«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

Η παγκόσμια κυβέρνηση είναι εδώ…


Άκρως ανησυχητική είναι η είδηση για τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Daniel Estulin, ο οποίος εδώ και χρόνια ερευνά τη δράση της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και οι πληροφορίες του οποίου έχουν – δυστυχώς- επιβεβαιωθεί μέχρι κεραίας, υποστηρίζει ότι το σχέδιο της ελίτ του πλανήτη είναι να καταστραφεί πλήρως το υφιστάμενο οικονομικό σύστημα και να μειωθεί κατά δύο τρίτα ο πληθυσμός της γης.
Το τέρας της παγκοσμιοποίησης και της επερχόμενης (;) ολοκληρωτικής κυριαρχίας των εκλεκτών του «περιούσιου λαού» προκαλεί ανατριχίλες σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Oι πληροφορίες για τα όσα συζητήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών, στη διάρκεια της Συνόδου της Λέσχης Bilderberg στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, προκαλούν έντονη ανησυχία. Η οικονομική κρίση είναι ένα από τα βασικά θέματα τα οποία τέθηκαν επί τάπητος, όχι από την σκοπιά της αντιμετώπισής της, αλλά από την σκοπιά που εξυπηρετεί τα σχέδια για μια παγκόσμια διακυβέρνηση. Δηλαδή πραγματικός στόχος είναι η
οικονομική καταστροφή των χαμηλών και μεσαίων τάξεων.


Ο δημοσιογράφος Daniel Estulin, ο οποίος εδώ και χρόνια ερευνά τη δράση της λέσχης και οι πληροφορίες του οποίου έχουν – δυστυχώς- επιβεβαιωθεί μέχρι κεραίας, υποστηρίζει ότι το σχέδιο της ελίτ του πλανήτη είναι να καταστραφεί πλήρως το υφιστάμενο οικονομικό σύστημα και να μειωθεί κατά δύο τρίτα ο πληθυσμός της γης. Αυτά τα σχέδια έχουν προκαλέσει ανησυχία ακόμη και στους κύκλους των ισχυρών της Βilderberg, που φοβούνται μήπως το χάος που θα προκληθεί από τη στρατευμένη πολιτική τους, οδηγήσει τους λαούς σε εξεγέρσεις που θα ανατρέψουν το καθεστώς της παγκοσμιοποίησης. Σύμφωνα με πληροφορίες , η ατζέντα που μοιράστηκε στα μέλη της Bilderberg πριν την σύνοδο της Αθήνας, περιέχει εκτός των άλλων και οδηγίες για την παραπλάνηση των επενδυτών. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα προσωρινό κλίμα ευφορίας με δηλώσεις πολιτικών για οικονομική ανάκαμψη κι άνοδο στα χρηματιστήρια, ώστε οι επενδυτές να ρίξουν ξανά χρήματα στην αγορά και τότε «να προκύψει μια νέα κρίση που θα παγώσει εκ νέου και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το ήδη ταλαιπωρημένο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα», υποστηρίζει ο ερευνητής Estulin. Πρέπει η οικονομική κρίση να είναι μακρά ή μήπως πιο έντονη και σύντομη; Η απόφαση των ισχυρών θα κινήσει και τις ανάλογες διαδικασίες ερήμην του κόσμου που ακόμη αναρωτιέται πως χάθηκε ο έλεγχος των οικονομικών και πως κατέρρευσαν μέσα σε μια νύχτα παγκόσμιοι κολοσσοί. Μήπως τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη τυχαία; Στο βιβλίο του με τίτλο The True Story of the Bilderberg Group, δηλαδή η πραγματική ιστορία της λέσχης Bilderberg, ο Daniel Estulin σημειώνει: «Το 1970, το εξέχον μέλος της Τριμερούς Επιτροπής (Trilateral Commission), ο Paul Volcker, ο οποίος είχε εργαστεί για την τράπεζα Chase Manhattan Bank του ιδρυτή της Τριμερούς εβραίου αρχισιωνιστή Rockefeller, δεν μάσαγε τα λόγια του όταν έλεγε στους αμερικανούς πολίτες πως μπορούν να επηρεαστούν από «οικονομικές πιέσεις». Είχε τότε προσθέσει πως τα στάνταρ του τρόπου διαβίωσης του μέσου πολίτη… πρέπει να κατέβουν»!
Μήπως όμως αυτή η σπουδή των ισχυρών της γης να αναμορφώσουν τον κόσμο σύμφωνα με τα συμφέροντά τους, γυρίσει ως μπούμερανγκ εναντίων τους; Μήπως η οικονομική εξαθλίωση που προωθείται σκοπίμως, οδηγήσει τους «νέους άθλιους» σε επαναστάσεις που θα ανατρέψουν την παγκόσμια ελίτ; Πάντως μια παρατεταμένη οικονομική κρίση αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού αλλά εδώ και χρόνια τόσο τα μέλη της Bilderberg όσο και του «παιδιού» της, της Τριμερούς Επιτροπής, υποστηρίζουν πως η αύξηση του πληθυσμού αποτελεί πρόβλημα στον έλεγχο του παγκόσμιου πλούτου. Οι πηγές ενέργειας μειώνονται επικίνδυνα κι η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή δεν επαρκούν για την κάλυψη των βιοτικών αναγκών του παγκόσμιου πληθυσμού. Σε αυτούς τους προβληματισμούς και τις οικονομικές μεθοδεύσεις, προστίθενται και οι επισημάνσεις διακεκριμένων βιολόγων που υποστηρίζουν ότι ο ιός της γρίπης των χοίρων ξεπήδησε από εργαστήρια! Η παγκοσμιοποίηση φέρνει το χάος… o κόσμος σύντομα δεν θα είναι όπως τον ξέρουμε.


Εθνικά θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου