«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Υποκλίνεται η Μακεδονία στις ηρωίδες της ΠτολεμαΐδαςΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»
Η Μακεδονία, η Ελλάδα ολόκληρη, δακρυσμένη τα στεφανώνει με το πιο πολύτιμα που έχει, την Τιμή και τη Δόξα
Εγγράφονται μαζί με τους παράγοντες και τον Πρόεδρό τους κ. Πέτκο Αναστάσιο, στους σύγχρονους ήρωες
και Μακεδονομάχους, όπως και η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών
που αποχώρησε από τους αγώνες το 2009 για τον ίδιο λόγο

«Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά»
Πλαίσιο κειμένου: «Δε θα ντροπιάσω τα όπλα τα ιερά,

ούτε θα εγκαταλείψω τον σύντροφο μου στη μάχη. 

Και θα υπερασπιστώ τα ιερά και τα όσια 

και μόνος και με πολλούς.

Την πατρίδα δε θα την παραδώσω μικρότερη, 

αλλά μεγαλύτερη και ισχυρότερη απ’ όση την παραλάβω» 

                       

                       Όρκος αρχαίων Αθηναίων Εφήβων   Πράξη έκαναν τα λόγια των αρχαίων εφήβων Ελλήνων τα υπέροχα κορίτσια Χειροσφαίρισης (Χάντμπολ) του Αρίωνα Πτολεμαΐδας, μαζί την ηγεσία και τους παράγοντες της θαυμαστής μακεδονικής μας ομάδας, όταν χρειάστηκε το Σάββατο 5-2-2011, να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με την εφιαλτική πραγματικότητα των Σκοπίων!


ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

   Πιο συγκεκριμένα, σε Αγώνα Χάντμπολ, για το Ευρωπαϊκού Challenge Cup (Κύπελλο Θριάμβου), που θα διεξαγόταν μέσα στην Ελλάδα, στο ολυμπιακών προδιαγραφών Κλειστό Γυμναστήριο του Λεχόβου Φλώρινας - μιας δοξασμένης, ηρωικής και μαρτυρικής κωμόπολης της Μακεδονίας μας, σημαντικού μάλιστα κέντρου του Ένοπλου Μακεδονικού Αγώνα – η αντίπαλη Σκοπιανική Ομάδα Zito του Περλεπέ  (βυζαντινή Πρίλαπος), παρά τις ρητές προειδοποιήσεις των παραγόντων του


Αφίσα-ντοκουμέντο με τον κλεμμένο «Ήλιο της Μακεδονίας μας»
να φιγουράρει σαν σύμβολο της Σκοπιανικής Ομάδας Zito της Πριλάπου (Πρίλεπ)
Η αφίσα αυτή πρέπει να κατατεθεί αμέσως στον ΟΗΕ, τη Χάγη και τις Διεθνείς Αθλητικές Ομοσπονδίες,
προκειμένου η ομάδα των πλαστογράφων να αποκλειστεί από κάθε Αθλητική Οργάνωση αφ΄ ενός και αφ΄ ετέρου να καταγγελθεί επιτέλους η Ενδιάμεση Συμφωνία που παραβιάζουν σωρηδόν τα Σκόπια με την ανοχή και συνενοχή μας


Αρίωνα, δεν άλλαξε τη φανέλα, στην οποία και έφερε καταχρηστικά, παράνομα, προπαγανδιστικά και ενάντια στη λεγόμενη «Ενδιάμεση Συμφωνία», τον ελληνικό Ήλιο των Αρχαίων Μακεδόνων Βασιλέων μας! Τον Δεκαεξάκτινο Ήλιο των Αιγών, αποτυπωμένο και πάνω στη χρυσή λάρνακα του Φιλίππου Β΄, στη σημερινή Βεργίνα!


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

   Ο Αρίωνας θα έδινε τη μάχη στη φάση των 16, για την πρόκριση στους 8 καλύτερους του Ευρωπαϊκού Challenge Cup, ώστε να περάσει στη φάση των Προημιτελικών!
   Όμως, τα κορίτσια, οι παράγοντες και ο Πρόεδρος της Ομάδας Αναστάσιος Πέτκος, όταν χρειάστηκε να διαλέξουν ανάμεσα σε μια Ευρωπαϊκή Πορεία και Πρόκριση ή σε μια Ελληνική Τιμή και Πατρίδα, διάλεξαν χωρίς δεύτερη σκέψη το δεύτερο!
   Αρνήθηκαν να παίξουν! Αρνήθηκαν να συμβιβασθούν με τα ασυμβίβαστα, όπως κάνουν πολλοί τελευταία! Αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν - δια της συμμετοχής - την ψευδή ταυτότητα των Πλαστογράφων, που χρησιμοποιούν τα πάντα, Αθλητισμό, «Πολιτισμό», Πολιτική, Διεθνείς Οργανισμούς, ΜΜΕ, ξένες Εταιρίες Λόμπινγκ και Συμβούλων Επικοινωνίας, Διεθνείς Σχέσεις, προκειμένου να περάσουν την προπαγάνδα του ονόματος και των συμβόλων, με έναν πάγιο στόχο! Την αρπαγή και οικειοποίηση της ταυτότητας του λαού μας και έπειτα την αρπαγή και οικειοποίηση του ίδιου του ιερού μας εδάφους!
   Και δυστυχώς, απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα παραχάραξης, σφετερισμού και διαστρέβλωσης, η Ελλάδα – λόγω της έλλειψης ιστορικής-εθνικής παιδείας και συνείδησης των πολιτικών της – δεν έχει να αντιτάξει επισήμως τίποτεΠαρά μόνο τα ξεχωριστά δυναμικά «ΟΧΙ» του καθενός μας, όπως των κοριτσιών του Αρίωνα Πτολεμαΐδας, που πυργώθηκαν σαν αδιαπέραστα τείχη από σάρισες, αιφνιδιαστικά μπροστά στους σφετεριστές της πατρίδας! Γιατί η Ιστορία, είναι η Πατρίδα!
  

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΤΗΣ ΕΟΧ


Ντοκουμέντο του επίσημου φύλλου αγώνος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ που δείχνει ότι χωρίς να γίνει
ο αγώνας, η ελληνική ομάδα χρεώθηκε με ήττα 0:10, ενώ η χώρα προέλευσης της Zito αναφέρεται προκλητικά σαν «MKD», δηλαδή «MaKeDonia», με τις ευλογίες και τη διαρκή, ένοχη σιωπή της Αθήνας

   Απόδειξη των παραπάνω, είναι το γεγονός ότι στο φύλλο αγώνος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, αλλά και σε όλες σχεδόν τις διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, τα Σκόπια αναφέρονται ως «MKD» και όχι σαν έστω «FRM» (FYROM)! Αναφέρονται δηλαδή ολοκάθαρα σαν MaKeDonia! Με την ένοχη σιωπή, συγκατάθεση και σύμπραξη των εκάστοτε Ελληνικών Κυβερνήσεων, που είναι αποδεδειγμένοι συνένοχοι σε αυτό το παγκόσμιο έγκλημα προπαγάνδας, καθώς δεν εμποδίζουν τη χρήση του MKD, παρότι στον ΟΗΕ τα αρχικά της χώρας είναι FYROM, οπότε έπρεπε να υιοθετηθεί στις αθλητικές διοργανώσεις το FRM!


ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ

   Το τίμημα τελικά των γενναίων κοριτσιών της Μακεδονίας, για τη συγκινητική πράξη τους, ήταν να χρεωθούν με ήττα 0-10 έναν αγώνα εθνικής νίκης, να θυσιάσουν τη φετινή ευρωπαϊκή συμμετοχή τους και να κινδυνεύουν άμεσα με διετή αποκλεισμό από το Ευρωπαϊκό Challenge Cup, αλλά και με πρόστιμο 10.000 ευρώ!
   Ποινές που επιβλήθηκαν και στην αντίστοιχη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, όταν για τους ίδιους λόγους και την ίδια σκοπιανική ομάδα, αποχώρησε το 2009 από τον αγώνα που επρόκειτο να δώσει μέσα στον Περλεπέ με τη Zito!


ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

   Από την άλλη όμως, με την πράξη τους, γέμισαν χαρά και περηφάνια τον Ελληνισμό, που τόσο έχει ανάγκη από ανθρώπους με φιλοπατρία και εθνοσύνη, με φιλότιμο και ευαισθησίες, που βάζουν πρώτα και πάνω απ’ όλα την Ελλάδα!
  Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, ως και ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα, συγχαίρει τις κοπέλες, τους παράγοντες και τον Πρόεδρο του Αρίωνα Πτολεμαΐδας και καλεί όλες τις ομάδες, όλους τους αθλητές, όλους τους Έλληνες, τις Ελληνίδες και τα Ελληνόπουλα να τους μιμηθούν, ακολουθώντας τον ίδιο έντιμο, δίκαιο, ασυμβίβαστο και ανδρείο δρόμο! Αυτόν που μας δίδαξε η Ιστορία! Αυτόν που πάντα δικαιώνεται στο τέλος, σε γη και σ’ ουρανό!
Πλαίσιο κειμένου:  «Την Ιστορία δεν την γράφουν οι Ιστορικοί, αλλά οι πολίτες που προχωρούν τη ζωή τους προς τα εμπρός. Οι στόχοι δεν πραγματοποιούνται νομοτελειακά, αλλά κερδίζονται με οράματα, αγώνες, μάχες»

                 

 Φ.Σ. Αρίων Πτολεμαΐδας

ΤΟ «ΠΙΣΤΕΥΩ» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ
   Αξίζει τέλος να σημειωθεί κάτι εξαιρετικά συγκινητικό, το γεγονός ότι το βασικό «πιστεύω» του Συλλόγου, έγινε από τα λόγια πράξη:
   «Την Ιστορία δεν την γράφουν οι Ιστορικοί, αλλά οι πολίτες που προχωρούν προς τα εμπρός. Οι στόχοι δεν πραγματοποιούνται νομοτελειακά, αλλά κερδίζονται με οράματα, αγώνες, μάχες»!


noiazomai.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου