«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Η αξιοκρατία της Διαμαντοπούλου στο μεγαλείο της. Διόρισε τον ίδιο άνθρωπο σε 2 διαφορετικές θέσεις

Τον διόρισε σε δύο θέσεις, η κ. Διαμαντοπούλου. Πότε ...προλαβαίνει;

Η κα Διαμαντοπούλου έχει διορίσει σε μία επιτροπή, το Σύμβουλο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου κ. Τύπα Γεώργιο (http://users.att.sch.gr/vasmponias/yliko/epitropes-epiloghsstelexnv.pdf) και ταυτόχρονα τον όρισε Αντιπρόεδρο στη σχολή ΑΣΠΑΙΤΕ (http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7776:2010-05-13-14-03-59&catid=335:2009-12-02-06-41-30&Itemid=673).
Όπως έχει αναρτηθεί και στο blog του υφυπουργού παιδείας (http://tiny.cc/5u2w9)
Αν οι παραπάνω θέσεις ήταν αμισθί θα είχα ένα πρόβλημα.
Το πρόβλημά μου θα ήταν η κατανόηση του τρόπου που θα προλαβαίνει αυτός ο άνθρωπος να κάνει όλα αυτά που...
απαιτείται να κάνει λόγω των θέσεων που έχει. Μάλλον πρέπει να έχει για αυτόν περισσότερες ώρες η ημέρα.
Δυστυχώς όμως οι θέσεις είναι έμμισθες και άρα πληρώνεται κάποιος από τρεις πηγές, ενώ άλλοι χάνουν και αυτά που είχαν και άλλοι είναι άνεργοι.
Νομίζω αδικεί τον κόσμο αυτή η συμπεριφορά και η στάση.
Θυμίζει την παλιά διακυβέρνηση...
πηγή  http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
αναμετάδοση από radiofloga.blogspot.com

1 σχόλιο:

 1. Ανήμερα της θλιβερής επετείου της Ποντιακής Γενοκτονίας, την Τετάρτη 19 Μαΐου, η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων του υπουργείου Παιδείας, ζήτησε από τους μαθητές θεωρητικής κατεύθυνσης της Γ΄ λυκείου που συμμετέχουν στις απολυτήριες εξετάσεις, να αναλύσουν στο μάθημα της Νεοελληνικής...
  Λογοτεχνίας το έργο του Γιώργου Ιωάννου …«Το σπίτι του Κεμάλ». Η επιλογή του συγκεκριμένου κειμένου την συγκεκριμένη ημέρα, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις αφού το έργο πραγματεύεται τις διαδοχικές επισκέψεις μίας Τουρκάλας, που εγκατέλειψε τη Θεσσαλονίκη με την ανταλλαγή των πληθυσμών το 1923, στο σπίτι που έζησε, δίπλα ακριβώς από αυτό που γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ και σήμερα στεγάζει το τουρκικό προξενείο. [...]


  «Λυπάμαι για αυτό που έγινε. Την ίδια ώρα που ο Ελληνισμός τιμάει τους 350.000 νεκρούς της Ποντιακής Γενοκτονίας, το υπουργείο Παιδείας επέλεξε να τιμήσει τον σφαγέα τον προγόνων μας. Δεν ξέρω αν είναι συμπτωματικό, αλλά πολλά περίεργα συμβαίνουν τελευταία στο υπουργείο Παιδείας» δήλωσε ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας κ.Γεώργιος Παρχαρίδης που θα αποστείλει σχετική επιστολή διαμαρτυρίας προς την υπουργό Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου.
  «Με προβληματίζει η επιλογή του συγκεκριμένου θέματος, τη συγκεκριμένη μέρα. Σκεφτείτε τι θα πουν οι Σουηδοί συνάδελφοι που πρόσφατα ψήφισαν υπέρ της αναγνώρισης της Ποντιακής Γενοκτονίας, αν πληροφορηθούν πως αντιμετωπίζει το θέμα το ελληνικό υπουργείο Παιδείας» δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ κ.Αναστάσιος Καρυπίδης.


  Την ίδια ώρα, χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν τη Γενοκτονία των 353.000 Ελλήνων του Πόντου.
  Στην εκδήλωση μίλησαν οι βουλευτές που πρωταγωνίστησαν στην αναγνώριση της Γενοκτονίας από τη σουηδική Βουλή, ενώ συγκίνηση προκάλεσε η ομιλία του υπερασιωνόβιου (108 ετών) Χαράλαμπου Μητσόγλου, από την Μπάφρα του Πόντου, ο οποίος αναφέρθηκε στα βιώματά του από τις τραγικές εκείνες ημέρες.
  Μετά τη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε πορεία η οποία ολοκληρώθηκε στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης, όπου οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ θυροκόλλησαν το ψήφισμα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή