«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Οι Γκρίζοι Λύκοι στην Ελευσίνα; Δεν το πιστεύουμε.

(Οι Τούρκοι εθνικιστές έβαλαν πόδι και στη χώρα μας)

Η είδηση είναι πραγματική και διασταυρωμένη από μέλη της αντιπολίτευσης στο Δήμο της Ελευσίνας. Οι γνωστοί "γκρίζοι λύκοι", οι εθνικιστές της Τουρκίας, έστησαν γραφεία σε ... ισόγειο κεντρικότατου σημείου της Ελευσίνας. Το κόμμα της εθνικής δράσης μαζεύει τα μέλη του 3 φορές την εβδομάδα και συζητάνε θέματα που έχουν να κάνουν με τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και άλλα θέματα μουσουλμάνων της Ελλάδας.

Η καταγγελία έχει φτάσει στο Δήμαρχο της πόλης ο οποίος τους απάντησε ότι "Η Ελλάδα είναι μια ελεύθερη χώρα και ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε όποιον θεό θέλει". Να θυμήσουμε στο Δήμαρχο Ελευσίνας ότι η αγέλη των "γκρίζων λύκων" είναι η πολιτική οργάνωση που πέταξε τις χειροβομβίδες στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε και πουλάμε τρέλα. 
 
πηγή

Σχόλιο Ελληνικού ιστολογίου : 

Δεν είναι απλά αυτοί που «απλά» πέταξαν μια χειροβομβίδα, αλλά είναι αυτοί που σκότωσαν μπροστά σε ολόκληρο τον απανταχού  ελληνισμό, άνανδρα, όπως πάντα, τον Τάσο Ισαάκ, και τον εξάδελφό του Σολωμό Σολωμού, τους μεγαλύτερους ήρωες που έβγαλε αυτός ο τόπος που ενδιαφέρεται μόνο για την καλοπέρασή του.

Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες. και εδώ ένα βίντεο, εμείς δεν αντέχουμε να τα ξαναδούμε.

Θα μας ενδιέφερε να μάθουμε αν όντως  είναι αληθινή η είδηση να μάθουμε οτιδήποτε αφορά αυτό το θέμα, θα ήταν χαρά κάθε Έλληνα με «Ε» να μάθει και ποιοι συνωστίζονται στο συγκεκριμένο «γραφείο» καθώς επίσης αν είναι ενήμερος ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο.
Αν είναι αλήθεια είναι καλύτερα να προλάβουν να ασχοληθούν οι δικηγόροι για το καλό όλων.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ LOBY.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΙΜΟ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξω απ τη χώρα μας τα φασισταρια της Τουρκίας οι Γκρίζοι Λύκοι.Δεν έχουν καμιά δουλειά στη χώρα μας αυτά τα αποβρασματα της κοινωνίας.Καλά τους κάνανε οι Χρυσαυγιτες και τους κάψανε τα γραφεία που τόλμησαν και έστησαν στην Ελευσίνα αυτοί οι Αντίχριστοι ισλαμοφασιστες.Γιατί όλα τα άλλα κόμματα στην Ελλάδα δεν αντιδρούν στις προκλήσεις των δολοφόνων Γκρίζων Λύκων.Η αριστερά ειδικά τους στηρίζει,όπως και o τουρκολαγνος δήμαρχος της Ελευσίνας που τόλμησε κι επέτρεψε τη δημιουργία γραφείων αυτής της εγκληματικής οργάνωσης της Τουρκίας.Δυστυχώς όμως για τους Γκρίζους Λύκους υπάρχει και η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα που όπου τους βρίσκει τους πετάει έξω με τις κλωτσιές.Έξω οι αλήτες Γκρίζοι Λύκοι απ την Ελλάδα,ζήτω η Χρυσή Αυγή,ζήτω το έθνος μας,ζήτω η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή