«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ποια ασφάλεια; Άγριος ξυλοδαρμός Ελληνίδας από δύο αλλοδαπούς


Το επίσημο κυβερνητικό δόγμα της «ψυχαναγκαστικής ανοχής» απέναντι στη σταδιακή μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας  μέσω της αθρόας συσσώρευσης αλλοδαπών και του κρατικού «πολιτισμού πολύ» έχει ανατρέψει τα δεδομένα της καθημερινής ζωής των πολιτών της χώρας
Ένα από αυτά, το επίπεδο ασφάλειας το οποίο καταρρέει καθημερινά. Ένα ακόμη τέτοιο περιστατικό συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στα Πετράλωνα όταν μια Ελληνίδα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού με σκοπό την ληστεία από δύο λαθρομετανάστες.
Οι δυο αλλοδαποί ξυλοκόπησαν με ανελέητο τρόπο την 53χρονη με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Το θύμα υποβλήθηκε σε απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα που της προξένησαν οι δυο δράστες.
Ήταν τέτοια η δολοφονική μανία των κακοποιών, που της προκάλεσαν 17 συντριπτικά κατάγματα στο πρόσωπο.
Η 53χρονη όπως είναι φυσικό έχει υποστεί, εκτός από σωματικές βλάβες, και ισχυρό ψυχικό σοκ. Η επίθεση συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη περιοχή των Πετραλώνων. Εκεί όπου διαμένει η μητέρα της παθούσας την οποία κάλεσε η ίδια να επισκεφτεί λόγω προβλήματος υγείας.

Η 53χρονη, αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό της, μόλις 40 μέτρα από την είσοδο του σπιτιού, δέχτηκε την επίθεση από τους δράστες με σκοπό να της αρπάξουν τη τσάντα.

Η αστυνομία κατάφερε και συνέλαβε τον έναν από τους δυο, έναν 31χρονο αλλοδαπό Μαροκινής καταγωγής ο οποίος αρχικά διατεινόταν πως είναι Παλαιστίνιος που ζητά… πολιτικό άσυλο. Ο δράστης είχε απελαθεί από την Ελλάδα στις 29 Νοεμβρίου 2010, αλλά είχε επιστρέψει σαν πολιτικός πρόσφυγας με άλλα χαρτιά…

Προφανώς τόσο ο Μαροκινός όσο και ο συνεργός του –εάν τελικά συλληφθεί- είναι σίγουρο πως θα αφεθεί ελεύθερος βάσει των «ευεργετικών» διατάξεων του νόμου Καστανίδη για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου