«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη, 4 Μαΐου 2010

Ο ανθέλληνας κατοχικός υπουργός αμύνης τιμώρησε Ευέλπιδες επειδή φώναξαν «Ελλάδα σ΄αγαπώ»

  • Δεν έφτασαν όλα όσα μέχρι σήμερα έχει κάνει ο ευτραφής αγνώστου εθνικότητας υπουργός αμύνης, παραχωρώντας εθνικό εναέριο, θαλάσσιο χώρο στο Αιγαίο, αφήνοντας αβοήθητα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, απαγορεύοντας σαν κατοχικός γκεσταπίτης στους Έλληνες πιλότους να πετούν στο μισό Αιγαίο, αποκαλώντας τους αξιωματικούς «αυτιστικούς», έχοντας διαλύσει τον κορμό των ενόπλων δυνάμεων, αναγκάζοντάς τους να παραιτούνται μην μπορώντας να φυλάξουν την εθνική ακεραιότητα της Ελλάδος, τώρα τιμωρεί νεαρούς Ευέλπιδες επειδή «τόλμησαν» να φωνάξουν «Ελλάδα σ΄αγαπώ»
  • Γι αυτό θέλει να βάλει αλλοδαπούς, παρανόμους, μουσουλμάνους, κάθε φυλής στους Ευέλπιδες για να μην ξανακούσει τέτοια "αποτρόπαια" και βρωμερά συνθήματα.

EYELPIDESΚαι επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία αυτή την εποχή στον Ελληνικό Στρατό διαβάστε με προσοχή την απάντηση του υπουργού Εθνικής Αμύνης Ευάγγελου Βενιζέλου για την τιμωρία Ευελπίδων που… τόλμησαν να φωνάξουν «Ελλάδα – Ελλάδα σε αγαπώ, Ελλάδα είσαι μία, η Κύπρος είναι Ελληνική και η Μακεδονία». Κατά τον κύριο Υπουργό, μάλιστα, η ποινή που τους επιβλήθηκε δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρή!

ΚΥΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ Η ΠΟΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ!!!

Ιδού τι αναφέρει ο κ. Βενιζέλος: «Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή των
Ελλήνων ο Βουλευτής κ. Κυριάκος Βελόπουλος προς τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας με θέμα τον πειθαρχικό έλεγχο ευέλπιδος λόγω αναφώνησης συνθήματος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
«Σύμφωνα με τα στοιχεία που τέθηκαν υπ’ όψιν μου από το ΓΕΣ, τρεις ευέλπιδες που συμμετείχαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου παρότρυναν το τμήμα το οποίο συμμετείχαν στην εκφώνηση συνθημάτων, παρά το ότι είχε δοθεί σαφής οδηγία από το Σύνταγμα Ευελπίδων για τη μη εκφώνηση συνθημάτων κατά την διάρκεια της παρέλασης. Πιο συγκεκριμένα ο ένας έδωσε το σύνθημα «Ελλάδα – Ελλάδα σε αγαπώ, Ελλάδα είσαι μία, η Κύπρος είναι Ελληνική και η Μακεδονία», ενώ οι άλλοι δύο έδωσαν σύνθημα για αρίθμηση χωρίς ιδιαίτερο νόημα. Και οι τρεις ευέλπιδες, οι οποίοι δεν ήταν διμοιρίτες (ανήκαν απλά στον ουλαμό παρελάσεως), τιμωρήθηκαν με την ποινή της 6ήμερης κράτησης (Ημερήσια Διαταγή Σχολής της 26 Μαρ. 2010).
  Διευκρινίζεται ότι δεν τιμωρήθηκαν για το περιεχόμενο του συνθήματος, αλλά για το γεγονός ότι παρότρυναν με τον τρόπο αυτό τους υπόλοιπους ευέλπιδες σε αναφώνηση συνθήματος, παρά την οδηγία της σχολής να μην προβεί κανείς σε τέτοια ενέργεια. Η ποινή που τους επιβλήθηκε δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρή, ενώ η ποινή κράτησης, για όποιο λόγο κι αν επιβάλλεται σε εύελπι, εκτίεται κατά τις νυκτερινές ώρες στο πειθαρχείο».
 elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου