«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Το μελόδραμα του Λαζόπουλου για τους λαθρομετανάστες


Έχουμε γράψει πολλές φορές, από πολύ παλιά, ότι ο Λαζόπουλος είναι ένας από τους πλέον κυνικούς μεταπράτες των συμφερόντων των εκάστοτε αφεντικών του.

Πουλάει θρασύτατα τα υποπροϊόντα αυτών που τον πληρώνουν, υποπροϊόντα που τα «επενδύει» με το λούστρο της σάτιρας. Τα σκουπίδια των αφεντικών του κοσκινίζει και τις πολιτικές τους επιδιώξεις προωθεί.

Στο γενικό, φιλοσοφικό επίπεδο αναπαράγει και ανακυκλώνει τη σήψη του καθεστώτος και όλες τις ιδεολογικές ακαθαρσίες της Νέας Εποχής.

Ωστόσο δεν «εκστασιάζεται» μόνο με τα ιδεολογικά κόπρανα του συστήματος, αλλά αποτελεί και το ιδεολογικό εργαλείο του συστήματος για την καταστροφή κάθε πολιτικού και αισθητικού κριτηρίου.
Ο Λαζόπουλος, με το ακροαματικό τέχνασμα της χυδαίας τηλεοπτικής «σάτιρας», κατασκευάζει ένα ιδεολογικό και πολιτικό κουρκούτι με αλήθειες, ψέματα και παραπλανητικά, λαϊκίστικα τρικ.

Αποκαλύπτει κάποια εξωτερικά συμπτώματα της σήψης, της βλακείας και των νεοταξικών εγκλημάτων πασίγνωστα σε όλους (έτσι γίνεται αποδεκτός και πουλάει), και ταυτόχρονα προπαγανδίζει τη νεοταξική φιλοσοφία: εξυγιαντικούς μύθους, ηθικολογικά κλισέ και όλες τις ιδεολογικές σάλτσες της πολυπολιτισμικότητας.

Σπάει κάποιες πυώδεις φουσκάλες της πλανητικής και καθεστωτικής βαρβαρότητας για να μας ποτίσει πιο αποτελεσματικά με το δηλητήριο των νέων, ισοπεδωτικών Ιδεολογημάτων. Μηχανή που αλέθει τη σκέψη, το συναίσθημα και το πολιτικό κριτήριο…

Οι μισές αλήθειες είναι χειρότερες από το ψέμα. Και είναι ακόμα πιο αποκρουστικό και ύπουλο αυτές τις μισές αλήθειες να τις χρησιμοποιείς για να προπαγανδίζεις τους σύγχρονους δωσίλογους και να «παίζεις» τα δόλια πολιτικά παιχνίδια των «νταβάδων»…

Χθες ανέβασε, εκ νέου, το φωσκολικό μελόδραμα των «δυστυχισμένων» αλλοδαπών: Ένα μελοδραματικό σκηνικό με στημένες συνεντεύξεις και «σπαρακτικά δάκρυα» ηθικολογικής εμπορίας της δυστυχίας των εισαγόμενων δούλων.

Ξέχασε πολλά ο Λάκης σε αυτή τη δακρύβρεχτη συνταγή, τύπου Μάρθας Βούρτση: Τα ΟΥΣΙΩΔΗ και ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ στοιχεία του «μελοδράματος»:

α). ΟΙ εισαγωγές των αλλοδαπών στρατιών που εισβάλουν στην Ελλάδας και την έχουν καταλάβει είναι οργανωμένες, εδώ και πολλά χρόνια, και ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ από τα διεθνή κέντρα των «νταβάδων» και τα εγχώρια παραρτήματά τους.

Επί δεκαετίες τώρα οι «νταβάδες» και τα πολιτικά τους τσιράκια όχι μόνο ενθάρρυναν την αλλοδαπή εισβολή, αλλά την οργάνωναν και την επιδοτούσαν ποικιλόμορφα.

ΟΛΟΙ οι ακραιφνείς νεοφιλελεύθεροι με αιχμή το Μάνο, τον Ανδριανόπουλο, το Μητσοτάκη, τους «εκσυγχρονιστές», τους Συριζαίους, τους «νταβάδες» των ΜΜΕ (και του Λάκη) και ΣΙΑ προπαγάνδιζαν τις εισβολές των αλλοδαπών και χαρακτήριζαν τους αλλοδαπούς δούλους «ευλογία Θεού», γιατί «παίρνουν το ένα τρίτο του μισθού του Έλληνα, δεν έχουν ασφάλεια και δεν κάνουν απεργίες»!!!!

Ο Λάκης και οι λοιποί επιδοτούμενοι λακέδες δεν βγάζουν άχνα για όλο αυτό το χρόνιο καθεστωτικό όργιο της αλλοδαπής «ευλογίας Θεού»!!!

Έρχονται τώρα οι υποκριτές της καθεστωτικής «μαφίας» και οι έμποροι της «αλλοδαπής δυστυχίας» να μας πούνε ότι ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ οι «απελπισμένοι» και «πεινασμένοι» εισέβαλαν στην Ελλάδα από τα βάθη της Ασίας!!!

β). Ούτε τα οργανωμένα «εισαγωγικά» καρτέλ, οι πολυεθνικές των δουλεμπόρων τους λένε τίποτα: Και αυτές τις πολυεθνικές επιχειρήσεις τις αποκρύβουν!!!

Αποκρύβουν ότι αυτές οι πολυπλόκαμες επιχειρήσεις είναι επιχειρήσεις της διεθνούς μαφίας του χρήματος και των διεθνών μυστικών υπηρεσιών.

Ούτε αναρωτιούνται καν το ΓΙΑΤΙ αυτά τα «τραστ» των δουλεμπόρων έχουν επιλέξει την Ελλάδα σαν «χαβούζα» των λαθρομεταναστών…

γ). Ξεχνούν ακόμα όλοι αυτοί οι «ανθρωπιστές» έμποροι της δυστυχίας και της μελοδραματικής ηθικολογίας τα υπέρογκα ποσά που καταβάλλουν οι λαθρομετανάστες στους εμπόρους για να έρθουν από τα βάθη της Ασίας.

Αν είχανε αυτά τα χρηματικά ποσά θα περνούσαν μια χαρά στη χώρα τους και δεν θα τα ξόδευαν για απελπισμένα σάλτα σε ξένες χώρες…

Ο Λάκης και οι όμοιοί του εμπορεύονται την πείνα τους, αλλά δεν μας λένε πού βρήκανε τόσα χρήματα για να έρθουν να πεινάσουν στην Ελλάδα!!!

δ). «Καταπίνουν», επίσης, και το οργανωμένο δίκτυο των αλλοδαπών μαφιών: Τα δίκτυα αυτά των μυστικών υπηρεσιών τα οποία χρησιμοποιούνται για να οργανώσουν και να μεταφέρουν τα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων δούλων στην Ελλάδα και να προωθήσουν έτσι τους ΟΡΤΑΤΟΥΣ πλέον στόχους (και στους ηλίθιους) εναντίον της χώρας μας, αλλά και τα πολιτικά παιχνίδια των «νταβάδων» και των ανδρεικέλων τους…

Για το ποιοι είναι αυτοί οι στόχοι και ποια είναι τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται με τους λαθρομετανάστες, όλα αυτά επικαλύπτονται και αποκρύπτονται ΕΠΙΜΕΛΩΣ από τους «ανθρωπιστές» της ανθρώπινης κτηνωδίας, από τους εμπόρους της ανθρώπινης δυστυχίας…

Κραυγάζουν μόνο, αφόρητα ηθικολογικά, για το «ανθρώπινο δράμα» δίχως ΠΟΤΕ να αγγίζουν τους ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ δημιουργούς αυτού τους δράματος, τους χορηγούς και τους σπόνσορες αυτής της φρίκης και των διχαστικών γκέτο, τους ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ στόχους και τα όργανα αυτών των σχεδιασμένων στόχων.

Μέσα στο καθεστωτικό παιχνίδι αυτής της κτηνωδίας και της διάλυσης της Ελλάδας, και των δόλιων παιχνιδιών που παίζονται με τους λαθρομετανάστες, είναι ο Λαζόπουλος και όλοι αυτοί οι έμποροι (πολιτικοί και δημοσιογραφικοί) της δυστυχίας, της εξαθλίωσης και του πόνου…

Τα σώου του Λαζόπουλου είναι από τα πιο εμετικά και διατεταγμένα. Πάντα εκτελεί τα «συμβόλαια» του νταβά του. Εμπορεύεται τις διαστροφές του καθεστώτος και τη δυστυχία που αυτό δημιουργεί, αφόρητα ηθικολογικά, χωρίς ΠΟΤΕ να θίγει τα αφεντικά του, τις πηγές της δυστυχίας και τα όργανα της ανθρώπινης κτηνωδίας…

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ!!!!

resaltomag.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου