«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

Οι “Ειδικοί Φρουροί” της Νέας Διακυβέρνησης.

Παρακρατική εξάρτηση τύπου “Λάμπρος Φούντας”. Ολόσωμο κάτω από τη μπλούζα, μαλλιά – χέρια καλυμμένα. Επαγγελματίας.
Ο Υμνητής των δολοφόνων βγαίνει και τους “καταδικάζει”! 
Το παρακράτος έδωσε την διέξοδο στον “σύντροφο” ΓΑΠ.
Η επιχείρηση οικονομικής υποδούλωσης είχε από την αρχή την αμέριστη υποστήριξη των παρακρατικών που υπάρχουν ακριβώς γι’ αυτό τον ρόλο. Όπως είχαμε αποκαλύψει από το ΗΔΗ από το 2008 (διαβάστε και τους συνδέσμους του προτεινόμενου άρθρου): Ολική αποδόμηση των δημοσίων επενδύσεων. Έρμαιο δανεισμού η Ελληνική οικονομία.
Ίσως και πιο πίσω, από τη συμφωνία του αγωγού που βέβαια ήταν αειφόρος πηγή εσόδων και ενδυνάμωσης των δημοσιονομικών: να γιατί ήταν κεντρικά σχεδιασμένες οι φωτιές στην Ελλάδα!
Αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός τους. Έπειτα είχαμε τα γεγονότα με το κοράνι ακριβώς για τον ίδιο σκοπό: Το σκισμένο κοράνι και η διαπραγμάτευση των κρατικών ομολόγων.
Παντού και πάντα δίπλα τους οι “συνεργαζόμενοι” δημοσιογράφοι, πολιτικοί κλπ.
Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα.
Είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά τους. Γνωρίζαμε κάθε τους ενέργεια και την φέραμε στο φως μήνες πριν. Άλλωστε η ντιρεκτίβα του ΔΝΤ είναι δεδομένη.
Έριξαν άφθονο μαύρο χρήμα σε πολλούς αποδέκτες.
Πέτυχαν την απαραίτητη ομερτά των βαρώνων και τους έβαλαν υψηλή στοχοθέτηση για την
“επιτυχία”.
Τώρα που ο κόσμος βγήκε μαζικά και ειρηνικά στον δρόμο, έφεραν πάλι τους “Κόνδορες”.
(Γάλλος δημοσιογράφος κατηγορεί Κοσοβάρους και Αμερικανούς για τις ταραχές του Δεκέμβρη στην Αθήνα)


Όπως τον Δεκέμβρη, το ολοκαύτωμα της Αττικής το καλοκαίρι του 2009, τώρα έκαναν το πρώτο χτύπημα εν όψει των λαϊκών κινητοποιήσεων. Έτσι όπως ήξεραν, μακρυά αφού γνώριζαν ότι τους έψαχναν χίλια μάτια.
Τα κέντρα εκπαίδευσης γνωστά, όπως και οι πηγές οπλισμού: Το κέντρο εκπαίδευσης των “τρομοκρατών” και οι προμήθειες οπλισμού.
Και είναι σίγουρο ότι θα κάνουν και χειρότερα. Είναι σίγουροι ότι θα πετύχουν. Τόσο σίγουροι, που τα δύο τρυπάνια ξεκίνησαν ήδη για Ανατολικό Αιγαίο με ορίζοντα 1,5 μήνα. Τόσο σίγουροι.
Η εξουσία τους λοιπόν στηρίζεται στον τρόμο, στο έγκλημα, στην απάτη.
Καμμία συναλλαγή, καμμία συναίνεση.
Δείτε και το βίντεο με τη χθεσινή μαρτυρία για την ταυτότητα των δολοφόνων που έκαναν “γαργάρα” τα ΜΜ”Ε”:Ακόμα βέβαια εμείς αναρωτιόμαστε ποιοί είναι οι ντόπιοι δοσίλογοι, συνεργάτες των νεοφασιστών με τις κουκούλες:


Απίστευτο θράσος. Ελεεινή υποτίμηση της νοημοσύνης του Ελληνικού λαού. Ο υμνητής των παρακρατικών, αυτός που ζήτησε από τους ίδιους τους υπουργούς του να φέρονται ως “Αντεξουσιαστές”, βγαίνει τώρα και καταδικάζει τις δολοφονίες αλλά και τους …πολιτικούς χώρους που ανατρέφουν τους παρακρατικούς! Την ίδια στιγμή στην επίσημη ιστοσελίδα του έχει αυτή την φωτογραφία – σήμα κατατεθέν των παρακρατικών δολοφόνων!!


Ναι, στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού της Ελλάδας φιγουράρουν τα συνθήματα των δολοφόνων που σήμερα “καταδικάζει”.
Οι δολοφόνοι που όλως τυχαίως του έδωσαν τη μεγαλύτερη δικαιολογία και έξοδο διαφυγής, συκοφαντώντας την μεγαλύτερη εκδήλωση των τελευταιων ετών.
Τα παρακρατικά καθάρματα που ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ τότε προφανώς ήταν σόφρωνες πολίτες, ενώ σήμερα έγιναν δολοφόνοι. Παρακράτος κατά το δοκούν και δια πάσα ΠΑΣΟΚική χρήση. Το έχουμε γράψει άλλωστε αναλυτικά: Ο διαχρονικός έρωτας ΠΑΣΟΚ – παρακράτους (τι δουλειά έχουν οι αντεξουσιαστές στην εξουσία);


το είδαμε  Εθνικά θέματα
πηγή   olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου