«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Όχι στην χορήγηση κρατικής περιουσίας για την κατασκευή ΤΖΑΜΙΟΥ.

Υπογράφουμε όλοι για να απαιτήσουμε δημοψήφισμα (όπως έγινε και στην Ελβετία) για να σταματήσουμε την Κυβέρνηση στο να δώσει δωρεάν Κρατική Περιουσία για να κατασκευάσουν Τζαμί οι Μουσουλμάνοι.

Χρειαζόμαστε 1.000.000 υπογραφές για να γίνει αυτό. Οπότε κάνουμε γνωστό σε όλους τους γνωστούς μας ,αυτή την διεύθυνση http://www.ypografes.net

Υπογράφουμε εμείς , για εμάς και τους συγγενείς μας (ξεχωριστά , εάν αυτοί συμφωνούν).

Πρέπει να σταματίσει η δωρεάν κατασκευή Τζαμιού με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου.

Πληρώνουμε όλοι φόρους για να μην καταρεύση η Πατρίδα μας και η Κυβέρνηση τους χρησιμοποιεί για να φτιάξει Τζαμιά και μουσουλμανικά νεκροταφεία (οι μουσουλμάνοι , απαγορεύετε από την θρησκεία τους ,να ξεθάψουν τους νεκρούς τους , με αποτέλεσμα να γεμίζουν τα νεκροταφεία τους και να ανοίγουν πολύ σύντομα καινούρια , οπότε να χρειάζονται καινούριες εκτάσεις συνέχεια.. το ίδιο θα γίνει και εδώ , με τα χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου) .

Επίσης η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙ τα ήδη υπάρχοντα ΤΖΑΜΙΑ με χρήματα των ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ..

Αυτό πρέπει να σταματήσει!

Κάνουμε ΓΝΩΣΤΗ αυτή http://www.ypografes.net την διεύθυνση σε όλους μέ όλα τα μέσα που έχουμε (facebook , emails , sms , chat , ομιλία κτλπ ) και υπογράφουμε ΚΑΙ για τους συγγενείς μας ΠΟΥ συμφωνούν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου