«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Βούλγαροι εξέδιδαν την 15χρονη κόρη τους στο Ηράκλειο Κρήτης

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης, έχει προκαλέσει η υπόθεση εκπόρνευσης 15χρονης απο τους γονείς της.
Η ανήλικη μαθήτρια απο τη Βουλγαρία, ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη με απόφαση της μάνας και του πατέρα της οι οποίοι την εξέδιδαν για να κερδίζουν χρήματα. Πρόκειται για μια υπόθεση, που από το πρωί συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου. Ένα ανήλικο κορίτσι στα σκοτεινά μονοπάτια της πορνείας, με απόφαση των δικών της ανθρώπων. Της μάνας και του πατέρα της! Ένας εφιάλτης που έδειχνε να μην έχει τέλος, αφού με αυτόν τον τρόπο οι γονείς της 15χρονης κάθονταν στο σπίτι και κέρδιζαν χρήματα.
Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο 26χρονος εξάδελφος της 15χρονης, που έπεισε το ζευγάρι να έρθει στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία. Φέρεται να ήταν εκείνος που έριξε την ιδέα στο τραπέζι και να έπεισε τελικά τους γονείς της μικρής.
Η 15χρονη δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Την ημέρα οι γονείς της, κανόνιζαν τα ραντεβού και τα βράδια ήταν αναγκασμένη να πηγαίνει στα ξενοδοχεία που περίμεναν οι πελάτες.
Όλα αυτά άρχισαν να συζητιούνται στην τοπική κοινωνία και οι πληροφορίες δεν άργησαν να φτάσουν στην αστυνομία. Έτσι η 15χρονη εντοπίστηκε και στο αστυνομικό τμήμα αποκάλυψε τα πάντα.


Προέκυψε ότι μαζί με τους γονείς της, ήρθε στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία πριν από 2 μήνες. Ο 46χρονος πατέρας και η 45χρονη μητέρα έψαχναν για δουλειά δίχως αποτέλεσμα. Τότε παρουσιάστηκε ο 26χρονος ξάδερφος της μικρής, που πρότεινε να βγάλουν στην πορνεία την 15χρονη.
Το κορίτσι είπε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με κάτοικο της περιοχής για 10 φορές. Το αντίτιμο ήταν άλλες φορές 30 και άλλες 50€. Χρήματα, που φυσικά κατέληγαν στους γονείς της ανήλικης. Ο εν λόγω πελάτης, της είχε δωρίσει ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ρολόι.
Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει την μητέρα της ανήλικης, καθώς και έναν 59χρονο «πελάτη» από το Ηράκλειο, ενώ αναζητούνται ο πατέρας και ο εξάδελφος. Το θύμα της υπόθεσης, οδηγήθηκε για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Σημερινή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου