«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας. Δηλώσεις μετά την σύληψη

Μπροστά από το Υπουργείο Εξωτερικών, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, συνελήφθη ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας, μαζί με τον συνεργάτη του, Τάσο Χατζηπαράσχου, διότι αποπειράθηκαν να κάνουν διαδήλωση. Μπροστά από το Υπουργείο Εξωτερικών, απέναντι από τα λουλουδάδικα, είχαν μαζευτεί περίπου 50 συμπατριώτες μας που είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα και με συνθήματα όπως "Κάτω η χούντα του ΔΝΤ" και "Εδώ και τώρα εκλογές" επιχειρούσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Ο επικεφαλής της διμοιρίας ζήτησε να πάνε λίγο παρακάτω... Ο Χατζάρας το ζήτησε εγγράφως... Ο διοικητής τα πήρε... Έγιναν μερικές αντεγκλήσεις και ξαφνικά ο Χατζάρας με μερικούς ακόμη συντρόφους του βρέθηκαν με... χειροπέδες στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου και παραμένουν!
Την ώρα που κάθε συντεχνία, κάθε συνδικάτο και φυσικά κάθε παιδαρέλη μετατρέπει τον κέντρο της Αθήνας καθημερινά σε πεδίο μάχης, ασχημονώντας εις βάρος συμβόλων και θεσμών, την ώρα που οι δολοφόνοι τριών εργαζομένων κυκλοφορούν ελεύθεροι, αυτήν την ώρα τα παιδιά του Χρυσοχοΐδη αποφάσισαν να συλλάβουν άλλον έναν δημοσιογράφο, από τους λίγους που τολμούν να ψελλίσουν για Πατρίδα και Έθνος.
Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ απέναντι στην σύλληψη ενός τακτικού μέλους της αλλά και του πολιτικού κόσμου, ο οποίος παρακολουθεί βουβός την παράδοση της χώρας για ακόμη μια φορά στα χέρια των παρακρατικών.
 
Τους Αναρχικούς που καίνε την Αθήνα  και σκοτώνουν ανθρώπους θα τολμήσετε να τους πιάσετε ή θα τους αφήσετε αν είναι παιδιά βουλευτών;stavrospaisiadis.blogspot.com
Βίντεο με δήλωση του Σπύρου Χατζάρα μετά την σύλληψή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου