«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

Κι όμως τον περασμένο Δεκέμβρη (μετά από παρέμβαση του Σύριζα) τους άφησαν ελεύθερους


Σήμερα  ο υπουργός ΠΡΟΠΟ  κ. Χρυσοχοϊδης έλεγε με στόμφο ότι  οι δράστες  με τις  μολότωφ,που δολοφόνησαν εν ψυχρώ τρείς συμπολίτες μας θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.
Τι άλλαξε άραγε στη στάση του υπουργείου έναντι  των κατόχων  βομβών μολότωφ αφού όπως θα δείτε στο  παρακάτω  video, τον περασμένο Δεκέμβρη ο υφυπουργός ΠΡΟΠΟ  κ. Βούγιας έδινε εντολή να μη συλληφθουν 200 απο δαύτους  που είχαν εγκλωβιστεί σε κτίριο της Θεσσαλονίκης; 

Μήπως επειδή ανάμεσά τους ήταν και τα τρία παιδιά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Κουράκη ή  γιατί όπως είχε πει ο υφυπουργός  "προστασίας" του  πολίτη , είχαν αφήσει τον "οπλισμό" τους και όντας πλέον "ακίνδυνοι" προτίμησε να διατάξει  την μή σύλληψη τους  προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω επεισόδια;
Δεν πέρασαν παρά λίγοι μήνες και κάποιοι σαν και δαύτους σκότωσαν  τέσσερις  συνανθρώπους μας βάζοντας με μολότωφ φωτιά στην τράπεζα που δούλευαν.
Να γιατί λέμε ότι αυτοί οι αληταράδες  δεν είναι ούτε αντιεξουσιαστές ούτε επαναστάτες ,αλλά  εντεταλμένα όργανα εξυπηρέτησης προβοκατόρικων δράσεων και  εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
Ο κ. Χρυσοχοϊδης δήλωνε στα κανάλια ότι  "σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για τη δημοκρατία" και εμείς  που δεν διαθέτουμε ούτε τις γνώσεις ούτε τις ...ικανότητές του αναρωτιώμαστε: " Στις 6 Δεκεμβρίου του 2009  όταν  ο υφυπουργός του μόνο που δεν διέταξε  τους αστυνομικούς  να αποδώσουν και τιμές στους  200   εγκλωβισμένους  με τις μολότωφ, ήταν άσπρη μέρα για την δημοκρατία;"
Οι νομικές μας γνώσεις είναι περιορισμένες και αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν μπορούμε να μιλήσουμε  για ηθική αυτουργία του κ.Βούγια  στο σημερινό έγκλημα.

αναμετάδοση Επαλήθευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου