοκές και “πιέσεις” υπουργών, όταν οι ίδιοι έχουν ανοίξει όλους τους λογαριασμούς χωρίς ακόμα να έχουν τεκμηριώσει ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ.
Έτσι και η κυρία Μαντέλη, υπάλληλος του υπουργείου ανάπτυξης μετά από μία εισαγγελική ανάκριση και μία ολόκληρη εξεταστική “θυμήθηκε” στην δεύτερη εξεταστική ότι “οι καλόγεροι τηλεφωνούσαν μπροστά της στον Ρουσόπουλο, τον Μπασιάκο, τον Κοντό, τον Αγγέλου”. Ίσως την τέταρτη φορά  εμπλακούν Σεραφείμ, Χερουβείμ και άλλες “ανώτερες δυνάμεις”.
Η υπόθεση θα ήταν κωμική εάν δεν χρησιμοποιείτο εξ αρχής για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τον χορό δισεκατομυρίων Siemens – MAN – TK – Daimler Κλπ που γονάτισε και υποδούλωσε την Ελλάδα. Ενώ στην εξεταστική της Siemens κάθε μέρα ανακαλύπτονται εκατομύρια κλεμμένα και συγκεκριμένοι επίορκοι τα ΜΜ”Ε” εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις ασυναρτησίες των Βατοπαιδομάχων – οι περισσότεροι μπλεγμένοι με το Γερμανικό πλιάτσικο όπως θα αποκαλύψουμε εντός των ημερών. Πανηγύρι τέλος.

Ας ετοιμάζονται λοιπόν κάποιοι απατεώνες εκβιαστές, νεόκοποι εκδότες – θεραπαινίδες των “μεγαλοεπιχειρηματιών” πλιατσικολόγων δημοσίου χρήματος. 

Στο πλαίσιο αυτών των εξελίξεων ο Θόδωρος Ρουσσόπουλος δήλωσε:

« Πριν καν καταθέσω στην δεύτερη εξεταστική επιτροπή του Βατοπεδίου, υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι η πλειοψηφούσα παράταξη της Βουλής έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε προανακριτική επιτροπή.
Σήμερα όλοι καταλαβαίνουν ότι η γεμάτη αοριστίες κατάθεση της κατηγορουμένης υπαλλήλου του υπουργείου Ανάπτυξης θα χρησιμοποιηθεί σ’ αυτήν την κατεύθυνση.
Η κ. Μαντέλλη χωρίς να λέει το οτιδήποτε ουσιωδώς επιβαρυντικό για εμένα αναφέρεται σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που δήθεν έκαναν οι μοναχοί ενώπιόν της για να με συναντήσουν και να συζητήσουν τα προβλήματά τους. Πρόκειται για μεγάλο ψεύδος. Ουδέποτε ασχολήθηκα με τις υποθέσεις των ανταλλαγών της Μονής Βατοπεδίου με το ελληνικό δημόσιο.
Ας αποφασίσουν επιτέλους οι πολιτικοί μου διώκτες εάν κατηγορούμαι επειδή γνώριζα τους μοναχούς ή εάν κατηγορούμαι επειδή αναμίχθηκα στις ανταλλαγές. Διότι αν με κατηγορούν για τις κοινωνικές μου σχέσεις με το Άγιο Όρος, εγώ πρώτος γνωστοποίησα τις σχέσεις αυτές από την περίοδο που ήμουν δημοσιογράφος. Αν κατηγορούμαι ότι από θέση ισχύος ενεπλάκην στην υπόθεση των ανταλλαγών, θα πρέπει επιτέλους μετά από δύο εξεταστικές επιτροπές της Βουλής και την μακρά ανάκριση στη δικαιοσύνη να βρεθεί έστω ένας –δεν λέω ούτε καν δύο αλλά ένας- να παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο στοιχείο που να τεκμηριώνει δική μου εμπλοκή. Τέλος θέλω να σημειώσω ότι η κ.Μαντέλη είχε στο πρόσφατο παρελθόν κληθεί να καταθέσει στην εισαγγελέα Σπυροπούλου, όπου δεν είπε τίποτε από αυτά που λέει τώρα για εμένα. Στη συνέχεια κλήθηκε από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής όπου επίσης δεν είπε τίποτε από τα όσα λέει τώρα για εμένα. Τι είναι αυτό που μεσολάβησε ώστε να «θυμηθεί» αιφνιδίως ότι οι μοναχοί δήθεν τηλεφωνούσαν σ’ εμένα ενώπιόν της; Τι σκοπούς εξυπηρετεί;
Σε κάθε περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου έναντι όσων  -όπου και αν βρίσκονται- ελαφρά τη καρδία σπιλώνουν το όνομά μου επί ενάμιση χρόνο τώρα.»

Ολυμπια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου