«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010

Πανικόβλητος ο Καρατζαφέρης στρέφεται κατά των μπλόγκερς

O Καρατζαφέρης ως συνήθως (νομίζει ότι) μας δουλεύει ψιλό γαζί.
Μιλώντας σήμερα στην Βουλή επιτέθηκε λαύρος κατά της ανωνυμίας των μπλόγκερς και ζήτησε να μπει φραγμός στα blogs επειδή δεν προστατεύονται οι πολιτικοί !.

Πανικόβλητος απο την κατακραυγή που ξεσηκώνει η πρόσδεσή του στο άρμα του ΔΝΤ και του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί  να φιμωθούν τα blogs.

Και από την άλλη μέλη της νεολαίας του καλούν αύριο σε δήθεν ακομμάτιστη συγκέντρωση Bloggers σε αίθουσα που νοικιάσανε στο Μοναστηράκι.

Έχουν βγάλει κάλεσμα εδώ και ημέρες ως «akommatistoi.blogspot» και καλούν τους «πατριώτες bloggers», λες και οι υπόλοιποι δεν είμαστε πατριώτες με προφανή στόχο την καταγραφή και το ψάρεμα εθελοντών για τις κομματικές ανάγκες

Ερώτηση (του troktikou): «Γιατί δεν ζητά το ίδιο και για τους επαγγελματίες δημοσιογράφους που χειραγωγούν το λαό, με δήθεν ασφαλείς πληροφορίες από: “πηγή του τάδε Υπουργού”, “στενό περιβάλλον του τάδε Υπουργού” , “κύκλους του τάδε Υπουργείου”, δηλαδή μονίμως ανώνυμα»

Κλασσικοπερίπτωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου