«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Λέγεται Πέτρος Τατσόπουλος. Ο άνθρωπος που είπε τον Κολοκοτρώνη Gay!

Δεν συγχωρείται ούτε σαν αστείο την συγκεκριμένη στιγμή που παρουσιάζει την πιο ανθελληνική προπαγανδιστική εκπομπή που γνώρισε η Ελλάδα.


Αυτός είναι. Λέγεται Πέτρος Τατσόπουλος και είναι συγγραφέας.

Παρουσιάζει αυτή την εποχή το ντοκιμαντέρ που προβάλλει ο ΣΚΑΪ κι έχει θέμα την επανάσταση του 1821.
Μέχρι τώρα, βασισμένη η σειρά στον ιστορικό(;) Θάνο Βερέμη και όχι σε ιστορικούς αναγνωρισμένους, όπως ο Παπαρηγόπουλος και τα απομνημονεύματα του στρατηγού Μακρυγιάννη, μας λέει την ιστορία, κάπως διαφορετική από αυτή που μας έμαθαν στα σχολειά.
Σαν άλλοι... Πάγκαλοι, οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ, μιλούν για αγράμματους Έλληνες, που ζούσαν αρμονικά με τους Τούρκους και, κάποια στιγμή, αποφάσισαν να επαναστατήσουν.
Τώρα, μαθαίνουμε ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο οπλαρχηγός, ο ήρωας των σχολικών μας χρόνων, ήταν gay. Και, μάλιστα, αρραβωνιασμένος!
Δείτε τι γράφει στη σελίδα του στο facebook ο «έγκριτος» συγγραφέας.


Φαίνεται ότι υπάρχει μια κάστα ανθρώπων, που μισεί κάθε τι ελληνικό. Κάθε τι γνήσιο, απλό, ανθρώπινο.

Φαίνεται ότι όλοι αυτοί οι ψευτοκουλτουριάρηδες μισούν οτιδήποτε κάνει περήφανο τον Έλληνα ανά τους αιώνες και προωθούν τις συμπλεγματικές εμμονές τους, ότι οι Έλληνες ήταν παντού και πάντα άχρηστοι, βδελυροί, βρωμιάρηδες, ξεφτίλες κτλ. Όλα τα κακά του σύμπαντος είναι μαζεμένα σε κάθε Έλληνα, για τους ελιτίστες κοσμοπολίτες της διανόησης!
Γιατί πιστεύουν ότι ο αγράμματος είναι κατώτερος άνθρωπος.
Μήπως, όμως, πρέπει να σκεφτούν ότι αυτοί, οι γραμματιζούμενοι, είναι οι προδότες αυτού του τόπου;
Αυτοί οι γραμματιζούμενοι, υπογράφουν μνημόνια και ξεπουλάνε την πατρίδα μας;
Ότι αύριο - μεθαύριο, η ιστορία θα έχει και γι αυτούς μια γωνιά, που θα αναφέρει τα κατορθώματά τους;
Γιατί τις επαναστάσεις, ναι, τις κάνει ο Λαός. Που δεν ξέρει πολλά γράμματα, γιατί κάποιοι σαν κι εσάς κύριε Τατσόπουλε, φρόντισαν να τους κρατήσουν στο σκοτάδι.
Είναι, όμως, ο Λαός, αληθινός, σίγουρος για την ιστορία του και έτοιμος, αν χρειαστεί, να ξαναγράψει ιστορία. Κι όχι όπως εσείς οι γραμματιζούμενοι, να λακίσουν την ύστατη ώρα με το γελοιότατο εφεύρημα της γλώσσας, που εσείς πλάθετε και το λέτε αυτοεξορία!
Επειδή ο πραγματικός ήρωας, είναι αυτός που στέκεται απέναντι στον εχθρό. Ό,τι έκανε ο ελληνικός λαός δηλαδή στους αιώνες.
Ντροπή και στον ΣΚΑΪ. Μεγάλο το ολίσθημα. Αλλά, όταν παίρνουμε το «πακέτο» από την Εθνική Τράπεζα που είναι χορηγός της εκπομπής, τότε νομίζουμε ότι μπορούμε να ξεπουλήσουμε την πατρίδα!

newsday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου