«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Μαζέψτε τον ΑΝΥΠΕΞ Δ.Δρούτσα γιατί έχει "ξεφύγει" τελείως!

ImageΆλλοτε αυτονόητες και άλλοτε επικίνδυνες προσεγγίσεις στις εληνοτουρκικές σχέσεις εκφράστηκαν σήμερα στο συνέδριο του Economist από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Δ.Δρούτσα.
  «Όταν υπάρχει πολιτική βούληση μπορούν να ξεπεραστούν τα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις του παρελθόντος καθώς και η αμοιβαία καχυποψία στις σχέσεις των δύο χωρών», είπε χωρίς να κάνειι καμία αναφορά στην συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα και την διεκδίκηση εδαφών από πλευράς της.
Επίσης; προχώρησε και στην απίστευτη διατύπωση ότι "η αμοιβαία μείωση των αμυντικών δαπανών στις δυο πλευρές του Αιγαίου, είναι το όραμα και ο υπέρτατος στόχος της εξωτερικής πολιτικής (!) και αξίζει να δουλέψουμε με συστηματικό τρόπο γι αυτό».
Δηλαδή σύμφωνα με το δόγμα Δρούτσα η ασφάλεια της χώρας και η προβολή της ισχύος της έρχονται μετά το "υπέρτατο όραμα", τον αφοπλισμό της χώρας!  Οι πωλούντες επί πιστώσει!

Και δεν βρέθηκε κανείς να τον μαζέψει ακόμα... 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου