«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Το θράσος του indymedia ξεπέρασε ακόμα και τα πιο ακραία όρια

  • Διαβάσαμε σε ιστολόγιο μεγάλης κυκλοφορίας  μια αναδημοσίευση του  indymedia    με τίτλο " Καταγγελίες εργαζόμενου στην Marfin  Bank".
Ούτε λίγο ούτε πολύ  κατά τον ανώνυμο  ..υπάλληλο της τράπεζας, για το θάνατο των τριών συναδέλφων του  δεν έφταιγαν οι εμπρηστές αλλά το κράτος και ο Βγενόπουλος που δεν είχαν πάρει τα κατάλληλα μέτρα πυροπροστασίας  και δεν είχαν  φροντίσει να κάνουν στο προσωπικό ασκήσεις  ώστε  να είναι εκπαιδευμένο στην αιφνίδια εκκένωση του κτιρίου κλπ.
Έχει δίκιο  ο ...εργαζόμενος σε όσα λέει για τις  ευθύνες του Βγενόπουλου και του  κράτους που  επέτρεψε να λειτουργεί μια τράπεζα χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα συστήματα πυρόσβεσης και πυροπροστασίας. 
Αυτά όλα όμως έχουν  ποινικό ενδιαφέρον  ώς προς τον καταλογισμό  της ηθικής αυτουργίας.
 
Με απλά λόγια.. Αν δεν ήταν οι εμπρηστές -ομοϊδεάτες  του indymedia  να  σπάσουν τα τζάμια  της τράπεζας και να βάλουν  φωτιά με μολότωφ, οι  τρείς  ,με συγχωρείτε οι τέσσερις  συμπολίτες μας  (υπήρχε και ένα μωρό στην κοιλιά του ενός θύματος), αυτή τη στιγμή θα ήταν ζωντανοί.
 
Μέχρι πότε το indymedia και όλα τα άλλα σαπρόφυτα  του σύγχρονου παρακράτους θα  βρίσκονται στο απυρόβλητο έχοντας το "ελεύθερο" να διαχέουν με εμετικό τρόπο το ναζιστικό τους θράσος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου