«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Οι αφίσες του Ανδρέα και το φοκλορικό πανηγυράκι της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» των ΠασόκωνΆρχισαν τα όργανα όπως λέει κι ο λαός, στον καταρρέοντα μηχανισμό του κόμματος  που στηρίζει την κατοχική κυβέρνηση του Παπανδρέου.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο όπως  διαβάσαμε στο  http://www.halkida.tv/ ,η Χαλκίδα γέμισε με τις  πιο πάνω  αφίσες τις οποίες τις υπογράφει η "αριστερή" πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ.
Έχουμε βαρεθεί να το λέμε,δεν φτάνει να κολλάς  αφίσες που αναφέρονται στον ιδρυτή του  "κινήματος"  και πατέρα του σημερινού αποδομητή  του ΠΑΣΟΚ,για να διαχωρίσεις τη θέση σου απο τους εντεταλμένους ταγματασφαλίτες  της κατοχικής του κυβέρνησης.
Εδώ που έφτασαν τα πράγματα ή είσαι ηλίθιος και πιστεύεις ότι  τα λεφτά της Μέρκελ του Σαρκοζί και του ΔΝΤ  θα σε σώσουν ή είσαι στοιχειωδώς νοήμων και βλέπεις  αυτό που βλέπουν ντόπιοι και ξένοι ότι  δηλαδή  ήδη έχουμε χρεοκοπήσει  και ότι  τα λεφτά που  έδωσαν  με  τόκο το αίμα των Ελλήνων,απλώς  θα εξυπηρετήσουν το ομαλό φευγιό των  τραπεζιτών και της υπόλοιπης συμμορίας  των αλητών που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση.
Οι όποιες "αριστερές" και άλλες  ...πρωτοβουλίες εντός του ΠΑΣΟΚ  στην ηθικώτερη έκδοσή τους απλώς λειτουργούν ως "ανάμνηση της ανάμνησης"  σε ένα φολκλορικό πανηγύρι χωρίς ουσία.
Ας αφήσουν οι  νοσταλγοί  του Ανδρέα τις πρωτοβουλίες  και τα υπόλοιπα  κομματικά βεγγαλικά και ας  διαχωρίσουν τη θέση τους  με λεβεντιά  και δημόσια .Αφού υπαινίσεσθε οτι το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη έγινε ένα  "απόκομμα" της αμερικανικής λοταρίας τότε τί στο καλό κάθεστε εκεί μέσα και παραμυθιάζετε τον εαυτό σας και τους άλλους ότι δήθεν  με τις πρωτοβουλίες σας θα αναστηθεί   αυτό  που δολοφόνησε εν ψυχρώ ο γυιός  του Ανδρέα. 
Αν  νομίζετε ότι έχουμε το χρόνο να περιμένουμε τη νεκρανάσταση του κόμματός σας, τότε δεν είστε μόνο αφελείς αλλά και συνένοχοι στο έγκλημα που διαπράττει  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ εναντίον του ελληνικού λαού  ο  ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ   πρόεδρος  του ΠΑΣΟΚ.
Μαζευτείτε λοιπόν διότι   οι  "ασπιρίνες" σας έχουν λήξει απο την εποχή που χειροκροτούσατε τον  πρώτο αποδομητή του "κινήματός" σας  ,αυτόν  που ευχαρίστησε τον Αμερικάνο πρόεδρο για τη γκρίζα μπογιά που έριξε στο Αιγαίο. 
Αλήθεια  τότε που  το σημερινό  τσοπανόσκυλο των κοινοβουλευτικών  σας εκπροσώπων (αν δεν το καταλάβατε  τον Πάγκαλο εννοούμε) ,παρέδιδε στις μυστικές υπηρεσίες των Τούρκων  τον ανύποπτο Οτσαλάν,δεν σας είδαμε να παίρνετε καμιά "αριστερή" πρωτοβουλία, ούτε να κολάτε καμιά αφίσα  του Ανδρέα.

Γιατί  να πιστέψουμε ότι μετά απο τόσα χρόνια  και τόσα γεγονότα  ξαφνικά  σήμερα  επανακτήσατε τη χαμένη σας "αριστερή"  ευαισθησία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου